Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים קניתי פז'ו 307 2008.

בעת העברת הבעלות בדואר קיבלתי שובר להחלפת שמן ומסנן וכן בדיקה ויזואלית כללית של מערכות הרכב בשרודר.

השובר תקף לשנה וכמובן שמספר הרכב מודפס עליו.

נכנסתי דיי בחשדנות לשרודר בבאר שבע והופתעתי לטובה.

לקחו את הרכב ביצעו את ההחלפה וגם ביטלו נזילת שמן שנמצאה בבדיקת קנייה ללא שלקחו אגורה או ניסו לעודד אותי לתקן משהו.

בסיום איש השרות אמר לי להתראות בעוד 30K ק"מ או שנתיים שזה אינטרוול הטיפול הרשמי של הרכב הזה לפי הייצרן.

אני חייב לציין שהיחס היה אדיב, סבלני, והתמקום ממש מפואר, כולל חדר ההמתנה.

רק הפריע לי שאי אפשר לראות מה עושים לרכב, דבר שאני רגיל אליו כבר 15 שנה במוסך המורשה של ניסן. כשנמצאים בסביבת הרכב המכונאי שעובד על הרכב בניסן משתף את בעל הרכב בממצאים שהוא מוצא וממליץ לתקן משהו או לדחות לטיפול הבא וכדו'.

פורסם

שבוע שעבר רכשתי פורד מונדאו 2006 ובסיום העברת הבעלות בדואר

קיבלתי שובר של טיפול חינם (שמן ופילטר שמן) במוסך מורשה

פורד ומאזדה בטירת הכרמל.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
לפני כשבועיים קניתי פז'ו 307 2008.

בעת העברת הבעלות בדואר קיבלתי שובר להחלפת שמן ומסנן וכן בדיקה ויזואלית כללית של מערכות הרכב בשרודר.

השובר תקף לשנה וכמובן שמספר הרכב מודפס עליו.

נכנסתי דיי בחשדנות לשרודר בבאר שבע והופתעתי לטובה.

לקחו את הרכב ביצעו את ההחלפה וגם ביטלו נזילת שמן שנמצאה בבדיקת קנייה ללא שלקחו אגורה או ניסו לעודד אותי לתקן משהו.

בסיום איש השרות אמר לי להתראות בעוד 30K ק"מ או שנתיים שזה אינטרוול הטיפול הרשמי של הרכב הזה לפי הייצרן.

אני חייב לציין שהיחס היה אדיב, סבלני, והתמקום ממש מפואר, כולל חדר ההמתנה.

רק הפריע לי שאי אפשר לראות מה עושים לרכב, דבר שאני רגיל אליו כבר 15 שנה במוסך המורשה של ניסן. כשנמצאים בסביבת הרכב המכונאי שעובד על הרכב בניסן משתף את בעל הרכב בממצאים שהוא מוצא וממליץ לתקן משהו או לדחות לטיפול הבא וכדו'.

לרכבים הנוסעים בבירת הנגב המאובקת והחמה אני ממליץ לקצר את מועד הטיפולים בחצי

• תוכן חדש...