Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, waterman כתב:

איני חסיד של ציטוט כתבות משום שמאחורי רובן קיימת אג׳נדה.

ואולם כסוג של קונטרה, ראה כאן https://www.ynet.co.il/health/article/bynbqrrsjg

אבל זה ההבדל בין מדינה מסודרת למדינה לא מסודרת, להשאיר כאן רופאים דורש תכנון ומעש, זה שלא נעים עכשיו גם במקום אחר ואולי יחזרו לכאן רופאים זו לא תוכנית עבודה וזו המהות של כל הממשלה הזו ובמיוחד ראש הממשלה, אפס תכנון, אפס מחשבה על יום המחר והמון הסתמכות על אלת המזל. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 שעות, Night Driver כתב:

ראיתי את הכתבה והיא לא עשתה עליי רושם אמין.

הם השוו 30% שלא חוזרים לפני הרפורמה ל 70% שמדברים על לא לחזור. אני מנחש שגם קודם בערך חצי מאלב ששקלו לא חזרו.

סביר להניח שמספר הלא חוזרים גדל אבל השאלה האמיתית היא בכמה באמת.

זו כמובן אנקדוטה ולא סקר מדעי, אבל אני והבן שלי צרכנים מאד כבדים של מערכת הבריאות. ההזנחה שלה ב-15 השנים האחרונות גרמה לזה שמספר הרופאים המוצעים במומחיות מסויימת נהיה שליש ממה שהיה לפני 10 שנים (ואני מדבר על שתי קופ״ח שונות, בשלושה ערים גדולות). באחת התחומים -- שאני אמור לעבור בו ביקורת פעם בשנה -- הציעו לי במוקד הקופה תור ב... אילת. ואני גר בנתניה.
הרבה מזה זו הזנחה של תיכנון (מספר המקומות בפקולטות לרפואה, מספר המקומות בהתמחויות, והשכר היחסי), אבל בשנה האחרונה יש בהחלט נטישה של רופאים את הארץ -- כל הרופאים שלי ושל בני מכירים קולגות רבים שעזבו, בהיקף שלא היה אף פעם.

פורסם

יש לי במשפחה 4 רופאים (שניים בכירים מאוד בני קרוב ל 80 ושניים בשנות החמישים שלהם). תמיד היתה עזיבה.

לדגבי תכנון ועומס בהחלט מסכים. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

image.thumb.png.9d9b5656c88d7c9ad93ea07f0454d936.png

לו אני הייתי היועמ"ש, התגובה שלי הייתה פשוטה מאד. 

"אתם צודקים לחלוטין! אני מורה על פתיחת חקירה על כל אמירת המרדה והסתה ואיום, מכל צידי הקשת הפוליטית- מהקואליציה נספרו עד עכשיו 654682 מקרים שונים, מהאופוזיציה נספרו עד עכשיו כ-5. יש לפתוח חקירה מלאה על כל אחד מהמקרים".

"כמו כן, יש לפתוח חקירה ובהתאם לה להעמיד לדין את [הכנס את שם הרבנים כאן] על אמירותיהם לגבי ההסתה כנגד גיוס ועמדותיהם לגבי סרבנות".

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 28.12.2024 בשעה 10:51, יבגניפ כתב:

דווקא שמעתי אותו מדבר על זה בלייב והוא היה רחוק מאוד מלהגן על הממשלה.

הוא הצליח להפוך איכשהו מכתב שטח שולי לפרשן נכבד בפאנל, למרות שאין לו תובנות מעניינות והוא בסך הכל שלוחה של דובר צה''ל. כמובן כשזה תואם את העמדות הימניות שלו.

הנה פה הוא מדברר את ההישג של המבצע הגדול שהיה בימים האחרונים בבית חולים כמאל עדוואן.

שני אקדחים, ארבעה רימונים וסכין.

בשביל זה אנחנו ממשיכים עד הנצחון המוחלט ומפקירים למוות את האנשים שלנו במנהרות.

IMG_9584.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

הוא הצליח להפוך איכשהו מכתב שטח שולי לפרשן נכבד בפאנל, למרות שאין לו תובנות מעניינות והוא בסך הכל שלוחה של דובר צה''ל. כמובן כשזה תואם את העמדות הימניות שלו.

הנה פה הוא מדברר את ההישג של המבצע הגדול שהיה בימים האחרונים בבית חולים כמאל עדוואן.

IMG_9584.jpeg

זה הכל? וואלה למאבטחים בבית חולים בארץ יש יותר נשק…

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

והכי חשוב 20 שקל במטבעות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בחיי שטמטום כזה אי אפשר לדמיין.

אם הייתי מנסה להמציא דמויות של אנשים מטומטמים לא הייתי מצליח להגיע לרמה של חברי הליכוד.

זו הנבחרת של הימין על מלא?

IMG_9585.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אין לזה שום קשר לימין. נבחרת אפסים אופורטוניסטים שביבי יצר סביבו. אחד יותר מטומטם מהשני. עוד מאת ידברו על הייטקיסטים סרבנים וסנקציות נגדם.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 2
פורסם

זה לא טימטום, זו קריצה לבייס.

הטימטום הוא ביצירה של רצון מצד ישראלים מהסוג התורם, המרוויח, היצרני והכשרוני לעוף מפה.

ראיתי רק היום את הכתבה על הרופאים. הצונאמי כמו שמבינים מהסאבטקסט יגיע רק אחרי בחירות 2026 כשנבין שלבנגביר החלאה יהיו 12 מנדטים ולא ניתן יהיה להקים ממשלה ללא הפאשלונרים של 7/10 או הגזענים  הכהניסטים או החרדים שימותו ולא יתגייסו (אבל בינתיים רמ"י שלהם והם מקבלים יותר הטבות מלוחם). 

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא בעצם אומר, אני אלחם ואעניש את הרופאים האליטות הפריבילגים שמעיזים להתנגד לשלטון שבחר העם.

יהיה מעניין לראות איך אחרי זה הוא יסביר לבייס הגזעני שלו למה רק ערבים עובדים בבתי חולים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

הוא בעצם אומר, אני אלחם ואעניש את הרופאים האליטות הפריבילגים שמעיזים להתנגד לשלטון שבחר העם.

יהיה מעניין לראות איך אחרי זה הוא יסביר לבייס הגזעני שלו למה רק ערבים עובדים בבתי חולים.

או למה יש מומחה אחד בכל המחוז שבדיוק סיים משמרת של 46 שעות ועכשיו הוא יצא אז צריך לחכות למומחה אחר שמגיע ממחוז אחר אבל הוא יגיע רק עוד 15 שעות. 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

IMG_9584.jpeg

אתה יודע שאני לא מדבר סתם, אני בעד סגירת המלחמה כדי להחזיר את החטופים, אבל אגיד משהו קטן בלי לפרט כי לא יודע מה פורסם ומה לא: זה לא נכון בעליל, ההישגים בצפון הרצועה גדולים בהרבה מהאקדח בתמונה, וגם בבית חאנון יש כמה מהלכים מאוד משמעותיים.

לפני 10 שעות, ברווז כתב:

image.thumb.png.9d9b5656c88d7c9ad93ea07f0454d936.png

לו אני הייתי היועמ"ש, התגובה שלי הייתה פשוטה מאד. 

"אתם צודקים לחלוטין! אני מורה על פתיחת חקירה על כל אמירת המרדה והסתה ואיום, מכל צידי הקשת הפוליטית- מהקואליציה נספרו עד עכשיו 654682 מקרים שונים, מהאופוזיציה נספרו עד עכשיו כ-5. יש לפתוח חקירה מלאה על כל אחד מהמקרים".

"כמו כן, יש לפתוח חקירה ובהתאם לה להעמיד לדין את [הכנס את שם הרבנים כאן] על אמירותיהם לגבי ההסתה כנגד גיוס ועמדותיהם לגבי סרבנות".

בעד.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

בעד.

לך, ולמי שהגיב ב"אהבתי" להודעה שלי, קודם כל, תודה. 

זה הציף לי בעייה, אני אסביר איפה ומה היא. 

למה אני, ברווז, צריך לחשוב על הדברים האלו, לנסח אותם בצורה הזו, לקבל הסכמה של אנשים, ובזה זה נגמר?

אני שואל- למה אני, ולא האופוזיציה?!

האם כל כך התרגלנו לבולשיט המקטב, לשיח האלים והשונא, שהפסקנו קולקטיבית לחשוב ולנסות להבין את הספין מאחורי הדברים? את המטרה האמיתית שלשמה הם נאמרו, ואיך "לברווז" את התוכניות של האדיוטים שמדברים ככה?

אז אולי כולנו מבינים את המטרה האמיתית שלשמה הדברים נאמרו (קידום הליך העפת היועמ"שית לקיבינימט), אבל מה, אף אחד לא חושב על להגיב בצורה שתועיל לכולנו- כמו שציינתי בהודעה שלי? למשל? 

הגועליציה יורה לעצמה ברגל מפה ועד להודעה חדשה, עם ניסוחים הזויים שסותרים את עצמם במקרה הטוב ביותר (ופותחים פתח לצורך בחקירה במקרים אחרים). איפה האופוזיציה שתדע לטרוף את ההזדמנויות האלו? משחקים טאקי בבית בושת או משהו בינתיים?

אני לא מומחה גדול לפוליטיקה. בחיי שלא. מנסה גם לא להבין יותר מדי כי אני לא חלק מזה. אני רק אחד מהטמבלים שחיים פה. לצורך ההבנה בפוליטיקה, יש פוליטיקאים. למה הם לא מבינים מה הם יכולים לעשות? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

זה לא טימטום, זו קריצה לבייס.

האמת שאני כבר לא יודע אם אפילו הבייס כזה מטומטם כדי לאכול שטויות מהסוג הזה.
הליכוד גרועה יותר מתוכנית סטירה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...