Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונות מסתוריות בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"המהירות המרבית המותרת בכביש הינה 110 קמ"ש ולפיכך הועלתה השערת ביניים הקובעת, כי מהירות הנסיעה גרמה לבלאי פיזי מואץ. במאמץ לצמצם באופן זמני את מכת התאונות, הציבה המשטרה מכמונות מהירות בכביש" :roll:

פשוט עצוב לי לקרוא את זה.

נ.ב.

אלי ואורן קחו בחשבון שכמעט כל יום הרבה אנשים נוסעים +110 קמ"ש בכבישי הארץ כך שלומר שהתאונות הנקודתיות בכביש 6 הם בשל צמיגים בעלי בלאי מואץ נשמע לי כתרוץ עלוב להפיל את סיבת התאונות על הנהגים.

פורסם
"המהירות המרבית המותרת בכביש הינה 110 קמ"ש ולפיכך הועלתה השערת ביניים הקובעת, כי מהירות הנסיעה גרמה לבלאי פיזי מואץ. במאמץ לצמצם באופן זמני את מכת התאונות, הציבה המשטרה מכמונות מהירות בכביש" :roll:

נ.ב.

אלי ואורן קחו בחשבון שכמעט כל יום הרבה אנשים נוסעים +110 קמ"ש בכבישי הארץ כך שלומר שהתאונות הנקודתיות בכביש 6 הם בשל צמיגים בעלי בלאי מואץ נשמע לי כתרוץ עלוב להפיל את סיבת התאונות על הנהגים.

אל תשכח אבל שזה שמותר שם 110, לא אומר שהאנשים נוסעים שם ככה, אתה נוסע בכביש הזה ב140 וכולם עוד עוקפים אותך.

אז זה יכול להיות אחת הסיבות

פורסם

סביר להניח שהסיבה לתאונות היא מהירות... עם יד על הלב, נראה לכם שאנשים שנוסעים כל היום בשמאלי ב60 באילון, וכשמהבהבים להם הם לא ממש יודעים מה אתה רוצה, לא מאותתים, לא מביטים במראות, לא איכפת להם כי יש להם מיצומזדהונדהסיווק, ומי אתה שהם יאותתו בשבילך או ירדו מהשמאלי...

עכשיו תחשובו שאחר כזה עולה על כביש 6... במיקרה הטוב הוא מעכב את התנועה, במיקרה הפחות טוב הוא גורם הפתעה לאיזה "נהג" אחר שגם לא ממש מוצלח במלאכת הנהיגה, אשר מגיע מהר בשמאלי ופתאום שם לב לאיזה שמוק שתקוע בנתיב... תרגילי התחמקות לא ממש מוצלחים, תאונות וכו'...

מיקרה נוסף הוא סימטום "אוייי אני צריך לפנות כאן" ויהי מה!

לא איכפת להם, הם פונים... מהסמאלי ב 80 לתוך תנועה ב 130 בימני... כמובן, ללא איתות... לא צריך הרי אנשים ידעו שאני רוצה לפנות, "מה? לא מכירים אותי, אני משה בן משה!!!"

בקיצור, גם כאן, אותם מפגרים, שהיו צריכים למות/לרדת מהכביש "גילו" את כביש 6 ונותנים בו את אותותיהם...

כפי שנאמר:"אבות אכלו בוסר ובנים יאכלו חרא" (הטעות במקור)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
סביר להניח שהסיבה לתאונות היא מהירות... עם יד על הלב, נראה לכם שאנשים שנוסעים כל היום בשמאלי ב60 באילון, וכשמהבהבים להם הם לא ממש יודעים מה אתה רוצה, לא מאותתים, לא מביטים במראות, לא איכפת להם כי יש להם מיצומזדהונדהסיווק, ומי אתה שהם יאותתו בשבילך או ירדו מהשמאלי...

עכשיו תחשובו שאחר כזה עולה על כביש 6... במיקרה הטוב הוא מעכב את התנועה, במיקרה הפחות טוב הוא גורם הפתעה לאיזה "נהג" אחר שגם לא ממש מוצלח במלאכת הנהיגה, אשר מגיע מהר בשמאלי ופתאום שם לב לאיזה שמוק שתקוע בנתיב... תרגילי התחמקות לא ממש מוצלחים, תאונות וכו'...

מיקרה נוסף הוא סימטום "אוייי אני צריך לפנות כאן" ויהי מה!

לא איכפת להם, הם פונים... מהסמאלי ב 80 לתוך תנועה ב 130 בימני... כמובן, ללא איתות... לא צריך הרי אנשים ידעו שאני רוצה לפנות, "מה? לא מכירים אותי, אני משה בן משה!!!"

בקיצור, גם כאן, אותם מפגרים, שהיו צריכים למות/לרדת מהכביש "גילו" את כביש 6 ונותנים בו את אותותיהם...

כפי שנאמר:"אבות אכלו בוסר ובנים יאכלו חרא" (הטעות במקור)

גילי

תקרא את הכתבה - מדובר ספציפית על כמות גדולה של תאונות שנגרמו כתוצאה מהתפוצצות צמיגים

בעת נסיעה על הכביש, ולפי בדיקה של מומחה, חדירת עצם זר לצמיג:

המכנה המשותף לכל התאונות הקשות הינו כשל בצמיגי המכוניות המעורבות ובחלק מהמקרים, כבר זוהתה חדירת "עצמים זרים", שטיבם טרם הוברר סופית.

פורסם

נ.ב.

:mm_yeah:

ועוד אמרו שזה בניגוד לרעיון של שמירה על נתיב מהיר כמו בחו"ל:evil:

יש לציין שבאמת כמעט כל פעם שאני על הכביש ההוא אני רואה צמיג על הדרך:idea:

פורסם
:mm_yeah:

ועוד אמרו שזה בניגוד לרעיון של שמירה על נתיב מהיר כמו בחו"ל:evil:

יש לציין שבאמת כמעט כל פעם שאני על הכביש ההוא אני רואה צמיג על הדרך:idea:

מה שאתה רואה הם שאריות צמידי משאיות שחודשו... השיכבה שחודשה מיתקלפת...

יכול להיות שמישהו פגע בה ואיבד שליטה...

אני לא יודע אם יצא לך לראות כזה דבר עף, לי יצא, ובנס זה לא פגע בי! באיילון!! במהירות לא כל כך נמוכה!!!

בקיצור, מלכודות מוות קטנית... (עוד אחת למלאי :? )

גילי

פורסם

אני לא יודע אם יצא לך לראות כזה דבר עף, לי יצא, ובנס זה לא פגע בי! באיילון!! במהירות לא כל כך נמוכה!!!

גילי

בדרך מLA לווגאס..

הכביש עמוס מכוניות..

פתאום אנחנו שומעים בום אדיר.. לא הבנו מאיפה זה הגיע

ואז חצי צמיג עף לנו ליד האוטו!!!

זה מסוכן בצורה מטורפת!!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גילי

אתה בטוח?הכל זה מה שחודש?הרי אתה רואה חצי צמיג קרוע...!!!

פורסם
אתה בטוח?הכל זה מה שחודש?הרי אתה רואה חצי צמיג קרוע...!!!
לא כל הצמיגים מחודשים...

אבל אם אתה רואה רק את ה"סוליה" של הצמיג זה מחודש...

איך מיצרים אותם? לוקחים צמיג משומש, מגרדים ממנו את השאריות, ויוצקים "סוליה" חדשה.

כשהסוליה נישחקת היא מיתנתקת מהצמיג.

לא מאחל לך לפגוש כזה דבר עף עליך באמצע נסיעה.

עוד "תופעה" היא "כליאת" אבנים גדולות בין הצמיגים בדאבל ג'אנט. אחרי נסיעה בשדה למשל ניתפסות אבנים "קטנית" (בגודל של אגרוף) בין הצמיגים. אחרי נסיעה מהירה ומהכוח הצרנטפוגאלי הן עפות ממקומן... אם זה פוגע זה מוות בטוח!

גם מכזה יצא לי להתחמק, אמנם פגע, אבל בכנף האחורית של האוטו!!!

לעולם אל תסע מאחורי או ליד משאיות!!!

גילי

פורסם
לא כל הצמיגים מחודשים...

איך מיצרים אותם? לוקחים צמיג משומש, מגרדים ממנו את השאריות, ויוצקים "סוליה" חדשה.

עוד "תופעה" היא "כליאת" אבנים גדולות בין הצמיגים בדאבל ג'אנט. אחרי נסיעה בשדה למשל ניתפסות אבנים "קטנית" (בגודל של אגרוף) בין הצמיגים. אחרי נסיעה מהירה ומהכוח הצרנטפוגאלי הן עפות ממקומן... אם זה פוגע זה מוות בטוח!

גילי

מפחיד מה שאתה מספר...

משכנתא זה קל

פורסם
לא כל הצמיגים מחודשים...

גילי

אבא שלי, חברה שלו, אבא שלה, חבר שלו נהרג מהדבר הזה שסוגר את הגלגל במשאיות, יש את זה גם בג'יפים. שכחתי את השם של זה אבל זה שוקל בסביבות ה15 ק"ג. הוא נסע 2 (!!!) נתיבים מהמשאית וזה עף עליו כמו טיל לראש והרג אותו במקום !

נוראי ולא עושים נגד הדברים האלו כלום, לדעתי הבעייה היא הנהגים, כי אין ממש מודעות לזה בין הנהגים, אני משוכנע שאף נהג משאית לא היה רוצה לקחת אחריות על הריגה של אדם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היום אבא שלי נסע אחרי משאית שהובילה פחיות בירה. אחת נפלה לו על הפנס.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם זה היה במהירות יותר גבוהה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...