Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר הזה הייתי קונה את ה- CORSA OPC.

מראה קרבי ואגריסיבי, מנוע 1.6 טורבו, גיר ידני 6 הילוכים, כיסאות ריקארו, 192 כ"ס, 0-100 בכ-7.2 שניות.

002_zps5f716347.png

001_zps5093f0c6.png

003_zps03872e36.png

004_zpsc9d78cb4.png

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יותר כמו עיצוב פוזה צעקני מגנט בני דודים מטייבה.

הרכב הזה ממש יותר מפוזה, אני מתאר לעצמי שכמו רוב הישראלים פה, אתה לא הייתה ברכב כמו הרכב הזה, ובאף רכב שיצא מסדנת OPEL PERFORMANCE CENTER או OPC אם תרצה. זאת לא רק קורסה 3 דלתות עם מנוע גדול וקצת שוני קוסמטי, מהנדסי אופל ברסלהיים, גרמניה לקחו את השלש דלתות רגילה ושיפרו אותה מהרבה בחינות שלא יעלו על דעתך, ולמעשה הדגם הזה נבחן על ידיהם במסלולים הכי קשים כמו הנורבירגרינג (כמו הרבה דגמים אחרים של אופל דרך אגב) .

פורסם

אין ספק שהקורסה רכב מהנה וחווית נהיגה, אבל בשבילי רכב כזה בתור יחיד לא רלוונטי.

משבחים אותו ללא סוף מבחינת יכולות ניהוג, זו היתה בחירה שלי במידה והיו לי המזומנים לרכב שני לסופי שבוע והתגרזנויות בכבישי הצפון.

עוד הערה לגבי הוולו, ירידת המחירון על הרכבים האלה פשוט מטורפת!!!

אחרי 3 שנים אני לא יודע מה יהיה ערכו (יש לי מועד החלפה כל 3.5 שנים ואני חייב להתייחס לערך זה ברצינות גם כן...)

פורסם

בתור אחד שהזמין לא מזמן את הקורסה opc אני לא מבין למה זה צריך להיות רכב שני?

אם חשבת על הולוסטר ואתה מחפש התנהגות כביש + רכב שנראה קרבי במחיר שפוי(יחסית למתחרות),בעלויות ביטוח לא מטורפות זאת דיי הבחירה האולטימטיבית.

זה מה שלפחות הכריע אצלי...

על כל מקרה שיהיה בהצלחה.

וללא קשר ישנם המון רכבים ספורטיביים שמושכים את "אנשי טייבה" אז לא תקנה? (לא מובן כל כך:shock: )

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים עידכון חם מהתנור :)

עשיתי נסיעה על הBMW 116I , נהנתי מאוד.

איכות החומרים ונסיעה מצויינת, הגיר סביר בהחלט ומהיר בתגובות (8הילוכים אוטו').

כמו שרשמתי לפני כן הרכב מאוד לטעמי האישי + הם כרגע מגיעים אם ריפוד עור מלא.

התלבטות רצינית יש לי על הראש, אם אלך על הרכב אז ברמת איבזור BUSINESS שלא כוללת סאןרוף חישני רוורס חישני גשם ואור וג'אנטים.

כי לדעתי זה לא הגיוני לשלם קרוב ל 18 אלף שקל על גג שמש...

וכך גם אותה תוספת 16 אלף שקל על ה118 בעלת אותו המנוע בדיוק רק בהבדל של ניהול מנוע שתמיד אפשר לשנות, מה שגם מתברר כי ה 116 היא לא באמת 136 כ"ס ומתברר כי היא יותר על הדיינו, הנתונים הכי פסימיים שראיתי בשיטוט בפורומים של חו"ל זה 140 כ"ס בגלגל.

הדילמה האמיתית היא איזה גיר לקחת???

האם האוטומט שווה את 11 אלף שקלים ל 166 אלף??? אז כן הם כנראה יורידו קצת כסף או יוסיפו איבזור כמו ג'אנטים בשביל הFEEL GOOD אבל בכסף הזה כבר מגיעים לרכבים גדולים יותר שנותנים הרבה יותר במחיר כמו הגיפון של מאזדה וגרסה 6 שגם כן אוטומטיות בהספק דומה וזריזות מקבילה כ 9 שניות 0-100. מה שהופך את הבימר לעוד אוטומטית רק בעלת פוזה של פירמה.

אני חושב שהיתרון של הבימר היא ברמת מחיר נמוכה 155 אלף שנותנת כניסה להנעה אחורית מנוע גודש וגיר ידני במחיר שפוי...

מה תגידו?

פורסם

לא הייתי קונה את הסדרה 1 (למעט 135) מכמה סיבות:

- היא אומנם הנעה אחורית ומהנה לנהיגה, אך הדור הנוכחי איבד מעט מהחדווה והכיף של הקודם (שוב, ה-135 זה סיפור אחר לחלוטין).

- היא אומנם איכותית משאר האופציות שדוברו, אך רמת האיבזור שלה דלות ומאכזבות יחסית. בנוסף לכך, היא צפופה להפליא.

- העיצוב החיצוני שלה הוא משהו שמתחברים אליו או שמאוד שונאים אותו. אני אישית מחבב את זה, אבל הוורסיות המקומיות עם הטאסות / חישוקי סגסוגת קטנטנים נורא גורעות ואינן תורמות לעובדה שהיא לא הכי נאה שיש (ה-A וה-A3 נאות ממנה מהותית).

- לא חדש שהיצרנים הגרמנים המובילים (קונצרן VAG, ב.מ.וו) מספקים נתוני הספק שהם אנדריידט. גם אם יהיו לה 140 סוסים - היא לא מהירה או זריזה במיוחד (ה-116). דווקא התיבה האוטומטית שלה נהדרת (מהירה יותר מ-DSG7 בהעברות הילוכים ורק מעט איטית ממנה בכל הקשור להורדות הילוך) - באם מוצעת כאן הוורסיה ה"ספורטיבית" שלה (אופציה בתוספת תשלום באירופה בדגמי ה"עם" / תקנית ב-135M).

את ה-116 פחות אהבתי. לא מוצא את הסיבה ההגיונית לקנות כזאת ידנית על פני פוקוס EcoBoost - במידה ומוכנים להתפשר על סמל / סטטוס ודינמיות - לטובת ביצועים טובים מהותית, רשימת איבזור עשירה באלפי מונים ועלויות ביטוח / אחזקה שפויות / הגיוניות יותר.

ה-118 זה כבר סיפור אחר וכך גם התמחור שלה. קרובה מאוד לאיזור ה-GTI וחברותיה, והן יספקו ביצועים טובים יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לכל רכב יש יתרונות וחסרונות, הכי חשוב זה לא מה שאומרים פה, אלא מה אתה מרגיש! לפי מה שרשמת אהבת את במוו, אז לך על זה. רק תבדוק לפני זה שלא יהיה כמו באלפא שבדגם היותר זול הפנים לא משהו.

חוץ מזה אולי תבדוק את וולוו V40, ראיתי שבהתלבטות הראשונית היא עדיין לא הייתה קיימת. אולי הם יסכימו להביא את גרסת ה-T3 עם 1.6 טורבו ו-150 כ"ס ותיבה ידנית בהזמנה מיוחדת. אם כן, זה אמור להיות סביב המחיר של הבימר לדעתי.

פורסם

אוראל, אני חולק עליך (לא כי נהגתי, כי קראתי מבחני רכב בארץ ובחו"ל). הנתונים של ההאצות פסימיים על הנייר, ויותר טובים במציאות וזה כנראה לא מרגיש כמו 138 כ"ס של וולוסטר :wink: . ככה שלא נראה לי שהוא יתאכזב מהמנוע, מה גם שהוא כבר ביצע נסיעת מבחן.

בתקציב הזה זו אחת הבחירות הטובות לטעמי (אל תשכח שזו הנעה אחורית!). וכן, ציפ יוסיף כוח, וההספק יוכל להגיע גם ל-200 כ"ס עם השקעה מינימלית יחסית.

לגבי הלוק, צבע כתום פותר הכל :-)

(ואת האמת: עד היום אני דיי מאוכזב שהיא לא יצאה לשוק לפני הרכישה הנוכחית שלי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שרשמתי לפני כן הרכב מאוד לטעמי האישי + הם כרגע מגיעים אם ריפוד עור מלא.זה לא עור אלא סקאי, עור לא אמיתי.

מה תגידו?

תגובה באדום

פורסם

בדיוק ככה נראה הדגם בישראל, וזה גם הגאנט שהם מספקים בגרסה המאובזרת.

גם צבעי הפנים זהים פרט לדמוי עור שמספקים אצלנו במושבים.

לכן כתום קצת לא מסתדר אם הכסף של הפנים לדעתי.

BMW6.jpg

BMW29.jpg

BMWInterior4.jpg

BMW11.jpg

BMW30.jpg

• תוכן חדש...