Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הרכב שלי בצבע כחול כהה מטלי הרכב בן 8 שנים הצבע במקומות מסוימים התחיל לדהות ולהתקלף. איזה חומר יתן לי את ההגנה המירבית והממושכת ביותר (אם יש דבר כזה שילוב של שניהם) כדי למנוע את המשך התפשטות התופעה ?

תודה רבה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אם זה רק חמצון של הצבע,אז לא נורא,פוליש דו שלבי והכל חדש

ובמקרה והתרחיש שצטטתי באמת פתר את הבעיה, חשוב מאוד לדאוג אחר כך לעשות ווקס כל 2-3 חודשים, ותדאג גם שהרכב לא יקבל שמש ישירה במיוחד בקיץ, ואם אין מקום עם צל אז לכסות אותו. כי כנראה שהצבע כבר לא עמיד ו"חזק" כפי שיצא מהמפעל, וצריך להשקיע בטיפול בו יותר כדי לשמור עליו עד כמה שאפשר.

היה לי את הבעיה של צבע קצת דהוי כשקניתי את הרכב (אך לא היו קילופים בכלל), עשיתי פוליש והצבע חזר עם ברק ורענן, ומאז אני עושה ווקס כל 2-3 חודשים והרכב בקושי רואה שמש, יש לציין שעבר מאז יותר משנה והצבע עדיין רענן, הנה תמונות לפני ואחרי:

Untitled-3_zps23540e78.jpg

בהצלחה :-)

פורסם

תודה לכם :mm_yeah:

חייב להסכים. שחזור הצבע נראה (מרחוק לפחות) מקצועי ואיכותי.

אצל מי עשית את הפוליש ?

וואי האמת ששכחתי את שם המקום כי לא אני לקחתי אותה לשם, אבל אני חייב לציין שזה מקום פחחות וצבע רגיל לגמרי ולא מקום דיטילינג מקצועי, ולמעשה בתקופה אז לא שמעתי על דיטילינג מקצועי, לו ידעתי על זה הייתי יכול לקבל תוצאות יותר טובות, ואולי יכולתי להוריד את המדבקות המגעילות שעל צד הרכב ש-UMI הדביקה :-( ! כי יש הבדלי צבע מתחתם, ואני זוכר שהם אמרו שלא כדאי לקחת סיכון ולהוריד אותם.

אולי בפעם הבאה...

פורסם

הלכה התחילה להתקלף אבל באיזור מצומצם יחסית.אז אפשר המלצה לחומר ותדירות היישום?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה לא ברור כל כך. אתה רושם שהלכה מתקפלת? אם כן -אין משהו שיכול לתקן את

אלא רק צביעה מחדש. אם יש ירידה באיכות הצבע (כתמים דהיה מסוימת) כן יש אפשרות לשחזר את הצבע

על ידי טיפול דיטיילינג יסודי שיחזיר חיים לצבע.

• תוכן חדש...