Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

איך אתה יודע שלא?

אתמול פורסמה שיחת טלפון שלו שבה הוא מודה בפני החייל בגניבה.

גם יש צילום שלו גונב ומנסה להסתיר את האפוד עם מגבת או שקית זבל, מה שמעיד על זה שהוא ידע מה הוא עושה.

בכתבה הזאת יש יותר מידע.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספת עוד טקסט
פורסם
לפני 6 דקות, NEW10 כתב:

זה דווקא כן חדשות, היה כאן טיוח, ועוד יש כאלה בטוויטר שהופכים את האפס הזה לגיבור?

לא טיוח וממש לא גיבור.

אבל גם לא בוגד שדינו מוות בתליה.

ובטח שאם אימו מכירה עורך דין בכיר היא תתיעץ איתו ואם יכול לסייע מול המג"ד הוא ישתדל. זה לא מה שעושה אותה לא כשירה לתפקיד היועמ"שית כפי שמחנה מסוים עשה ממנה.

לפני 6 דקות, NEW10 כתב:

זה לא משהו של "חפיף", הוא נתפס גונב וגם הודה בזה בשיחת טלפון, ועכשיו חחק בשרשור טוענים ש "כולם עושים את זה"

זה בדוק שהוא גנב לחייל שלו.ציוד אישי.

בערוצים האחרים לא מפרסמים כי רוצים להגן על היועמשית.

הוא הודה בגניבה בשיחת טלפון עם אותו חייל, השיחה פורסמה בערוץ 14 אתמול.

מדהים.

טענתי שזה כלום? כתבתי שיענש בחומרה המתאימה למקרה כזה בצבא. 

כיתת יורים לו והעלאה של אמא שלו על המוקד פחות מתחבר לי לעונש סביר.

לפני 6 דקות, NEW10 כתב:

בכאן 11 דיברו על המקרה רק בתוכנית של ריילה חסון.

בסדר תיכף אין תאגיד זה לא באמת מעניין.

אה, רגע. שיט. 

לפני 6 דקות, NEW10 כתב:

פשוט החלטתם שכל מה שקשור לגלי בהרב מיארה הוא טהור וקדוש, חלקכם החלטתם שהיא אישה קדושה ולכן היא והסביבה שלה ומשפחתה מוגנים וחסינים מכל ביקורת 

כן, אישה קדושה. זה מה שאנחנו חושבים. זו אמא תרזה והיא בכלל בתולה והילד שלה הוא ישו.

חלאס. כמה שטויות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ממתי שתיית שמפניה שקיבלת במתנה זה אירוע שמצדיק כתב אישום?

כשמדובר באיש ציבור עם כוח והשפעה שמשתמש בו בצורה לא חוקית זה משהו אחר לגמרי מפלוני שמעלים קסדה.

הבן שלה הוא איש ציבור? בכלל, אפילו הגדרה שלה עצמה בתור איש ציבור היא מאוד גבולית, שכן מדובר ב-Civil Servant. בכירה, אבל עדיין לא נבחרת…

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

צודק.

אבל אם היית דופק ווסט לחייל אחר מהפלוגה שלך היית מסיים בלי 4 שיניים.

בגלל זה רשמתי - אם גנב מהמחסנים, לא מעניין אותי באמת. שהנגד אפסנאות ישמור על הציוד שלו.

אם דפק לחייל אחר מהפלוגה שלו הטיפול צריך להיות בתוך הפלוגה.

חייל אחר מפלוגה לא. ממחלקה כן. כל עוד מדובר בציוד צבאי. לא משנה ווסט, דובון או שכפ"ץ.

לפני 11 דקות, NEW10 כתב:

ריילה חסון זה ערוץ 14 בכאן 11. בדיוק אותה אג'נדה. לא פלא שזה צף דווקא אצלה ודווקא עכשיו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

חייל אחר מפלוגה לא. ממחלקה כן. כל עוד מדובר בציוד צבאי. לא משנה ווסט, דובון או שכפ"ץ.

לא יודע מה איתך, אצלנו בהנדסה המסגרת הפלוגתית הייתה מסגרת שלא גונבים בה. אם גנבת אתה תקבל בראש.

פורסם
לפני 19 דקות, NEW10 כתב:

זה דווקא כן חדשות, היה כאן טיוח, ועוד יש כאלה בטוויטר שהופכים את האפס הזה לגיבור?

זה לא משהו של "חפיף", הוא נתפס גונב וגם הודה בזה בשיחת טלפון, ועכשיו חחק בשרשור טוענים ש "כולם עושים את זה"

זה בדוק שהוא גנב לחייל שלו.ציוד אישי.

בערוצים האחרים לא מפרסמים כי רוצים להגן על היועמשית.

הוא הודה בגניבה בשיחת טלפון עם אותו חייל, השיחה פורסמה בערוץ 14 אתמול.

פשוט החלטתם שכל מה שקשור לגלי בהרב מיארה הוא טהור וקדוש, חלקכם החלטתם שהיא אישה קדושה ולכן היא והסביבה שלה ומשפחתה מוגנים וחסינים מכל ביקורת 

אתה יודע, אני קורא את התגובות שלך, את יכולת הסקת המסקנות שלך ואת רמת הטיעונים, גם על ישראל, גם פה על מיארה ״החלטתם שהיא אשה קדושה״. WTF?

אם היית ילד בן 15, מילא. אבל העדת על עצמך שאתה גבר בן 37…

פורסם
Just now, David32 כתב:

הוא טרול. אין ספק בזה. סגנון, תוכן... 

אתה יודע מה, לא בטוח. נכון שהוא משדר טרוליות, אבל אני מאמין שהוא לא באמת טרול. יש צירוף של אינפנטיליות ותמימות מצד אחד עם עקשנות וראייה צרה מצד שני. לצערי הכרתי כמה גברים ילדותיים כאלה. הם באמת קיימים.

פורסם
לפני כשעה, NEW10 כתב:

שאמא שלו

שאמא שלו 

אותה.

שהיא בן של עובדת ציבור מוכרת

הבן של מיארה

מיארה הקצין 

מיארה

מיארה הבן המהולל 

לפני כשעה, NEW10 כתב:

הבן של אישה שבעינייך 

ז ומיארה הבן

מיארה הבן 

מיארה הבו,

ביועמשית 

מיארה הבן 

מיארה הבן 

הבן של מיארה 

ביועמשית)

מיארה הבן 

בנה של היועמשית

אנ'לא יודע, נשמע שיש לך יותר בעייה עם מיארה מאשר עם הבן שלה.ועם מה שהוא עשה או לא עשה. 

אלו כל האזכורים של מיארה ב-2 הודעות שלך בלבד. חתכתי את כל שאר הטקסט, אך לא נגעתי באיזכורים עצמם. הם לפי סדר רץ, אגב. 

אם זה לא היה הבן של מיארה, היית מתרגש ככה? 

ומה היה קורה אם זה היה הבן של אמסלם? או גוטליב? גם אז היית מתרגש ככה?

או שאתה בוט. או שאתה שתול, והליכוד הבינו (בטעות) שיש בקארספורום קהל יעד גדול לדף המסרים שלהם. רמז, אין.

אחרת אני לא יכול להסביר את האובססיה שלך למיארה (ולערוץ מסויים, שבו הדבר האינטיליגנטי היחיד שנאמר זה בזמן הגל השקט לפני צאת השבת).

בחייאת. אתה נשמע כמו אתר שמנסה לבצע קידום בגוגל בתחילת שנות האלפיים ע"י חזרה על אותה מילת מפתח. לפחות לא רשמת את השם שלה גם באותיות לבנות ברקע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 19 דקות, פריג'י כתב:

לא טיוח וממש לא גיבור.

אבל גם לא בוגד שדינו מוות בתליה.

ובטח שאם אימו מכירה עורך דין בכיר היא תתיעץ איתו ואם יכול לסייע מול המג"ד הוא ישתדל. זה לא מה שעושה אותה לא כשירה לתפקיד היועמ"שית כפי שמחנה מסוים עשה ממנה.

מדהים.

טענתי שזה כלום? כתבתי שיענש בחומרה המתאימה למקרה כזה בצבא. 

כיתת יורים לו והעלאה של אמא שלו על המוקד פחות מתחבר לי לעונש סביר.

בסדר תיכף אין תאגיד זה לא באמת מעניין.

אה, רגע. שיט. 

כן, אישה קדושה. זה מה שאנחנו חושבים. זו אמא תרזה והיא בכלל בתולה והילד שלה הוא ישו.

חלאס. כמה שטויות.

איפה כתבתי כיתת יורים חס וחלילה?

גם לא אמרתי שהיא בוגדת או שהוא בוגד.

הנקודה שלי היא שההתעלמות של כלי התקשורת מחוץ לערוץ 14 היא לא מקרית, ושאם היה מדובר באיש ציבור אחר שנחשד בגניבת ציוד אישי מחייל שלו, נגיד של ח"כ מהליכוד, זה היה מיד עולה לכותרות, עולה לי עכשיו הדוגמה על הסיקור בערוץ 12 של שירות המילואים של אמסלם.

אני ממש לא אמרתי מוות בתלייה ולא משהו שקרוב לזה חס וחלילה, וגם לא השתמשתי במילה בגידה, רק שיתפתי וכתבתי שהמקרה טויח ושלחייל שהאפוד היה שייך לו נעשה עוול גדול.

אני לא יודע מה כל אחד בשרשור הזה חושב על היועמשית, אבל כן התרשמתי שלחלק מהאנשים כאן שמאוד מבקרים את הממשלה, יש נטייה להעריך הערכת יתר את כל הפוליטיקאים ומשרתי הציבור שנמצאים במחנה השני וידיעים בלעומתיות שלהם כלפי נתניהו ומשפחתו.

לפני 3 דקות, ברווז כתב:

אנ'לא יודע, נשמע שיש לך יותר בעייה עם מיארה מאשר עם הבן שלה.ועם מה שהוא עשה או לא עשה. 

אלו כל האזכורים של מיארה ב-2 הודעות שלך בלבד. חתכתי את כל שאר הטקסט, אך לא נגעתי באיזכורים עצמם. הם לפי סדר רץ, אגב. 

אם זה לא היה הבן של מיארה, היית מתרגש ככה? 

ומה היה קורה אם זה היה הבן של אמסלם? או גוטליב? גם אז היית מתרגש ככה?

או שאתה בוט. או שאתה שתול, והליכוד הבינו (בטעות) שיש בקארספורום קהל יעד גדול לדף המסרים שלהם. רמז, אין.

אחרת אני לא יכול להסביר את האובססיה שלך למיארה (ולערוץ מסויים, שבו הדבר האינטיליגנטי היחיד שנאמר זה בזמן הגל השקט לפני צאת השבת).

בחייאת. אתה נשמע כמו אתר שמנסה לבצע קידום בגוגל בתחילת שנות האלפיים ע"י חזרה על אותה מילת מפתח. לפחות לא רשמת את השם שלה גם באותיות לבנות ברקע.

אני לא יודע את השם המלא שלו, אז בגלל זה הזכרתי כמה פעמים שהוא הבן של.

לפני 20 דקות, garicho כתב:

אתה יודע, אני קורא את התגובות שלך, את יכולת הסקת המסקנות שלך ואת רמת הטיעונים, גם על ישראל, גם פה על מיארה ״החלטתם שהיא אשה קדושה״. WTF?

זה לא רק האנשים בשרשור כאן, זה ספציפית גם הרבה אנשים בסביבה שאני מכיר ויצא לי לשמוע שחושבים כמו חלק מהמגיבים כאן.

בסדר, אני מוותר על המילה קדושה, השתמשתי במילה הזאת לצורך דוגמה לאנשים שחושבים שצריך להתעלם מהמעשים שלהם בגלל המחנה הפוליטי שהם שייכים אליו או מסיבות אחרות.

היא עצמה ממש לא אשמה ולא אחראית למעשים של הבן שלה, אבל השימוש שהבן שלה לכאורה עשה בקשרים שיש והיו לאמא שלו הוא פסול, שוב, היא לא זאת שגנבה, אבל יש כאן משהו מאוד מסריח.

לפני 27 דקות, garicho כתב:

אני מודה שיש כאן בפורום, ובשרשור הזה בפרט, אנשים הרבה יותר חכמים ומשכילים ממני, שיודעים להתנסח הרבה יותר טוב ויפה ממה שאני אדע אי פעם, אבל עדיין אני חושב שגם לי מותר להגיד לפעמים את מה שאני חושב גם אם זה לא מנוסח בצורה הכי מושלמת.

כל מה שסיפרתי בשרשורים האחרים על עצמי הוא אמת, אני באמת בן 37.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, פריג'י כתב:

אבל היא האייטם. לא הוא.

הוא זה האייטם, אבל לייחוס שלו יש לדעתי השפעה על הטיוח לכאורה של המקרה.

לא סתם אותו עורך דין שמוזכר בכתבה אמר משהו בסגנון של  "אני מכיר אנשים במשפחה הזאת".

היא לא אשמה במקרה, אבל השימוש שלו לכאורה בקשרים שלה והניסיון להיעזר בהם כדי לטייח את הגניבה שלו זה מה שפסול כאן.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

מאותה סיבה ביציאה הביתה היינו מכניסים אפוד עם הכל מה שבפנים (מחסניות ורימונים) בתוך קיטבג עם מנעול. 

מעולה. ככה אפשר לדפוק את כל הקיטבג במקום להיסחב עם הכל ביד.

המזל שלי הומשהיחידה שלנו החליפה צוות בצוות כשכולנו חברים טובים גם 35 שנחם אחרי.

אפילו כשהיה נגמש ספייר התחלקנו בין הצוותים בשלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, NEW10 כתב:

עולה לי עכשיו הדוגמה על הסיקור בערוץ 12 של שירות המילואים של אמסלם

אתה משווה את "סיקור שירות המילואים" של ח"כ בכיר בממשלה לפרשה בצבא של הבן של היועמש"ית? כאילו מה עובר עליך בנאדם?
דרך אגב הכתבה על אמסלם עסקה בפרשיה שבה הוא טייח ושיקר... נראה לי משהו שכדאי לדעת על איש ציבור כזה בכיר.
דרך אגב 2 הוא גם טייח ושיקר את העבר הצבאי שלו בראיון מסויים ובגלל זה צצה הפרשה... אם הוא לא היה משתין מהמקפצה ומשקר על עברו הצבאי כנראה שזה לא היה צף.

בקיצור יש לך איזו הפרעה, עוד לא הבנתי מה היא או פשוט אובססיה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...