Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב..הc4 גם הכי מהירה מ0-100 עפ כתבה שפודסמה בynet לפני מספר חודשים. :D

שלום רב.

אני לא יודע מאיפה הבאת את המשפט הזה.

בכל מקרה אכתוב מה שאני יודע על המכוניות מנסיון:

1. הסיטרואן: אני כמעט בטוח שמדובר במנוע ה-1.6 גיר 4 הילוכים עם יחסי העברה ארוכים ורעשני, עם אפשרות לתפעול טיפטרוניק אלא שהמחשב גיר נוטה להתערב מדי פעם. המנוע סביר בהחלט עם 120 כ"ס בשיתוף עם ב.מ.וו, נוחות הרכב סבירה למדי עם התנהגות קשיחה יציבות טובה עקב צמיגים נאים ביותר (205) סה"כ הדגם הזה עדיף ביותר על פני הדגם הקודם.

2. הסקודה: יצא לי לנסוע על ה-1.9TDI 105 כ"ס מנוע שקט יחסית לדיזל, סוחב מצוין הודות לגיר מצוין וביחד נוצר רכב נפלא, נוחות הרכב טובה עם שיכוך טוב של הכביש, אבזור הרכב לוקה בחסר, אך הייתי מעדיף את הסקודה על פני הסיטרואן.

3. שני התגובות שנכתבו לעיל על סמך נסיעות ברכבים הנ"ל.

פורסם

מהנסיון שלי:

סקודה - רכב מעולה, חזק, חסכוני בדלק, דל מאוד באבזור.

פורד פוקוס - קצת פחות עוצמתי, אבל אבזור גבוה מאוד, ובסה"כ רכב מהנה מאוד - זאת הבחירה שלי.

יונדאי I20

פורסם

לאחר ארבע שנים ו-230K על אוקטביה ועכשיו על I35 -מעדיף לחזור לסקודה בת 4 .....

הסקודה עדיפה מבחינתי בכל פרמטר על היונדאי. את הסיטרואן אני לא מחבב(ניסיתי) והפוקוס יותר לטעמי מהסיטרואן.

אבל כמה שהאוקטביה מיושנת אני אוהב אותה.

אני מדבר על תחושות בנהיגה ולא על 0-100 ופרמטרים מדוייקים של אבזור כגון שקע אייפוד ובלוטוס מקורי.

תחושה של נהיגה אם האוטו מתאים לי או לא באה כבר אחרי קלומטר אחד....

בכל מקרה כל המכוניות שציינת טובות-אבל לא דומות.

• תוכן חדש...