Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם ניתן להזמין אותם בגרסאות ה"פשוטות",ראיתי חבר פורום שרכש את ה135 בצבע כחול בהיר.

בארה''ב הם מכנים את הצבע כחול מונטה קרלו מטאלי ,צבע יפייפה עושה לה טוב

http://www.1addicts.com/forums/attachment.php?attachmentid=615214&d=1322932914

(אחת בצבע הזה מהדור הקודם)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבגני

אין כמו לבן! אין!

זה הצבע הכי פרקטי, הכי יפה והכי צנוע שאני יכול לחשוב עליו.

עד כמה שאומרים שאין שום הבדל (למעט אולי מעלה אחת) בין צבע בהיר לכהה, מנסיון - רכב שצבעתי מכחול כהה ללבן - ההבדל בפועל הוא שמים וארץ.

אתה יכול לגעת ברכב בקיץ הכי חם והוא מתקרר מהר יותר.

חוץ מזה אם יצא לך לראות את הבימר של אליקו :twisted::twisted::twisted: וכל כך יפה לה לבן!

רכב מטמטם, אם אתה יכול להרשות לעצמך את מחירי הרישוי והביטוח -> אתה יודע שאפילו אם יש לרכב הזה מתחרות שהן אנדרדוג שנושח הרבה יותר חזק, זו בימר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן קוראים לזה SENSATEC, לפי התגובות מחו"ל זה חומר דיי עמיד, אפילו אומרים עמיד יותר מהעור שמסופק בחו"ל.

לא ממליץ על ריפוד דמוי עור. נכון שהוא איכותי ואולי עמיד יותר מעור אמיתי ,אבל מאד לא פרקטי בארץ. בגלל שזה חומר סינטטי אתה תזיע איתו בקיץ ובחורף הוא יהיה קר מאד ואין חימום מושבים בארץ כמו באירופה. מה גם בד אפשר לשטוף יותר בקלות אם התלכלך.

פורסם

טוב חברים... לצערי הרב לא יצא לפועל העניין אם הבמוו :cry:

עלויות אחזקה וביטוח פשוט מעל ומעבר... כ 40% מעל הוצעות ביטוח לרכבים בסגמנט מחיר שווה. לדוגמא הפוקוס אקובוסט ביטוח מקיף של כ 3500 ש"ח לעומת 6000+ איתוראן לבמוו (מחירון שווה בינהם).

מה שמקפיץ את ערך הרכב מעל ומעבר ואני לא מוכן לספוג ירידה ברמת חיים כדי לנסוע על בימר אם כול הכבוד.

מה שמחזיר אותנו לנושא הבחירה שוב... לגבי A1 המחיר גבוהה לתמורה ועלויות ביטוח קרובות לזו של הבימר לכן לא רלוונטי.

DS3? CORSA OPC?

האם יש פה קונים של OPC שיכולים לשטף בכמה ריאלי להוציא היום את הרכב מהחברה (אפשר בפרטי).

אולי יש פה בעלי DS3 טורבו מאושרים??

פורסם

אולי פספסתי, אבל למה פסלת את הפוקוס? סופרמיני תהיה פחות פרקטית מקומפקטית.

לגבי המחיר של הקורסה, מדברים על איזור ה 140K. אין רכב ספורטיבי יותר חדש במחיר הזה.

emotion of motion

פורסם

אל תזלזל ב DS3, בגרסת הטורבו היא חבילה מאוד יפה שאולי לא לוקחת את הביצועים לקיצוניות כמו האופל אבל נותנת טאץ' אופנתי ונעים למגע ולעין תמורת מחיר דומה (142) אני מניח שיש מקום לדבר על מחיר.

הפוקוס לא נשללה לחלוטין אבל לפי מיטב הבנתי יש רכב 1 במלאי בצבע שחור ואין צפי להגעה של רכבים ב 3/4 חודשים הקרובים לפי שיחה אם נציג.

הם ממש לא ששים להזמין רכבים נוספים, במילים אחרות אם היבואן לא רוצה למכור למה שאני ירצה לקנות, זה מעמיד אותי במצב נחות מלחתחילה במשא ומתן על העלות והטבות כך אני יראה נואש לרכב. זו ההרגשה הכללית שאני מקבל מהם.

אגב המחירון 153,528 מה שלא כולל כמובן מיגון וחיישניי רוורס (אני מניח שאת זה אפשר לקבל על חשבונם).

אני חושב שבתוך תוכי אני מחפש תרוץ ללכת על איזה הוטהאץ' :roll:

פורסם

כשבדקתי לגבי האקובוסט לפני כמה שבועות, נאמר לי שיש במלאי מספר יחידות. אם תרצה, אנסה לבדוק זאת. אני בספק רב מאוד שמכמה יחידות נשארה רק אחת - תוך פחות משלושה שבועות.

נ.ב, אם כבר הפוקוס - נסה לבדוק דרך איילון מוטורס, הם היבואן המקביל לרכבי פורד, אולי הם יוכלו לדאוג לך לרכב שכזה - ואולי במחיר נמוך יותר או עם מעט יותר איבזור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS ,תודה לך על העזרה, אם הם יצליחו (ירצו) לארגן לי נסיעת מבחן אני יחשוב אם להמשיך בכוון.

בינתים אני יבדוק כוונים אחרים, יש סוכנות סיטרואן בנהריה ואני יקפוץ לסוכנות אופל להתרשם מה OPC.

פורסם

יש אקובוסט הדגמה (צבע צהוב / ירקרק מטאלי) - נהגתי בה לפני חודש.

אם אתה מחפש משהו פרקטי ונעים, ה-OPC לא ממש נכנסת להגדרה הזאת. לחבר טוב שלי יש כזאת (חגגה שנה לפני כמה ימים) והיא אכן מהנה לנהיגה, זריזה מאוד, יחודית ומגניבה - רק קח בחשבון שהיא די צפופה, נוקשה עד מידי (תלוי בטיב האספלט) ולא בדיוק פרקטית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים חג שמח!

קודם כל נתחיל משבוע בערך אחורה, לאחר שהשרשור תפס תפנית חדה מכוון ה 4 דלתות לכוון ההוט האץ' הספורטיבית, יצר איתי קשר בחור נחמד בשם מקסים.

הוא שאל האם אני מעוניין לעשות נסיעה על הCORSA OPC, נענתי בחיוב כמובן!

בבוקר הבא יצר איתי קשר בחור נחמד לא פחות, לאון טאובס, שקבע איתי נסיעה באותו ערב באיזור חיפה. הוצאה לי גם האפשרות לקחת סיבוב במסלול בכוכב יאיר אבל עקב המרחק הזמן והרצון לבדוק את הרכב בתנאים עירוניים יותר סרבתי.

היתה זו שעת ערב מתקדמת, התחלנו בנסיעת מבחן.

לאון הראה לי בהתחלה נסיעה קצת פחות ממנהלית והתרשמתי מאוד לטובה, לאחר מכן תחת השגחתו חזרנו באותה הדרך שהפעם אני נוהג ברכב.

אני חושב שכל נסיעת מבחן בארץ צריכה להתבצע ברמה כזאת, הסברים ברורים ותשובות קונקרטיות לשאלות ספציפיות וטכניות, לצערי כל מקום אחר שביקרתי בו רוב הנציגים (לא כולם) בעלי ידע "נרחב" שנגמר באופן שימוש מערכת בקרת האקלים.

לא רוצה לפרט מהסיבות הברורות אבל...

חוויה בלתי נשכחת ושרות מעולה!!!

היום הגעתי לסוכנות וביצעתי הזמנה, השרות אדיב ומשרה בטחון, בחורה חמודה מאוד בשם רונית לאחר שיחה קצרה ותאום ציפיות קיבלה ממני מקדמה.

אגב הרכב מורכב בגרמניה שלא כמו האחות הקטנה והצנועה, הקורסה שבאה אלינו מספרד.

אפשר להגיד לי תתחדש :wink:

פורסם

תתחדש!

איזה רכב יפה! ואני בטוח שהוא גם נוסע טוב.

אופל בהחלט עשו צעד מרשים, צעדים מרשימים מאז 2010

כיף לשמוע ממך חדשות כאלו - אתה אדם ראוי לצ'ופר שכזה.

תהנה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש! רכב פשוט מושלם!

אם אפשר לדעת בכמה נסגרה העיסקה על הOPC? ואיזה צבע?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...