Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן הכי גרועים זה "גם בארה"ב או בדמוקרטיות אחרות זה כך" אז? לארה"ב יש חוקה, בשוויץ יש קנטונים ומשאלי עם.... ממשלה של חלאות אדם. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

בגלל שהם לא מבינים שמדינה שבה בכל קואליציה אפשר לשנות סדרי עולם מקצה לקצה היא לא מדינה יציבה.

זו אפשרות אחת.

היא נכונה רק כשהקואליציה מתחלפת באחת ששונה ממנה בסט הערכים שלה.

יכול להיות שהם מבינים את זה טוב מאוד והם פשוט חושבים שזה תרחיש שהם יכולים להימנע ממנו?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

תגידו, מה בסוף נסגר עם החקירה של הפצצות באוטובוסים הריקים? זה באמת היה מבצע דגל כוזב כמו שכתבו עוד אז? עבודה של המשטרה או של השב״כ?

פורסם
לפני 25 דקות, ch28566 כתב:

אז אחרי הדיפ-סטייט גם את הטמטום הזה לקחנו מהאמריקאים?!

למה מהאמריקאים? הרוסים הרבה יותר טובים בזה. תראה את הפצצות בבנייני המגורים במוסקבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה ראיתם שזה היה עבודה של המשטרה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

תגידו, מה בסוף נסגר עם החקירה של הפצצות באוטובוסים הריקים? זה באמת היה מבצע דגל כוזב כמו שכתבו עוד אז? עבודה של המשטרה או של השב״כ?

זה פורסם היום.

"גולדה" בבת ים נסגר אחרי המטענים באוטובוסים: המשטרה עצרה שב"ח - והתחרטה

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

פרטים חדשים על האוטובוסים שהתפוצצו. יודעים מי זה. אבל מחפשים אותו.

ניסיון פיגוע המטענים הענק באוטובוסים בבת ים: זהות המחבל נחשפה

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

זה לא יפריע לביביסטים, קטאר, איראן, ילד ז' או בקיצור כל האויבים של המדינה להמשיך ולהפיץ שזו פעולה של שב"כ. 

פורסם

"שופט" מתעלם ממפגין מטריד מינית שוטרת בזמן הפגנה ואנשים פה אומרים שזה בסדר שהם בוחרים שופטים כי הם יותר מוסריים מיריב לוין.

כמו בתאונות דרכים, כשילד "רגיל" נדרס למוות הדורס משתחרר אבל כשזה הבן של חשין כל המדינה בסערה.

אם השוטרת הייתה בת של שופט התגובה הייתה שונה.

פורסם (נערך)

חיכיתי, ממש חיכיתי שתקפוץ עם הידיעה הזו. על הכיסא עם טיימר.

יש משהו שאני באמת לא מבין, איך אתה כל פעם נופל לדפוס של לראות דוגמה פרטית של משהו לא בסדר, וממנו להשליך על כל האמת האוניברסלית (בלי שבדקת הכל עד הסוף גם?)

לצערי כרגיל קראת את הכותרת הסנסציונית ולא את התוכן.

השופט לא התעלם מכלום. במשטרה קודם כל הגישו את הבקשה לחקירה בלי עדות השוטרת והחומר (הסרטון), השופט התורן השיב- "אז מה אתם רוצים לחקור?"

המשטרה הגישה את הבקשה עם החומר בלילה, במערכת המשפט החזירו את המענה שלא מדובר בבקשה דחופה שדורשת דיון באישון לילה, ושיגישו את הבקשה בשעות הרגילות

שמת לב שזה ירד מהכותרות? סביר להניח כי במשטרה הגישו את הבקשה מתי שנדרש, ושאחרי שהחומר יבדק זה אכן יכנס לחקירה.

אבל בגלל שלא קראת את הכתבה כבר החלטת שהשופט (שאגב, הוא שופט בבית משפט השלום, לא העליון ואפילו לא מחוזי. דרג נמוך.) "התעלם" מהמקרה כי אג'דה פוליטית כלשהי.

ומעבר לזה, אתה עוד עושה קפיצה לוגית מפה לגבי להשליך על המוסריות של כל השופטים והשאלה האם ראוי שיהיו בלב תהליך בחירת שופטים אחרים.

נשגב מבינתי.

ואגב, שלא יהיה פה ספק, לפחות ממה שאני רואה בסרטון המפגין 100% אשם וראוי שיקבל עונש, אבל זה לא ששופט יכול להציץ בסרטון, להגיד "וואלה אשם" ותוך 20 דקות הסיפור נגמר. גם לבקשה לחקירה וגם להגשת תלונה יש נהלים, וגם כשגנבו לנו רכב מהבית נאלצנו להמתין לשעות שבהן יש מי שידבר איתנו- וזה לא כי המשטרה החליטו להתעצל באותו יום, זה פשוט שאלו הנהלים וזה התהליך.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

"שופט" מתעלם ממפגין מטריד מינית שוטרת בזמן הפגנה ואנשים פה אומרים שזה בסדר שהם בוחרים שופטים כי הם יותר מוסריים מיריב לוין.

אף אחד לא דיבר על "מוסריים" אלא "אמינים" ויש הבדל. חוץ מזה מדברים בגדול/סטטיסטית. ברור שיש ויש. וכן אני מאמין שבגדול הם הרבה יותר אמינים מבני ז*נות פוליטיקאים. לא זכור לי שראיתי שופטים סוג של מירי רגב, אמסלם, גוטליב, ואטורי, דיסטל או קרעי.

פורסם
לפני 17 דקות, Pika007 כתב:

חיכיתי, ממש חיכיתי שתקפוץ עם הידיעה הזו. על הכיסא עם טיימר.

יש משהו שאני באמת לא מבין, איך אתה כל פעם נופל לדפוס של לראות דוגמה פרטית של משהו לא בסדר, וממנו להשליך על כל האמת האוניברסלית (בלי שבדקת הכל עד הסוף גם?)

לצערי כרגיל קראת את הכותרת הסנסציונית ולא את התוכן.

השופט לא התעלם מכלום. במשטרה קודם כל הגישו את הבקשה לחקירה בלי עדות השוטרת והחומר (הסרטון), השופט התורן השיב- "אז מה אתם רוצים לחקור?"

המשטרה הגישה את הבקשה עם החומר בלילה, במערכת המשפט החזירו את המענה שלא מדובר בבקשה דחופה שדורשת דיון באישון לילה, ושיגישו את הבקשה בשעות הרגילות

שמת לב שזה ירד מהכותרות? סביר להניח כי במשטרה הגישו את הבקשה מתי שנדרש, ושאחרי שהחומר יבדק זה אכן יכנס לחקירה.

אבל בגלל שלא קראת את הכתבה כבר החלטת שהשופט (שאגב, הוא שופט בבית משפט השלום, לא העליון ואפילו לא מחוזי. דרג נמוך.) "התעלם" מהמקרה כי אג'דה פוליטית כלשהי.

ומעבר לזה, אתה עוד עושה קפיצה לוגית מפה לגבי להשליך על המוסריות של כל השופטים והשאלה האם ראוי שיהיו בלב תהליך בחירת שופטים אחרים.

נשגב מבינתי.

ואגב, שלא יהיה פה ספק, לפחות ממה שאני רואה בסרטון המפגין 100% אשם וראוי שיקבל עונש, אבל זה לא ששופט יכול להציץ בסרטון, להגיד "וואלה אשם" ותוך 20 דקות הסיפור נגמר. גם לבקשה לחקירה וגם להגשת תלונה יש נהלים, וגם כשגנבו לנו רכב מהבית נאלצנו להמתין לשעות שבהן יש מי שידבר איתנו- וזה לא כי המשטרה החליטו להתעצל באותו יום, זה פשוט שאלו הנהלים וזה התהליך.

"אי אפשר לזהות מגע בסרטון" (שאתה בעצמך אמרת שראית).

זהו, עכשיו תמשיך לבלבל בשכל כדי להצדיק את הפוזיציה.

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...