Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רמקולים אפשר להסתיר על ידי כך שאתה מתקין אותם במקום המקורי שלהם ברכב (עם יש כזה, כי אצלי למשל בניסן יש רק מקדימה בדלתות ומאחורה מגש ככה שה8 אינץ' בולטים יותר מהאוטו).

גם עם הרמקולים על מגש אפשר להדביק שיכבה של בד אקוסטי על כל המגש ואז לא יראו כלום אולי שתי בליטות וגם אליהם לא ממש שמים לב.

מגבר זה דבר יותר בעייתי, אפשר או לרתך כמו שאמרו פה כבר או לחבר אותו עם הרבה הרבה ברגים חוץ מזה לא עולה לי משהו מקורי בראש.

עם המעכת גם אין הרבה מה לעשות חוץ מלהוריד את הפנל.

חבר שלי שם שתי מערכות באוטו שלו (שברולט בלייזר) אחת שווה (לא זוכר איזה) מותקנת כמו שצריך ואחת פשוטה שמותקנת בחפיף כזה, יענו עם רוצים להוציא אותה אפשר לעשות את זה בלי שום כלים.

ככה הוא שומר על המערכת שהוא השקיע בה.

בקשר לסאב אני לא מבין בכלל מה הבעיה....עוד לא שמעתי בחיים שלי שגנבו למישהו סאב מהאוטו.

עם הם גונבים רמקולים או מערכת או מגבר הם שמים את זה בתיק והולכים.

קצת קשה לי לתאר סאב שנכנס לתיק גב או מישהו שמטייל באמצע הלילה עם סאב.

לא נשמע קצת מוזר?!

פורסם

אצלי בטראנו התקנתי את המגבר פעם אחת מאחורי הפלסטיק של הכנף האחורית...

ואת הטוויטרים אפשר ל"Vשקיע" במשולשים שליד המראות(אם הם שוים את זה)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
רמקולים אפשר להסתיר על ידי כך שאתה מתקין אותם במקום המקורי שלהם ברכב (עם יש כזה, כי אצלי למשל בניסן יש רק מקדימה בדלתות ומאחורה מגש ככה שה8 אינץ' בולטים יותר מהאוטו).

גם עם הרמקולים על מגש אפשר להדביק שיכבה של בד אקוסטי על כל המגש ואז לא יראו כלום אולי שתי בליטות וגם אליהם לא ממש שמים לב.

מגבר זה דבר יותר בעייתי, אפשר או לרתך כמו שאמרו פה כבר או לחבר אותו עם הרבה הרבה ברגים חוץ מזה לא עולה לי משהו מקורי בראש.

עם המעכת גם אין הרבה מה לעשות חוץ מלהוריד את הפנל.

חבר שלי שם שתי מערכות באוטו שלו (שברולט בלייזר) אחת שווה (לא זוכר איזה) מותקנת כמו שצריך ואחת פשוטה שמותקנת בחפיף כזה, יענו עם רוצים להוציא אותה אפשר לעשות את זה בלי שום כלים.

ככה הוא שומר על המערכת שהוא השקיע בה.

בקשר לסאב אני לא מבין בכלל מה הבעיה....עוד לא שמעתי בחיים שלי שגנבו למישהו סאב מהאוטו.

עם הם גונבים רמקולים או מערכת או מגבר הם שמים את זה בתיק והולכים.

קצת קשה לי לתאר סאב שנכנס לתיק גב או מישהו שמטייל באמצע הלילה עם סאב.

לא נשמע קצת מוזר?!

אם אתה גר בלוד דבר כזה לא נראה חריג...

אני הסתרתי את הרמקולים שלי ע"י בניה של מדף אחורי מפיבר. המדף היה קפליקה של המדף המקורי (עם השקיעה שיש המרכז).

את הפיבר חיזקתי ע"י קורות אלומיניום. וכיסיתי עם כיסוי דומה לבד המקורי.

לפני הכיסוי קדחתי המון חורים במדף. והדבקתי רשת ברזל (כמו שיש בחלונות של בית רק טיפה יותר עבה) מהצד החיצוני. על כל זה הדבקתי את הבד.

את הפאנל חיברתי ע"י חוט ברזל לנקודה בבאגז'. את החוט קשה לחתוך היות והוא חוט פלדה מרובה סיבים (כמו כבל ברקס של אופניים רק יותר עבה, לחתוך את הכבל ע"י פטיש ואזמל לקח 15 דקות...). הרמקולים היו מחוברים טוב טוב לפאנל. וכנ"ל גם המגבר.

מקדימה הרמקולים ישבו במקום של המקוריים.

הרדיודיסק שלי לא היה משהו ולכן לא השקעתי בו...

מה הטעם להוציא את הפאנל, הגנב יכול להשיג אחד תואם, לא?

היה לי חבר שהתקין את הרדיוטייפ בתא כפפות. את החישן שם במקום מוצנע... באותה תקופה צ'נג'ר היה "ה"להיט...

רעיון אחר הוא לבנות מסילות לטייפ. לדחוף אותו פנימה, ולהוציא חוטים החוצה, כאילו להגיד "כאן כבר היו..."

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש את הרעיון שתמיר עשה במגש האחורי תסתכלו בתמונות של המפגש הקודם

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

מה עם הרעיון של לסמן את הרכיבים באמצעות עיפרון חשמלי/חריטה לרשום את השם של בעל המכשיר ומספר טלפון כך שאם כבר ניגנב יהיה יותר קשה לגנב למכור ואם אולי במקרה/טעות המשטרה תמצא את המכשיר ניתן יהיה לקבל אותו חזרה

הרי רוב הגנבים רוצים למכור את המכשיר ולא לשימוש עצמי?

פורסם

אני לא חושב שסימון יעזור כי אם מישהו קונה ויודע שזה גנוב אז זה לא משנה לו. ואם הוא לא יודע שזה גנוב ושואל תמיד המוכר שגנב את זה יכול להגיד שהוא קנה רת זה ממישהו שסימן אותם.

משטרה??????????

ממתי הם יכולים לעזור? כשאתה מזמין משטרה אחרי פריצה הם בסך הכל רושמים "תלונה" כאילו זה בשביל סטיטסטיקה נראה של שהם אחרי זה הולכים לחפש את הרכיבים שניגנבו או מעלים את זה למסוף כמו רכב שנגנב?

פורסם

הפרוייקט הבא שלי,

לרתח "פלאח" לשילדה של הבאגז, (לכל כיוון) פלאח בצורת עיגול.

לחבר אליו שרשרת עדינה וקטנה. (ממש קטנה)

ולחבר אותה עם "מנעול קטנטן" לחלק האחורי של המגברים. והסאבים.

עכשיו הרבה יגידו שזה נראה לא טוב, אני מסכים, אני אנסה לעשות הכל בשביל שהמערכת שלי תראה לא טוב, ותישאר אצלי

ולא תיראה טוב, ותישאר אצל איזה גנב.

בכל אופן, אני אשתדל לעשות הרבה בשביל להסתיר את כל הסבטוחה של השרשראות שהולכות להיות מאוד קטנות, ומעם מנעול מאוד מינימלי.

(עכשיו יקפוץ מישהו ויגיד עם קטר אני מוריד את זה בחצי שניה)

תשובה:

כמה פורצים מסתובבים עם קטר וחושבים הוא "בטח" קשר את המגברים שלו עם מנעול ושרשראות ?!?!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תראה היום הגנבם פשוט אנשים סריחים שהם מגיעים למצב שעזוב שהם גונבים במידה והם לא מצליחים אז הם יעשו לך נזק לא קטן... משיהו סיפר שגנבו לא פכם סאב אחוריים ומגבר את הקומפוננט לא גנבו כי הוא היה תפוס חזק אז הם פשוט חתכו את הרמקולים והלכו לחבר של פעם גנבו רכב זרקו אותו ליד הכפר אבל חתכו לא את הכול האוטו לחבר אחר ניסו לפרוץ לבגאז לא הצילחה אז השאירו לו קצת חתימות על האוטו

תראה מה אתה מעדים רמקול הרוס ואוטו שרוט או אוטו שלם בלי רמקולים

?

פורסם

אתה צוחק נכון ?

אין גאלה, אני מעדיף 3 מגברים מחוברים לבאגז, עם 3 רמקולים פצועים

מאשר 3 רמקולים פצועים, ובלי 3 מגברים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אולי בקשר למגברים זה נכון לא יקרה להם כלום...אבל אחי תאמין לי אם הם לא יגנבו לך את המגבר הם כאילו ירגישו שאתה דפקת אותם לא ההפך

אתה תחזור אתה לא תזהה שזה היה האוטו שלך

פורסם

אני מבין שלא הבנת את הרעיון, על האוטו לא איכפת לי, יש ביטוח, וזה של חברה.

על המערכת אין ביטוח, והיא מכספי שלי.

:)

אז במצב שאתה תיארת, אני מנצח. הלוואי שזה יהיה כך במציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חח טוב נו ניצחת...

יש בזה משהו

מקווה שלא נגיע למצב הזה...

סתם לכללי משהו שלא פירסמתי קניתי לפני שבוע אגזוז ב 120 שקל

הרכבתי אותו בשעה 7 בערב נסעתי לחברה בשעה 9

בשעה 11 אני בא לחזור הביתה ואני רואה שכבר גנבו לי את האגזוז זה כולכך עיצבן אותי הייתי מסוגל להרוג משיהו באותו רגע אפילו יום לא היה לי אותו !

פורסם

ריתוך :)

אין ברירה, אפילו את הפני ערפל גנבו לי.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...