Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם העסקה משתלמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

נפלה לידי הזדמנות לרכוש פיז'ו 407 שנת 2006 128000 קילומטר ב28000 רציתי לשמוע את דעתכם האם העסקה משתלמת ובכלל חוות דעת כללית על הרכב.

אני רוצה לציין שאני מחפש רכב מהסגמנט הזה ואני לא בדיוק נעול על משהו מסוים.

תודה מראש

פורסם

רכב מאוד נוח ומפנק. גם הנסיעה בה נוחה מאוד.

אמינות... שמעתי שיש שם בעיה בדגם הזה עם הגיר ולכן תבדוק האם הבעלים הקודמים טיפלו/החליפו את הגיר.

לחבר שלי יש את הרכב הזה והוא מאוד מרוצה חוץ מהקטע של הגיר, שכבר כמה פעמים נאלץ לטפל בה.

בהצלחה.

פורסם

תלוי מה זה משתלם בשבילך.

כספית / כלכלית - מה מחיר המחירון של הרכב ? תן יותר נתונים טכניים שיהיה מידע נגיש שיכול לעזור לקבל החלטה (יד, מצב הרכב כפי שאתה ראית / בדקת, היה בליסינג ?).

מנסיון - מאוד מאוד נוחה ומפנקת לנהיגה. מערכת שמע מקורית טובה. רכב עם "סטייל" ונראה (לטעמי לפחות) טוב מאוד.

חסרונות - גיר אוטומטי (לבדוק !), לא חפה מתקלות חשמל מעצבנות.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב הוא יד 2 שתי ידיים פרטיות לפי מחירון לוי יצחק 39000 מבחוץ ומפנים נראה מצוין הכל עובד באוטו.

המנוע עובד חלק ובנסיעה מרגיש מצוין לא לקחתי אותו לבדיקה לכן אני לא יודע להגיד פרטים לעומק.

אני רוצה לדעת האם משתלם גם מחינה כלכלית וגם מחינה כספית?

תודה מראש

פורסם

התמורה לכסף מעולה.

התיקונים/טיפולים יהיו יקרים.

זה שילוב קלאסי.

אם אתה מוגבל תקציבית מבחינת האחזקה, אז זה לא בשבילך.

אם יש לך מעט מרווח, אז אתה תהנה מרכב שנותן תמורה עדיפה מכל משפחתית סטנדרטית, שלא לדבר על השנתון הגבוה שתקבל כאן.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

נתוני פתיחה טובים (תראה גם כמה דורשים על רכבים דומים ביד 2, ייתכן ותוכל להעריך בעצמך אם המחיר אטרקטיבי או לא).

בדוק את נושא האחזקה עם בעלי רכב דומה (כמה עולים טיפולים, טיימינג...) וכן קיום הסטוריית טיפולים / תיקונים מסודרת.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...