Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

לחשב לך כמה עולה דלק מוצק לרקטה במשקל ברוטו של 2400 ק״ג?

זה פורום ציבורי ולכן אני משתמש רק במידע זמין/חשוף/לא סודי בוויקיפדיה / גוגל.

מה שדברתי עליו לא מגיע מהמקום הטכני הזה, כאמור זה פורום ציבורי אז אין טעם להרחיב בנושא. די בטוח שיום אחד זה כבר יראה אור, כמו הרבה דברים שאנחנו מגלים לאחר כמה עשורים. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, רוןS כתב:

כמה ביניינים יירוט מוצלח אחד של החץ מציל ?

שאלה מצוינת, לאור העובדה שהאיראנים יורים בלי שום כיוון, כולל רשות פלסטינית / בדואים / מטעים, את החישוב נדע רק בדיעבד בתום המערכה.

לפני שעה, madmaxx כתב:

מה שדברתי עליו לא מגיע מהמקום הטכני הזה

זה מה שכיף בבליסטיקה, החישובים פשוטים יחסית. אם הצלחנו להוכיח בצורה סבירה שהמחיר גבוה מאוד טכנית עוד לפני שבוחשים פנימה תיאוריות קונספירציה / פוליטיקה - מה שאתר אומר לא נכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

לאור העובדה שהאיראנים יורים בלי שום כיוון,

אפילו אני יודע על כמה פגיעות מדויקות שלא דווחו בתקשורת. הם לא יורים ללא כיוון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא סותר. ברור שהם מכוונים למטרות צבאיות.

כנראה שטעיתי בניסוח, הייתי צריך לכתוב "בדיוק נמוך מאוד".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

זה מה שכיף בבליסטיקה, החישובים פשוטים יחסית

צודק, בגלל זה קל מאוד לתכנן מיירט. 

פורסם
לפני כשעה, madmaxx כתב:

צודק, בגלל זה קל מאוד לתכנן מיירט. 

הנושא הוא עלויות. אם טיל שוקל x הוא דורש כמות y של דלק שעולה z. חבר, אתה לא איתנו...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזבו את זה, נראה שבבחירות הקרובות יבטיחו לנו את אותם הבטחות לגבי ניצחון באיראן ובלבנון.

שלא לדבר על עזה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טענו שלא יסכימו להפסקת אש זמנית - הסכימו.

טענו שלא יפתחו את הורמוז - יפתחו.

טענו שחייבים גם הפסקת אש בלבנון - ויתרו.

רק כוח עובד פה.

מתקן - פרסמו שהפסקת האש תכלול את לבנון, מצד שני פורסם גם שישראל התייצבה סופית על קו הכפרים השני, אם לא תהיה נסיגה יש סיכוי שהכל קשור אחד בשני.

נראה מה יוליד יום.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

עזבו את זה, נראה שבבחירות הקרובות יבטיחו לנו את אותם הבטחות לגבי ניצחון באיראן ובלבנון.

שלא לדבר על עזה.

אין לי ספק שכבר עכשיו עובדים על זה בלשכה. 

לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

נראה מה יוליד יום.

כלום. לא הייתה שום סיבה להפסקת האש הזו, מהצד שלנו כמובן, הצד האמריקאי זה משהו אחר, עבור הצד שלנו אם כך זה יסתיים זה בשורה התחתונה כישלון מוחלט ובזבוז היסטרי של משאבים. 

פורסם

לפי ערוץ 12 נשמע כמו כניעה מוחלטת של טראמפ - קבלת ״10 הנקודות״ (הדרישה האיראנית) עם הסרת סאנקציות, שליטה איראנית בהורמוז, העשרת אורניום באיראן ואף מילה על הטילים.

ולפי רונן ברגמן הפסקת אש גם בלבנון.

ונראה שמצבו של טראמפ בתוך ארה״ב גרוע, הוא לא יוכל לחזור ללחחימה גם אם המו״מ יתפוצץ בעוד שבועיים.  היידה ביבי, עכשיו נשאר לבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שמי שהסכים להפסקת האש לא היה בקשר עם מי שאחראי על שיגור הטילים.

פורסם

או שהאיראנים רוצים להמשיך את המלחמה או ששרשרת הפיקוד נשברה. לאור הירי המאסיבי המתואם הלילה אני מאמין שזו האפשרות הראשונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היו רוצים להמשיך את המלחמה, לא היו מסכימים להפסקת אש ואז מיד אחרי יורים לכל האזור. פשוט היו אומרים לא.

נראה שעשו את המשא ומתן מול ה assistant to the regional manager...

פורסם

להזכיר לך את ישראל ב-22.10.1973?

• תוכן חדש...