Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאם אתה מעסיק סוקר חיצוני שבמשך שנתיים מברבר לך שטויות שאתה מבין שיפגעו לך בעסק - אתה תמשיך להקשיב לו למקרה שהוא יגיד משהו נכון מתישהו? 

L.A. Noire "Doubt" / Press X To Doubt | Know Your Meme

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 42 דקות, MadCat_LE כתב:

פשוט מאוד. אני דורש שיקחו אחריות.

השלטון הנוכחי אינו "ימין", הוא ארגון פשע שפועל עבור דיקטטור יחיד.

לשמחתי הכל מצביע על כך שארגון הפשע לא יחזור לשלטון בבחירות חדשות ולכן אין סכנה.

שוב, השלטון הזה אינו "ימין". אין לי בעיה עם בחירה של העם ב"ימין" או "שמאל" או למעלה או למטה.

השאלה היא האם בכלל יהיו בחירות נוספות (לא מובן מאליו). נראה.

אם בבחירות נוספות יבחר שלטון, לא משנה איך הוא קורא לעצמו, שממשיך את הקו נוכחי של הרס הפרדת רשויות והחלשת המדינה לטובת מקורבים של הדיקטטורה, זה אומר כנראה שהמדינה שהייתי רוצה שתהיה פה - כבר לא תהיה.

אין צורך להכניס לי מילים לפה, אני לא מאיים על אף אחד. אחפש חיים טובים ושקטים לי ולילדים במקום אחר. בהצלחה למי שרוצה להמשיך לשלם על מתנדנדי ישיבות ולמות בשבילם.

עכשיו מתברר שאתה די הגיוני, וקרוב לדעות שלי.. 

החלום שלי - בעוד מספר חודשים, ביבי נתניהו טס לבקר את שרה בפלורידה.
ופתאום כאשר הוא עם שרה בפלורידה, ביבי מקבל פחד טיסה פסיכולוגי.. ולא חוזר לישראל..
.. גם לי יש חלומות

אייל.

• רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, flytomars כתב:

מה שמיוחד בשקר הזה זה שהוא הצהרת כוונות- ביבי לא רוצה עסקה, ולעזזאל עם האמת.

זאת פרשנות שמבוססת על תחושות ולא על עובדות. ביבי בהחלט ראוי לכל ההייט שיש נגדו אבל זה לא אומר שצריך להאשים אותו בכל דבר רע שקורה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

אתה רוצה להגיד לי שאם אתה מעסיק סוקר חיצוני שבמשך שנתיים מברבר לך שטויות שאתה מבין שיפגעו לך בעסק - אתה תמשיך להקשיב לו למקרה שהוא יגיד משהו נכון מתישהו? 

L.A. Noire "Doubt" / Press X To Doubt | Know Your Meme

תיארת כמעט כל סוקר של מכון התקנים שעבר אצלי ועדיין יש פה ושם נקודות ששוות התייחסות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, ליין מן כתב:

ואם.. בבחירות הנוספות כרצונך, שוב לימין יהיה רוב, ובכנסת יבקשו לשנות את הסדרי בחירת השופטים.
מה אתה ממליץ שנעשה..

ימין?!!! לפיד, בלי לדבר על ליברמן ולהזכיר את בנט אים וכאשר פי 1000 יותר "ימין" מקומוניסטים עם כיפה מש"ס וחרדים. גם ליכוד הוא מזמן לא ימין (אני מתכוון קודם כל לח"כים ובמיוחד לחבורה הדבוקה לראש הכת), אלא חבורת אופורטוניסטים או כמו שהגדיר אותם בני בגין "מפעל לזיהום אוויר" 

לפני שעתיים, ליין מן כתב:

2 - נקבל את החלטת רוב אזרחי המדינה, אשר בחרו ב לוין כנציגם.
3 - נשלח את רוב האזרחים במדינה, אשר הצביעו לימין לכלא.. מדוע לשלוח רק את לוין לכלא.

גם בבחירות האחרונות רוב אזרחי המדינה לא בחרו לא בלוין ולא במפלגות הקואליציה. תוסיף לזה שמאז קרו כמה דברים, כמו למשל 7/10.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, ay115 כתב:

קצת מחוץ לסדר הדיון בשרשור - 

אבל זו התקופה הזו של השנה - שוב קבלתי צו גיוס למילואים - הפעם לתעסוקה מבצעית באיו"ש, סה"כ 68 ימים - החל בשבוע הבא וכלה באמצע מרץ.

לא יודע איך לאכול את זה, מדינה חסרת בושה. 

אני אגיד לך איך - תישאר בבית. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 3 דקות, SurfHigh כתב:

בול. הייתי מוסיף גם  שתשים תזכורת כשאתה מגיע לקלפי לא להצביע לאנשים שהשתינו עלייך מהמקפצה.

פורסם

עוד 4 חיילים נפלו בעזה והממשלה שלנו עדיין עסוקה בשרידותה. הפעם זו הייתה פעילות יזומה של חמאס, מערב לשיירה. יהיו עוד כאלו, עוד הרבה כאלו, היו גם כאלו לפני ההתנתקות אם צריך להזכיר לעמית סגל וכל חובבי ההתיישבות בעזה. לממשלה אין שום חזון כלפי עזה, אפס חזון, כמו בכל תחום אחר. 

• מבאס 2
פורסם
לפני 33 דקות, Supertigre כתב:

הפעם זו הייתה פעילות יזומה של חמאס,

גם לשים מטען לטנק זאת פעילות יזומה. חבל שזה קורה (והם לצערינו מצליחים) גם שנה אחרי.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כשאתה מזיז כוחות ולא משאיר מאחוריך שום תשתית ניהול, זה מה שקורה. גם אני וגם חברי פורום אחרים צעקו את זה פה לפני כ 2000 עמודים (לא צורת התבטאות- אכן כ 2000 עמודים, כתבתי את זה ספציפית בינואר 2024, במקרה יוצא שעברה בדיוק שנה וזה היה עמוד 2000 ומשהו)

המלחמה חסרת תכלית כבר המון זמן, זזים ממקום למקום- צצים במקום הקודם חמאסניקים חדשים וחוזר חלילה.

לא נשאר כבר מה לכתוש, אין באמת כבר "תשתיות טרור", ומה שעושים כרגע זה מרדף אחרי רוחות רפאים.

יש מספיק מילואמניקים פה ויש לכולנו חברים במילואים, דברו איתם, תשאלו מה הם מרגישים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

זה מה שקורה כשהאסטרטגיה שלך היא להישאר בשלטון על ידי שימור מצב קיים (שלטון חמאס. לא טוב? מלחמה נצחית) ולא למוטט את משטר האויב הרצחני, לסיים את המלחמה בתנאים שלך ואז לדאוג לייצור משטר אחר באמצעים דיפלומטיים.

• אהבתי 2
פורסם

זה לא קשור ללמוטט או לא למוטט (שני הכיוונים לגיטימיים) אלא לאי קבלת החלטה לאיזה כיוון הולכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, SurfHigh כתב:

עם כל הצער שבדבר- אני נאלץ  להסכים.
אמנם קל לי לדבר כי סיימתי עם המילואים, אבל אני חושב שאם הייתי במצבך , של סבב שלישי או רביעי של מילואים בתוך 15 חודשים , הייתי אומר "עד כאן".

ואם זה אומר שטווח הארוך זה יפגע בי, או שיפגע בכולם- פאק איט. שיפגע בכולנו. 

אי אפשר כבר לחיות בצורה דפוקה כזאת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נפגענו כבר מספיק הייתי אומר.

אם ממשיכים בקו הזה שסוחטים את הקבוצה שתורמת עד למיצוי כל היכולת, מצד שני מאפשרים לקבוצה אחרת להשתמט, ומצד שלישי מסכסכים בין שתי הקבוצות האלה בשביל לשמור על הכיסאות, זה רק עניין של זמן עד שהאויב יצמיח שוב ביצים ויחליט לנסות שוב.

• אהבתי 3
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...