Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, RK כתב:

זה פתיחה של סרט פורנו?

לביבי יש פשוט מבט עייף עכשיו במליאה. נראה לי שהוא מתחיל להבין שהוא עומד להיפרד מכיסא ראש הממשלה..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אגב, עניין אחד שלא מסתדר לי בראש. 

רוב תומכי ביבי משייכים אותם לכל הפחות לצד המסורתי בסקאלת הדת, אם לא דתיים על מלא.

מה עם האיסור הפעוט הזה על עבודת אלילים? 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני שעה, SlowRide כתב:

העם רוצה רפורמה משפטית?

למעלה זה מההפגנה בעד הרפומה אתמול, למטה זה מאחת ההפגנות נגד.

שיטת הבחירות שלנו מקולקלת.

נלקח מפוסט בפרצופספר.

FB_IMG_1690188867768.jpg

לכן שר הפיתות גנב את התמונה. זה מה שהוא חושב על הבוחרים שלו, הייתי נעלב.

פורסם
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

הינה, עוד דמוקרט אחד

ביבי.jpg

מישהו יודע מי זה?

עם כזו קלאסה הוא יכול להתאים לי בול. אני מחפש איש שיווק שיודע לדבר ללב של האנשים.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם ההורים של הילדים מההתנחלויות שבאו להפגנה יסכימו להראות להם שלט כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

הסיכוי שהציונות הדתית והחרדים יפתחו פתאום תודעה דמוקרטית אמיתית, ויראו בה ערך, כפי שרואים בה לפחות בחלק ממדינות המערב, הוא בערך כמו הסיכוי שזה יקרה אצל השכנים שלנו ברמאללה או בעזה.

כל עוד אנחנו מממנים להם ביד רחבה מאוד מערכות חינוך עצמאיות בהן הערכים הנלמדים שונים לחלוטין, אכן אין סיכוי. 

פורסם
לפני 18 דקות, RK כתב:

מה עם האיסור הפעוט הזה על עבודת אלילים?

אתה מדבר על שלושת הכ'-ים?

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

לכן שר הפיתות גנב את התמונה. זה מה שהוא חושב על הבוחרים שלו, הייתי נעלב.

הוא יודע שהקהל שלו רואה רק ערוץ 14, ושם בחיים לא היו מפרסמים תמונה כזאת, אז מבחינתו אפשר לחרטט חופשי.

פורסם

ראש עיריית קריית שמונה אביחי שטרן הגיע כעת למתחם ביג בכניסה לעיר וחסם את ניסיון הנהלת המתחם למנוע כניסת לקוחות לחנויות שסרבו לקחת חלק בהשבתה  

https://hamal.co.il/main/ראש-עיריית-קריית-שמונה-הגיע-לביג-לחסום-את-הנהלת-המתחם-47659

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

נכון, לצד "שלי" יש היום יותר כח כלכלי, צבאי, תרבותי. אני חושב שההבנה שזה המצב זעזעה ממש את הרוטמנים. הם לא ציפו לזה. שנים הם משכנעים את עצמם ואת מי שרק רוצה להקשיב שהם זה הציבור הערכי היחידי בישראל, והם זה ממש הגרסה המודרנית לחלוצי העליות הראשונות. ואני חושב שהם עדיין לא מבינים עד הסוף את הפער, וכמה שלשלוח מישהו כמו רוטמן באמת לדבר על "חרויות פרט" רק מעמיק את זה. עד כמה, בכל מקרה, הכח של הצד שלי יספיק לטווח הרחוק, כשחלק מהמתנגדים למה שקורה כרגע הם לחלוטין אופורטוניסטים, שהיו מצביעים בעד מה שהממשלה עושה, אם לא היו רבים עם ביבי? לא יודע.

רוטמן היה מממייסדי התנועה למשילות ודמוקרטיה, הוא הבין את זה כבר לפני עשור והוא ממש לא משכנע את עצמו שהוא הציבור הערכי. הוא משכנע את עצמו שהוא הרוב נבחר ולכן הצד "שלך" לא יכול להמשיך כאילו לא קרה כלום.

הטעות האמיתית של מתנגדי המהפכה היתה לשרוף את כל הגשרים ולא לנסות להבין שיש עוד לפחות 50% שחושבים שונה מהם.  רבים וטובים שהצביעו לימין היו בכלל נגד ההפיכה, אבל לאופי התגובות (חסימות, השבתה ובעיקר סרבנות) היתה השפעה מכרעת על ההבנה של "אנחנו נחלמים על הבית". 

רוטמן העלה את זה לדיון, השמאל גרם למהפכה לקרות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, GTאי כתב:

רוטמן העלה את זה אם פלוגת D9, זרק מהוועדה כל מי שהעז,להוציא הגה נגדו. הוא היה נחוש מהשניה הראשונה לבצע הפיכה, לא לקיים שום דיון

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

רוטמן העלה את זה אם פלוגת D9, זרק מהוועדה כל מי שהעז,להוציא הגה נגדו. הוא היה נחוש מהשניה הראשונה לבצע הפיכה, לא לקיים שום דיון

אתה צודק, רק שהוא היה בדעת מיעוט אפילו בימין, ואין סיכוי שהוא היה מעביר את זה בצורה הנוכחית.

המחאה וכו' (מה שרשמתי) הפכו את זה למיינסטרים

פורסם
לפני 7 דקות, GTאי כתב:

אבל הוא לא הרוב הנבחר, למה להמשיך להשתמש בטיעון הזה? בקואליציה הזו בחרו 48% מהקולות, בגלל השיטה (העקומה) שלנו יצא שזה יותר גדול מ-50%. מוזר להמשיך להשתמש בתירוץ "הרוב הנבחר".

אין באמת רוב לרפורמה הזו, אני ממליץ להסתכל על הסקרים שמפורסמים חדשות לבקרים, בין אם במנדטים או בנוגע לשאלות ספציפיות על הרפורמה. מן הסתם שההפגנות יבצרו את אותם גורמים בצד השני שלא מוכנים לשום פשרה. אבל זה לא חדש.

לפני 12 דקות, GTאי כתב:

(מה זה או מי זה השמאל?)

בלי ביבי כל העניין הזה לא היה קורה. הוא האחראי והאשם העיקרי לכל העניין הזה.

• אהבתי 2

לפני 5 שעות, falou כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

בקואליציה הזו בחרו 48% מהקולות, בגלל השיטה (העקומה) שלנו יצא שזה יותר גדול מ-50%. מוזר להמשיך להשתמש בתירוץ "הרוב הנבחר".

וגם ה48% האלה, לא כולם ידעו או ידעו ותמכו ברפורמה שמנסים להעביר.

פיתמר מאיים שיפרק את הקואליציה אם יסכימו לרכך את החוק. אם זה יקרה, זה יהיה יום הפיתות הלאומי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 2

• תוכן חדש...