Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

הנה יצא  המרצע מהשק.

אין לך מושג על מה אתה מדבר. הדבר האחרון שאפשר לומר על יאיר גולן הוא שמדובר בלאומן. ולעומת זאת הוא דמוקרט, ולא במינוח הצפון קוריאני.

או ואבוי, קראתי ליאיר גולן "נאציול". מצחיק שאחרי כל הדברים שאתם כותבים פה על הימין, על זה אתה כל כך מזדעק.

אגב, נאציונאליזם זה לאומיות, לאו דווקא לאומנות, אבל אם זה ההקשר שעולה אצלך, אז כנראה שיש משהו בדבריי.

אגב 2, לפי ויקיפדיה - צורה קיצונית של לאומיות נקראת לאומנות, אשר עלולה להוביל לשנאה ולגזענות כלפי מי שאינו חלק מן הקהילה. זה דווקא די חופף למצע של יאיר גולן - הפסקת תקצוב התנחלויות, חינוך מחדש של חרדים ושל הציונות הדתית, הגבלת חופש הביטוי ועוד.

לפני שעה, Night Driver כתב:

יפה שאתה מחליט עבור כאלה שלא הצביעו לליכוד או לימין הקיצוני שהם ימין ועוד קיצוני. אני גם יכול להגיד שחלק ממצביעי בן גביר בכלל לא חושבים כמוהו ורק רצו משילות בנגב ושגם בליכוד יש כאלה שתומכים בשטייניץ ושמאלה ממנו.

לא הליכוד ולא סמוטריץ' הם "ימין קיצוני". זה רק בראש שלכם.

ממש עד לפני כמה שנים, גם בנט, ליברמן, וחבריהם, כולם היו אותו "ימין קיצוני" שקשקשתם עליו, אבל עכשיו כשהם נגד נתניהו, אז הם פתאום סבבה, נכון?

אז מבחינה מדינית, בטחונית, וכנראה גם לאומית, רוב מצביעי בנט וליברמן למשל, הרבה יותר קרובים לדעות של סמוטריץ, מאשר לדעות של יאיר גולן.

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

זה שקר. הסיבה לסעיף היא בנו. אתה רוצה להיות נואש ברמה של להמשיך להתווכח מה סה "מידע קונקרטי"? סבבה. אמרתי. 

זה לא שקר, אתה פשוט לא יודע לקרוא. הסעיף לא אומר אם "בנו" יעשה משהו קיצוני, אלא מדבר על קרוב משפחה מקרבה ראשונה, שזה כולל גם את האח, מה גם שלכאורה הסעיף הזה, מבחינה כרונולוגית, הוכנס אחרי שאירעו מקרי ההברחה שבהם זיני האח מואשם.

ואין על מה להתווכח, כי אין לך מושג מה זה מידע קונקרטי, אז אתה יכול להמשיך לקשקש שזה כי הוא נער גבעות או לא יודע מה, כי קראת אצל אורי משגב, והכי חשוב, אל תשכח גם לספר שהוא מקורב לשרה נתניהו.

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

כלומר אתה מצביע לקואליציה ושיקרת גם על זה. ואני שואל שוב:;למה?.

אני לא הצבעתי למפלגות הקואליציה, לא מבין למה אתה ממשיך לחפור על זה. אבל גם אם הייתי מצביע לליכוד, או לסמוטריץ', זה הרבה פחות גרוע מהמפלגות להן אתה מצביע.

ואני פשוט לא נוהג להאשים את נתניהו בכל הצרות שלי בחיים, כמו שנהוג אצלכם שם בשמאל, אז לא רואה איזשהו פשע כל כך גדול לתמוך בקואליציה בראשות הליכוד.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

ליברמן, וחבריהם, כולם היו אותו "ימין קיצוני" שקשקשתם עליו, אבל עכשיו כשהם נגד נתניהו, אז הם פתאום סבבה, נכון?

נתניהו הוא זה שתייג אותם כשמאל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

סמוט מאוד מתון.
רוטמן, בן גביר, אבי מעוז, סמוט בעצמו, אורית סטרוק. אפשר להמשיך אבל זה כבר נותן תמונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

אגב 2, לפי ויקיפדיה - צורה קיצונית של לאומיות נקראת לאומנות, אשר עלולה להוביל לשנאה ולגזענות כלפי מי שאינו חלק מן הקהילה. זה דווקא די חופף למצע של יאיר גולן - הפסקת תקצוב התנחלויות, חינוך מחדש של חרדים ושל הציונות הדתית, הגבלת חופש הביטוי ועוד.

מעניין, שהתעלמת לחלוטין ממה שרשמתי קודם. 

לפני שעתיים, ברווז כתב:

קצת התבלבלת, רק קצת. 

המפלגות עם המצע הכי קרוב לנאציונל-דמוקרטי שאתה מדבר עליו, הן בדיוק אלו של ביבי, סמוטריץ', בןגביר ושות'. 

עם שנאת ערבים (רק כי הם ערבים), הגבלת חופש הביטוי (ניסיונות להשתלט ולסגור תחנות רדיו וערוצי TV שלא מיישרים קו עם המנהיג העליון), תקצוב-על חוצה גבולות למגזר היחיד שלא מייצר כלום ולא תורם כלום למדינה, העלמת עין ואפילו תמיכה בפשעים ואלימות קשה מצד אחד של המפה הפוליטית (מתנחלים) ואי טיפול בפשיעה ואלימות קשה מהצד השני של המפה הפוליטית (ערבים), יש עוד כמה דוגמאות. 

ואגב, 

לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

אז לא רואה איזשהו פשע כל כך גדול לתמוך בקואליציה בראשות הליכוד.

:rofl::rofl::rofl:

"לא רואה איזה שהוא פשע" ו"ליכוד" ממש לא יכולים לחיות באותו המשפט. 

סיכום מתוך כתבה שנתקלתי בה:

-בנימין נתניהו, ראש הממשלה, נאשם בתיקי 1000, 2000 ו־4000 בעבירות של שוחד, מרמה והפרת אמונים.

-שר הביטחון ישראל כ"ץ ושר המשפטים יריב לוין מקורבים לרפי קדושים, עבריין מורשע ממשפחת פשע מוכרת בהרצליה.

-מירי רגב, שרת התחבורה, נחקרה בחשד לשוחד, מרמה והפרת אמונים, בין היתר סביב פרשות הקצאות תקציב ו"פרשת היהלומים".

-איתמר בן גביר, שר המשטרה, הורשע בעבירות פליליות מספר פעמים בעבר.

-אריה דרעי, שר בממשלות של נתניהו, הורשע בעבירות פליליות מספר פעמים.

-בצלאל סמוטריץ' לא הורשע בשום עבירה אבל נעצר ב-2005 על ידי השב"כ בחשד לקשירת קשר לפשע, חסימת כבישים וסיכון חיי אדם במסגרת מחאות נגד ההתנתקות.

-יואב קיש, שר החינוך, עומד במרכזם של תחקירים תקשורתיים (דצמבר 2025) שחשפו דפוס שבו קיש מקצה תקציבי חינוך ומשאבים לרשויות מקומיות בתמורה לגיוס מתפקדים לליכוד ותמיכה פוליטית, כולל תפירת מכרזים ומינויים למקורבים (מנכ"ל המשרד, ראש מטהו).

-מאי גולן, שרה בממשלה מתנהלת נגדה חקירה בחשד לשוחד, מרמה, הפרת אמונים והגשת תצהיר כוזב, בין היתר בהקשר פעילות לשכתה ומעורבות מקורבים.

-עמיחי אליהו, שר בממשלה. נפתחה נגדו חקירה בחשד למעורבות בפריצה לבסיס שדה תימן, והוא נמנה ברשימות כתחקירים כמי שנחקר בפרשה פלילית פעילה.

-חיים ביטון, חבר כנסת בקואליציה והיה שר. מוגדר כחשוד בעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים, בין היתר סביב מימון עיתון מפלגתי מכספי ציבור; לפי הדיווחים החקירה בעניינו מתנהלת במשטרה.

-דוד ביטן, חבר כנסת בליכוד. נאשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים בפרשת 1803, בגין קבלת מאות אלפי שקלים כשכיהן כסגן ראש עיריית ראשון לציון וח"כ; המשפט בעניינו עדיין מתנהל.

-טלי גוטליב, חברת כנסת ליכוד: מופיעה ברשימות הפרשיות כמי שמעורבת בהליכים/בדיקות פליליות.

-דוד אמסלם, שר בממשלה. מ-2023 מונע ממבקר המדינה לבדוק את ההון שצבר. ב-2003 נחשד במעורבות בזיוף מאות טופסי התפקדות לסניף הליכוד בירושלים. הומלץ להעמיד אותו לדין. אמסלם לא הגיש הצהרת הון כמתחייב על פי חוק ומבטל חוקים ותקנות של מנהל תקין.

-ניסים ואטורי, חבר כנסת בליכוד: נחקר בחשד למעורבות בפריצה לבסיס שדה תימן; היועמ"שית אישרה פתיחה בחקירה, והוא צפוי להיחקר באזהרה.

-צבי סוכות, חבר בקואליציה: נכלל ברשימות יחד עם אליהו ואטורי בחשד לפריצה לבסיס שדה תימן.

-חנוך מילביצקי, חבר כנסת בליכוד: נחקר באזהרה בחשד לביצוע עבירות מין חמורות (אונס ומעשים מגונים) והדחת עד. לפי החשד, המעשים בוצעו בעת ששימש כיועץ משפטי של עמותת "בני ברוך - קבלה לעם".

-אורית סטרוק, שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות, ספגה האשמות חמורות מצד בתה שושנה סטרוק.

לא כולם מהליכוד, מסכים. אבל עדיין... יש פה רוב, וכמו שהקואליציה נוהגת לומר, הרוב קובע! .

לא יודע מה אתך, אבל אני ממש לא מעוניין שכנופייה של פושעים בעבר ובהווה (וכפי הנראה, גם לעתיד) ינהלו את המדינה שאני חי בה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

או ואבוי, קראתי ליאיר גולן "נאציול". מצחיק שאחרי כל הדברים שאתם כותבים פה על הימין, על זה אתה כל כך מזדעק.

אגב, נאציונאליזם זה לאומיות, לאו דווקא לאומנות, אבל אם זה ההקשר שעולה אצלך, אז כנראה שיש משהו בדבריי.

ממש עד לפני כמה שנים, גם בנט, ליברמן, וחבריהם, כולם היו אותו "ימין קיצוני" שקשקשתם עליו, אבל עכשיו כשהם נגד נתניהו, אז הם פתאום סבבה, נכון?

אז מבחינה מדינית, בטחונית, וכנראה גם לאומית, רוב מצביעי בנט וליברמן למשל, הרבה יותר קרובים לדעות של סמוטריץ, מאשר לדעות של יאיר גולן.

זה לא שקר, אתה פשוט לא יודע לקרוא. הסעיף לא אומר אם "בנו" יעשה משהו קיצוני, אלא מדבר על קרוב משפחה מקרבה ראשונה, שזה כולל גם את האח, מה גם שלכאורה הסעיף הזה, מבחינה כרונולוגית, הוכנס אחרי שאירעו מקרי ההברחה שבהם זיני האח מואשם.

ואין על מה להתווכח, כי אין לך מושג מה זה מידע קונקרטי, אז אתה יכול להמשיך לקשקש שזה כי הוא נער גבעות או לא יודע מה, כי קראת אצל אורי משגב, והכי חשוב, אל תשכח גם לספר שהוא מקורב לשרה נתניהו.

אני לא הצבעתי למפלגות הקואליציה, לא מבין למה אתה ממשיך לחפור על זה. אבל גם אם הייתי מצביע לליכוד, או לסמוטריץ', זה הרבה פחות גרוע מהמפלגות להן אתה מצביע.

ואני פשוט לא נוהג להאשים את נתניהו בכל הצרות שלי בחיים, כמו שנהוג אצלכם שם בשמאל, אז לא רואה איזשהו פשע כל כך גדול לתמוך בקואליציה בראשות הליכוד.

זה פשוט כדור צמר של סתירות לוגיות הטקסט הזה.

כמו ציור של אשר שהמדרגות יוצאות מלמטה, חוזרות מלמעלה ולא ברור מה עולה ומה יורד.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

מעניין, שהתעלמת לחלוטין ממה שרשמתי קודם. 

אתם רושמים הרבה שטויות, זה לא אומר שאני צריך להתייחס לכל אחת. 

לפני 6 דקות, ברווז כתב:

-מירי רגב, שרת התחבורה, נחקרה בחשד לשוחד, מרמה והפרת אמונים, בין היתר סביב פרשות הקצאות תקציב ו"פרשת היהלומים".

שכחת לספר שנתניהו גם החזיק שלט של רבין במדי אס אס. הרבה מלל שבסוף לא אומר הרבה.

ומירי רגב זה דוגמה מצויינת - היה פה קמפיין שלם, של דרוקר וערוצי שטיפת המח, שסיפרו על פרשת היהלומים וכדומה, ובסוף מה?   לא רק שמירי רגב לא מעורבת, אפילו לא זימנו אותה לחקירה בפרשה, מרוב שזה בכלל לא קשור אליה.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

נתניהו הוא זה שתייג אותם כשמאל.

אז השמאל עכשיו גם מקשיב לנתניהו?   עד לא מזמן היו פה אנשים שצעקו על בנט ומפלגתו שהם האחים היהודים, על ליברמן שהוא קיצוני ופירומן, ומה לא, אבל עכשיו בדיוק האנשים הללו מחבקים אותם. איזה קטע.

פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

אתם רושמים הרבה שטויות, זה לא אומר שאני צריך להתייחס לכל אחת. 

התייחסת לכל מה שהאחרים כתבו, ומשום מה אתה עדיין מתעלם מהתגובה הזו שלי. כנראה כי היא סותרת את השטויות שאמרת ואין לך איך לענות על זה לעניין. 

שכחת לספר שנתניהו גם החזיק שלט של רבין במדי אס אס. הרבה מלל שבסוף לא אומר הרבה.

אני? אני לא סיפרתי כלום. 

אני עשיתי העתק-הדבק מתוך כתבה. 

ומירי רגב זה דוגמה מצויינת - היה פה קמפיין שלם, של דרוקר וערוצי שטיפת המח, שסיפרו על פרשת היהלומים וכדומה, ובסוף מה?   לא רק שמירי רגב לא מעורבת, אפילו לא זימנו אותה לחקירה בפרשה, מרוב שזה בכלל לא קשור אליה.

זה שלא זימנו אותה לחקירה יכול לנבוע מעוד כמה סיבות. 

אבל, אתה יודע מה. 

הלוואי שכל! ההאשמות האלו יסתיימו ב"אי אשמה", אמיתית. זה אומר שנבחרי הציבור שלנו נקיים ואינם עבריינים. אני מעדיף את המצב הזה. כמו שאמרתי קודם. אבל זה ממש לא נראה שזה הולך להיות המקרה. 

אז השמאל עכשיו גם מקשיב לנתניהו?   עד לא מזמן היו פה אנשים שצעקו על בנט ומפלגתו שהם האחים היהודים, על ליברמן שהוא קיצוני ופירומן, ומה לא, אבל עכשיו בדיוק האנשים הללו מחבקים אותם. איזה קטע.

ליברמן? זה פירומן קיצוני ושמאלני מSריח, לא? ופלדשטיין, איש משכמו ומעלה שלא מכיר אותו בכלל. 

כזה? 

מי ואיפה בדיוק "צעקו על בנט ומפלגתו" שהם "האחים היהודים"? WTF זה בכלל הדבר הזה. נשמע כמו עוד המצאה של מכונת הרעל.

הלוואי שביבי היה רבע מגבר כמו בנט. 

הסיבה היחידה שכל הימנגולואידים קופצים ש"בנט נוכל" זה כי הוא השכיל לנצח את נתניהו במגרש שלו ובמשחק שלו עצמו. 

ויודע מה. 

אפרופו "איזה קטע". 

אנסה להסביר את זה בשפה שיהיה לך יותר קל להבין. 

האם ייתכן, כאילו, אולי ככה, יכול להיות, במקרה בלי כוונה, שביבי כל כך!!!!!!!!! גרוע, כך שמי שכונה קודם בשמות גנאי ע"י מצביעים פוטנציאלים הפך להיות הרבה יותר טוב מהחלופה הקיימת? אולי, כאילו כזה, רק אולי בערך כאילו?

איזה קטע, אה? 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, ברווז כתב:

מי ואיפה בדיוק "צעקו על בנט ומפלגתו" שהם "האחים היהודים"? WTF זה בכלל הדבר הזה. נשמע כמו עוד המצאה של מכונת הרעל.

אתה כאילו לא חיית פה בשנים האחרונות. 

איפה?   ממש פה בפורום, סיפרו לנו שבנט ומפלגתו הם האחים היהודים, ושהם לא שונים בהרבה בהשקפותיהם או בקיצוניות שלהם מהאחים המוסלמים. וזה אנשי שמאל כינו אותו ככה.

אני כבר לא מדבר על כך שתקפו אותו פיזית בועידה של עיתון הארץ, ולא רצו לתת לו לנאום כי הוא "פאשיסט".

לפני 23 דקות, ברווז כתב:

הסיבה היחידה שכל הימנגולואידים

למדתם מילה חדשה?

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לחשוב שלאחרים אין קבוצת וואטספ זה להיות טיפש או להיות בפוזיציה, ואני לא חושב שאתם טיפשים.

אהההה.. 

עכשיו אנחנו טיפשים כי אנחנו לא מתבססים על השערות שלך לגבי קבוצות ווטסאפ.

תגיד מה לגבי קבוצת הווטסאפ של זיני עם אורית סטרוק ולימור סון הר מלך? למה על זה אתה לא מדבר? אתה בפוזיציה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

אף אחד לא טען שאין "לאחרים" קבוצת וואטסאפ. 

רק שאין שום סיבה כרגע להניח שיש בקבוצות האלו מידע שיכול להצדיק חקירה או משהו. 

גם זה יכול להשתנות, אני לא תמים, אבל ממה שאני רואה- הסיכוי לזה קלוש. 

עם כל מה שקורה פה, כל התרגילי חקירה, פלאפונים נעלמים ופגישות סודיות - אתה באמת מאמין בזה?

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אהההה.. 

עכשיו אנחנו טיפשים כי אנחנו לא מתבססים על השערות שלך לגבי קבוצות ווטסאפ.

תגיד מה לגבי קבוצת הווטסאפ של זיני עם אורית סטרוק ולימור סון הר מלך? למה על זה אתה לא מדבר? אתה בפוזיציה?

1. אני בדיוק, אבל בדיוק (או ליטרלי אם אתה רוצה) כתבתי שאני לא חושב שאתם טיפשים. הבנת הנקרא.

2. לא מכיר קבוצת ווטספ שלהם, לא ראיתי שום כותרת על זה בשום מקום וגוגל לא נותן כלום:

image.thumb.png.7b08a1e9a421f05e1de90984cab91b0b.png

אם תביא לי כתבות שאקרא אוכל להגיד לך מה אני חושב.

עדיף לא מאיזה גדעון לוי תומך טרור כזה שממציא דברים.

פורסם

אתה כאילו לא חיית פה בשנים האחרונות. 

הוצאתי את הראש מתחת לסלע שחייתי מתחתיו. 

איפה?   ממש פה בפורום, סיפרו לנו שבנט ומפלגתו הם האחים היהודים, ושהם לא שונים בהרבה בהשקפותיהם או בקיצוניות שלהם מהאחים המוסלמים. וזה אנשי שמאל כינו אותו ככה.

עשיתי חיפוש, ממש פה בפורום.

מה שגיליתי, שמט לי את הלסת. 

אז נכון, שטרום הכהונה של בנט כראש ממשלה התייחסו אליו כאל "האחים היהודים" פה בפורום. 

זה השתנה מאז שהוא כיהן כראש ממשלה (והוכיח את עצמו כהרבה יותר מזה. גם בעיניי). ו"האחים היהודים" התחיל לתאר פה, הרבה מהגורמים שהם, איך נאמר, אלו שאתה אמור לאהוב. 

אני כבר לא מדבר על כך שתקפו אותו פיזית בועידה של עיתון הארץ, ולא רצו לתת לו לנאום כי הוא "פאשיסט".

2014. יש לך את זה ביותר עתיק? 

מעניין, היי- אין איזה חרם של הממשלה על "הארץ" משהו? 

מעניין 2, היי- מה היה קורה אם ביבי היה מגיע לנאום שם, בוועידה של הארץ? אני אצנזר את עצמי פה, רק ארמוז שכנראה זה לא היה מסתיים באגרוף בגב. 

או בן גביר והתנינים (נשמע כמו אחלה להקת רוק אלטרנטיבי עם עטיפות דיסק מרהיבות)? 

למדתם מילה חדשה?

הלוואי שילמדו עוד אנשים את המילה הזו. 

ומי זה בדיוק "למדתם". 

(עוד לא הבנתי למה אני בכלל מגיב למישהו שהוציא מהמקלדת שלו מילה כמו "נאציול", תאכל'ס)

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

עם כל מה שקורה פה, כל התרגילי חקירה, פלאפונים נעלמים ופגישות סודיות - אתה באמת מאמין בזה?

כן, יש כמה אישים ישרים לדעתי בתוך המערכת. בודדים, מעטים, אבל קיימים. 

סביר שיש גם שם ליכלוך, אבל לא כזה שמשליך ישירות עליהם אלא דווקא על אחרים. 

לגבי פלאפונים שנעלמים, כמו שציינו פה- עד עכשיו זה היה רק הפצ"רית, שמטופלת ובצדק.

מעניין שהשוטר שאיבד את הטלפון כי אשתו זרקה לו אותו לים, לא נמצא עד היום, לא נערכו חיפושים הקרובים אפילו בכמות ובאיכות לחיפושים אחרי זה של הפצ"רית (כמו הצעה של פרס כספי גבוה ע"י איזה "מוטי גלאים" אם אני זוכר נכון), והשוטר גם קודם. למה זה לא קורה גם לפצ"רית, זה מה שאני רוצה לדעת. "אכיפה בררנית". 

או שיקדמו את הפצ"רית (רמז, עבה: לא, אני לא מעוניין שיחשבו על זה אפילו) או שיטפלו באותו השוטר באותו האופן בדיוק. 

לפני 48 דקות, ברווז כתב:

התייחסת לכל מה שהאחרים כתבו, ומשום מה אתה עדיין מתעלם מהתגובה הזו שלי. כנראה כי היא סותרת את השטויות שאמרת ואין לך איך לענות על זה לעניין. 

ועדיין ממשיך להתעלם. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

לא שקר, אתה פשוט לא יודע לקרוא. הסעיף לא אומר אם "בנו" יעשה משהו קיצוני, אלא מדבר על קרוב משפחה מקרבה ראשונה, שזה כולל גם את האח, מה גם שלכאורה הסעיף הזה, מבחינה כרונולוגית, הוכנס אחרי שאירעו מקרי ההברחה שבהם זיני האח מואשם.

ואין על מה להתווכח, כי אין לך מושג מה זה מידע קונקרטי, אז אתה יכול להמשיך לקשקש שזה כי הוא נער גבעות או לא יודע מה, כי קראת אצל אורי משגב, והכי חשוב, אל תשכח גם לספר שהוא מקורב לשרה נתניהו

לא, אתה לא יודע לקרוא. 

אלעס לך שוב: הדיון הוא למה הוכנס סעיך על ניגוד עניינים ומשפחה אצל זיני.

כיאה לביביסט, לא טרחת לבדוק והנחת שזה בגלל הדיפ סטייט.

עוקב עד כאן? יופי. הפנתי אותך למסמך המקור כי אתה משקר שזה חשוב לך לקרוא את המקור. במסמך מסופר שהסעיף הוכנס בגלל מידע קונקרטי על בנו.

כלומר הטענה שלך כאילו המציאו לזיני סתם סעיך ואז חיפשו אותו דרך אחיו חסרת בסיס ושקרית.

יותר מזה, היא גם לא חכמה. רק במוח הקונספירטיבי של הביביזם הדיפ סטייט ככ שלומיאלי שממציאים סעיף, ואז נלחמים ליישמו, במקום פשוט לפסול את זיני מראש. וגם עכשיו הסעיף לא רלוונטי. כי אין פב ניגוד עניינים.

ואני מניח שכך זה ברור. אז אתה מתווכח מה זה מידע קונקרטי. אתה עושה את עצמך נכון? נניח לרגע שהבן של זיני נחשד במשהו אחר והוא לא נער גבעות. איך זה משנה שבגללו הוכנס סעיף ניגוד העניינים ואתה לא ידעת את זה?

לפני שעה, gadik6 כתב:

לא הצבעתי למפלגות הקואליציה, לא מבין למה אתה ממשיך לחפור על זה. אבל גם אם הייתי מצביע לליכוד, או לסמוטריץ', זה הרבה פחות גרוע מהמפלגות להן אתה מצביע.

ואני פשוט לא נוהג להאשים את נתניהו בכל הצרות שלי בחיים, כמו שנהוג אצלכם שם בשמאל, אז לא רואה איזשהו פשע כל כך גדול לתמוך בקואליציה בראשות הליכוד

בדרך כלל מצביעים למי שרוצים שינצח. ניכר שאתה רוצה שביבי ינצח. קצת מוזר לא?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

יבגני ענה לך יפה מאוד.
אני רק רוצה להוסיף שאם הסעיף הזה הוכנס בגלל הבן שלו (וזה מתועד למרות שאתה ממשיך לשקר ולצטט תאוריות קונספירציה) ופתאום גם אח שלו נופל תחת אותו סעיף זה רק מעיד על הסביבה הקרובה של זיני.
הסעיף הוא לא הבעיה. הבעיה שיותר ויותר אנשים מדרגה ראשונה של ראש השב"כ הם איך לאמר? לא אזרחים נורמטיבים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תגיד גדי, כשכתבת על יאיר גולן "נציונל דמוקרט" בדקת מה פירוש הביטוי? כי אני לא הבנתי אותה, אז נכנסתי לויקיפדיה והבנתי, גם אם לא באופן מעמיק. טוב שאתה לא מזוהה, כי על המשפט הזה היחת זכאי לתביעת דיבה שהיתה מרוששת גם את הנינים שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

הסיבה היחידה שכל הימנגולואידים

החברים של אהוד (החבר של אפשטיין)ברק.

לפני 10 דקות, sperial כתב:

תגיד גדי, כשכתבת על יאיר גולן "נציונל דמוקרט" בדקת מה פירוש הביטוי? כי אני לא הבנתי אותה, אז נכנסתי לויקיפדיה והבנתי, גם אם לא באופן מעמיק. טוב שאתה לא מזוהה, כי על המשפט הזה היחת זכאי לתביעת דיבה שהיתה מרוששת גם את הנינים שלך.

וואלה , שאלתי את הצט והוא חושב אחרת ממך... 

נציונל דמוקרט" מתייחס לאדם או קבוצה התומכים בדמוקרטיה תוך שהם גם מחזיקים בערכים של לאומיות; כלומר, מדובר בתפיסה פוליטית המשלבת עקרונות דמוקרטיים עם עקרונות לאומיים או לאומיות מדינתית".

• תוכן חדש...