Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500? 1.4 מול 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לאחרונה להתעניין לגבי הרכב הזה, ייתכן שמחר אלך לראות אחת.

מבחינת התקציב שלי, יש אחת 2009 1.2 ידנית, המחיר הדרוש עבורה בלוח הינו 45K, כ 10K מתחת לשאר המודעות. איך השוק שלהם באופן כללי? צריך להדאיג העניין של היד?

השנייה ששמתי לב אליה הינה 2008 1.4, שנייהם דורשים פחות או יותר סכום זהה, ה 2008 ממגרש, יד ראשונה פרטית.

קורץ לי יותר ה 1400, החסכון בדלק פחות חשוב לי, השאלה איזה עוד הבדלים יש בין 2 הגרסאות? מבחינת ביצועים יש הבדל קטן ל100 של שניה וחצי לטובת ה 1400.

הבנתי שהמנוע 1.2 יותר "גמיש" איך זה בא לידי ביטוי?

איך האמינות שלהם? הבנתי שהמנוע 1.2 זה מנוע וותיק ומוכר ואמין, השאלה מה בנוגע ל 1.4?

לפי מה שבדקתי עד עכשיו בפורום, עלויות אחזקה זולות ולא צריכות להיות הפתעות מיוחדות.

איזה דגשים יש לשים לב לפני שאקח את הרכב לבדיקה? הבנתי שלפיאט יש נוזל קירור מיוחד, איזה? מה הצבע שלו?

איזה טיפולים גדולים יש(טיימיניג או שרשרת?)? האם הטיפולים זהים ב 2 הגרסאות?

כל עזרה תתקבל ההרכה,

תודה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מנוע ה-1.4 עדיף, נקודה. מעבר להספק הגבוה יותר, אתה נהנה מאבזור עשיר יותר (רמת גימור לאונג' לעומת פופ ב-1.2), בלמי דיסק בסרן האחורי, חישוקי סגסוגת ומסרק הגה מעט שונה.

שני המנועים נהנים מרמת אמינות טובה, כאשר ה-1.2 הוא סוס עבודה אמיתי (אבל סוס עייף).

נוזל הקירור הוא פראפלו (PARAFLU) בצבע אדום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...