Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנש לא. 

בתנך יש הרבה דברים חכמים וטובים והרבה דברים פחות טובים. דווקא רוב הטרללת באה מפרשנויות יותר מאוחרות ומההלכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כן. המשיחיים בטוחים שאנחנו בתקופה של נס. כבר הבנו את זה.

לפחות הוא מזכיר שם בשלוש מילים שיש עדיין חטופים בשבי חמאס. אבל הוא לא נותן לפרט שולי כזה לקלקל את החגיגה.

כזה ניתוק מהמציאות קשה לדמיין.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

עריכה:

מבין את הכוונה שלך שהוא מנסה להגיד שהמשפט זניח.

הוא לא, חרא על ביבי וכל הכלבלבים שלו הביתה.

סוף עריכה.

פינדר, ברשותך נתייחס לתמונה המלאה:

טבעת החנק מעל ישראל התפוגגה, האיום האסטרטגי כבר לא איתנו, מחסום הפחד מאיראן נשבר, מחיזבאללה, מחמאס, ואם כבר הדבר היחידי שמפחיד אותי זה מה יהיה בסוריה כי אם יהיה שם סומליה אנחנו בבעיה, את מי תתקוף בדיוק?

דיברתי על זה עם מישהו בעבודה כמה חודשים אחרי ה7.10, אם שמים לרגע בצד את האסון - מדינת ישראל ניצלה. אם חיזבאללה פולש ביחד עם חמאס, ירי תומך מסוריה ועיראק, ואפילו בלי מטרייה גרעינית של איראן, אנחנו מדברים על תרחיש אפוקליפטי של עשרות אלפי הרוגים על אמת.

זה לא אומר שה7.10 היה שיא חיינו כמו שאמר הבחור ההוא שבועיים אחרי, אבל אין פה צל של ספק שמה שקרה בשנה האחרונה זה משהו היסטורי. לא יודע כמה מדינות יכולות להגיד שהם עמדו מול איומים כאלה (בקנה מידה מתאים כן? ברור שגרמניה הייתה מדינה יותר גדולה אבל גם רוסיה כשהם תקפו אותם במלחמת העולם השנייה) וניצחו בצורה כל כך ברורה.

רק חבל שהיינו צריכים לספוג 1200 נרצחים ביום כדי להתעורר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הפוסט הזה מגוחך כמעט כמו שהוא מרגיז.

ישראל חיסלה את הצבא הסורי ב"תעוזה מטורפת"?

הצבא הסורי לא היה קיים. ישראל השמידה מטוסים נטושים, אוניות ריקות וטנקים זרוקים.

לא סתם אין דיווחים על הרוגים סורים מהתקיפות האלו. הבסיסים היו ריקים.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן ולא.

אומנם הסורים לא נלחמו באמת אבל כנראה שגם אם היו נלחמים התוצאה הייתה יחסית דומה.

ואסור לשכוח שחיזבאללה היה המגן של אסד ואנחנו הוצאנו אותו מהמשחק למרות התנגדויות של כל מיני מדינות מערביות "ליברליות", שהיום מתמוגגות מהמורדים שמוציאים להורג מאות בני אדם ביום וגוררים אותם ברחוב.

פורסם (נערך)

מה שאמר לך @יובל .מ. החבר לעבודה - מדויק. אם היינו מותקפים מצפון בשביעי יחד עם החמאס, אבוי לנו איך שזה היה נגמר.

לגבי סוריה, מן הסתם תתפתח שם מדינה ענייה, שבורה, אסלאמית קיצונית, שבטית עם פלגים ששונאים שנאת מוות אחד את השני, שהדבר היחיד שיכול למנוע מהם לבצע טבח אחד בשני זה אויב משותף. אז מיד כשיסיימו לטבוח כנקמה בבני העדה העלאווית, נראה את הפיצול מגיע. 

לנו היה עדיף חד משמעית שלטון ריכוזי מורתע (כן, מורתע. התודה לאולמרט אגב) ועלוב כמו של אסד, עם מטוסים וטנקים חלודים ועתיקים, על פני מדינה אסלאמית.

לגבי התעוזה, ולקיחת הקרדיט של גדול מנהיגנו בחמש עשרה השנים האחרונות, מה יש לי להגיד? זה כמו שכדורגלן יבקיע מול שער ריק ויתפאר איך עבר את ההגנה (שלא התייצבה למשחק) ואיך הטעה את השוער (שבכלל לא התלבש).

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

מה שאמר לך @יובל .מ. החבר לעבודה - מדויק. אם היינו מותקפים מצפון בשביעי יחד עם החמאס, אבוי לנו איך שזה היה נגמר.

הלבנונים והעזתיים היו יושבים בדיזינגוף לאכול ארוחת בוקר. אין פה ספק אפילו.

לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

לגבי התעוזה, ולקיחת הקרדיט של גדול מנהיגנו בחמש עשרה השנים האחרונות, מה יש לי להגיד? זה כמו שכדורגלן יבקיע מול שער ריק ויתפאר איך עבר את ההגנה (שלא התייצבה למשחק) ואיך הטעה את השוער (שבכלל לא התלבש).

בדוק.

אפס מסריח.

פורסם
לפני 11 שעות, PinkDolphin כתב:

כמו שכבר כתבתי, אני לא מפחד ממלחמת אזרחים. האזרחים האנטי-ציונים גרועםי בעיני מהחמאס.

כי חמאס רק טבחו שרפו ואנסו?!

כמה הדיוט אפשר להיות.

בשואה טבחו ביהודים ללא הבדל אם הם ציונים או אנטי ציונים.

כך גם חמאס ושותפיהם.

פורסם
לפני 14 דקות, פריג'י כתב:

לנו היה עדיף חד משמעית שלטון ריכוזי מורתע (כן, מורתע. התודה לאולמרט אגב) ועלוב כמו של אסד, עם מטוסים וטנקים חלודים ועתיקים, על פני מדינה אסלאמית.

אני לא בטוח.

השלטון היה מורתע מעימות ישיר איתנו, אבל שימש בסיס קדמי אירני. כרגע האירנים לא יכולים להתקרב לסוריה. נראה מה יהיה בעתיד.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:
לפני 16 דקות, פריג'י כתב:

הלבנונים והעזתיים היו יושבים בדיזינגוף לאכול ארוחת בוקר. אין פה ספק אפילו.

זה היה נגמר בעוד הרבה הרוגים וחטופים אבל אף נוחבה או חיזבאללה לא היה מגיע לתל אביב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, sperial כתב:

אולי התנ"ך הוא תוצאה של הקשר הזה? עם ישראל בגלגוליו ישב בארץ ויצר את התנ"ך?

אין לי ספק בקשר עתיק היומין של עם ישראל חארץ ישראל. לוחיות ברכת הכהנים, מגילות ים המלח ובתי הכנסת בגליל מעידים עליו כאלפי עדים. קובץ אגדות, חשוב ככל שיהיה, הרבה פחות. אלא אם אתה מקבל את סיפורי הבריאה ותפוי גן עדן כתורה מסיני (pun intended).

אגב, אני חי בארץ  הזו בזכות הציונות של הורי, שהתעקשו לעלות ארצה, להשאר בה ולבנות בה את ביתם למרות הצעות מפתות בארצות הניכר.

למה העקשנות שלהם לעלות ארצה מצדיקה לסלק בכוח ובזרוע את הערבים שישבו בה?

הערבים ישבו בה מאות שנים בנו בתים והקימו משפחות, איזה הצדקה מוסרית היה להוריך?

אז מה אם ישבו פה כהנים לפני אלפי שנים, מי אמר לך שאומות אחרות לא ישבו פה לפני...?

עם שיצר ספר שממנו החליט על זיקתו לארץ מצדיק כיבוש ורמיסת הזכויות של עם אחר?

אבות הציונות למעט אולי אחד לא חשבו על רוב השטויות שכתבו פה.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם (נערך)

איף האוננות של כול המתגאים בצהל, שהפציץ מתקנים וציוד של צבא שלא נלחם בו, של צבא מפורק. כותרת על כיבוש בסיסים נטושים בלי לירות. 

זה צריך היה להעשות, אבל זה לא ההישג המטורף שאתם מנסים להציג. זה פשוט עלוב מהצד. סורי. שימו דיסלייקים. אבל כאילו... מה ההישג המטורף למחוק ציוד צבאי לא מיואש ללא התנגדות?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 42 דקות, פינדר כתב:

זה היה נגמר בעוד הרבה הרוגים וחטופים אבל אף נוחבה או חיזבאללה לא היה מגיע לתל אביב.

למה אתה חושב שלא?

התקפה מתואמת חמאס. חיזבאללה. ומחבלים מיו"ש.

לאור המצב ב7/10

לא רואה את צה"ל מצליח להתאפס על עצמו ב12 שעות הראשונות.

לאשקלון היו מגיעים.

לחיפה גם די בטוח

גם לכפר סבא וירושלים.

לתל אביב? תלוי.

לא חושב שזה משהו הזוי.

תלוי כמה מאמץ היו משקיעים בזה.

תאורתית. גם ב7/10 אם בתחילת המתקפה 10 טנדרים היו דוהרים לכיוון תל אביב (יוצאים ב7 מעזה. ב8 כבר שוחטים בתל אביב)

לא חושב שמישהו היה עוצר אותם בדרך.

יכלו לקחת אפילו מלון שלם כבני ערובה.

לא תרחיש בדיוני.

• אהבתי 1

.

• תוכן חדש...