Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לי גרנד צ'ירוקי משנתונים 2000-2004.

אחד הגרנדים שאני מתעניין בהם עבר שיפוץ ראש מנוע עקב התחממות.

הבעלים הלך להחליף רדיאטור עקב נזילה, המוסכניק לא ניקז אויר כמו שצריך לאחר הרכבת הרדיאטור החדש וכתוצאה מכך בנסיעה החוצה מהמוסך המנוע רתח.

הנזק היה החלפת ראשי מנוע, שסתומים וגומיות אטימה. למעשה, החלפה כוללת של שני ראשי המנוע (V8, יש שניים למיטב ידיעתי).

שאלתי אליכם היא כזו -

הרכב יעבור בדיקה מסודרת. אני מודאג מכך שיתכן והמנוע יצלח את הבדיקה, אבל הטראומה שעבר תגרור הופעתן של תקלות מנוע כאלו ואחרות בעתיד. יש בסיס לחשש שלי?

פורסם

אם אתה "מודאג שהמנוע יצלח בבדיקה" - כדאי לחפש רכב אחר.

מצד שני, אני מאמין שישנם גם בעלי מקצוע טובים, שיודעים לעשות ראש מנוע לרכבים כאלה.

השאלה האחת היא האם נפגעו גם רכיבים אחרים במנוע בהתחממות. השאלה השנייה היא אם התיקון בוצע כהלכה (מי המבצע?).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא "קונה" את הסיפור .

אחד מהמחלות של הגארנדים V8 זה פריצת רדיאטור. אני מאמין שבוצע שיפוץ לאחר תקלה ולא בגלל ניקוזי אויר.

בכול מקרה, אם הרכב יבדק היטב, לא אמורה להיות בעיה.

טיפ קטן, שים דגש לבדיקת הגיר.

בהצלחה

רענן

פורסם

הסיפור אומת, המוכר לא משקר.

העבודה בוצעה במוסך הקניון בבני ברק.

אני לא מודאג שהמנוע לא יעבור בדיקה בהצלחה. אני מודאג מבעיות שהבדיקה לא יכולה לגלות, אבל אני מבין מרענן שאין סיבה לדאגה.

תודה על התגובות ואשמח לשמוע עוד כמובן.

פורסם

בחיים אל תגע ברכב שעבר שיפוץ ראש מנוע!

רכב שמגיע לנקודת רתיחה גבוהה מאוד יגרום לנזק עתידי!! גם אם הוחלפו חלקים אחרים.

לא לגעת ברכב שעבר שיפוץ ראש מנוע!

ואני אומר לך את זה בתור בן של מכונאי רכב 30 שנה.

רק בעיות יהיו לך בהמשך.

בהצלחה

פורסם

מנסיון אישי שלי עם ראש מנוע (לקרייזלר נאון) שעשו במוסך הקניון. הם עשו עבודה טובה.

הם לא זולים, אבל משתמשים בחלפים מקורים ויודעים את העבודה.

מצד שני, הראש שלי הלך בגלל אטם דפוק (recall של היצרן) ולא מהתחממות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...