Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

לקח לי המון שנים לזהות את התופעה אבל חודש חודשיים לפני כיפור, הטונים של האנשים יורד (אלה שמאמינים וצמים בכיפור) ואחרי שבוע שבועיים חוזרים לסורם.

זה מבית היוצר של לבוא לבית משפט עם כיפה של בר מצווה.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

ככה אתה מכיר אותנו? אותי? נראה לך כמו מישהו שמתבכיין על העדר אחדות מזויפת?

ומה יש לי לבקש סליחה מיובל? אם הוא נעלב שיבכה בצד עד שיחליט עם עצמו בן גביר כן או לא, ומתי *לא* צריך לירות במפגינים

בן גביר לא.

מפגינים שמסכנים חיים של אחרים בזריקת בקבוקים, אבנים או מרימים קרשים כן, מפגינים חוסמי כבישים זה רק פינוי במכות, אם הם זורקים חיתולים עם קקי לדחוף אותם לתוך פח צפרדע מלא ולסגור לחצי שעה. קל.

Just now, SlowRide כתב:

אם מישהו מגיע למשפט עם כיפה לדעתי זאת הודאה שלו באשמה כי הוא מבין שהוא אשם וצריך לקבל ישר מאסר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 58 דקות, SlowRide כתב:

"לירן, יא ילד ק*א, יא מז***ן, יא אוכל בת*ת, בוא לבית כנסת להגיד סליחות, מה אתה גוי, מה אתה ישו?" 

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ויש אנשים שמופיעים מול שופט במכנסיים קצרים, חולצת טריקו וכפכפכים כי הם שמים זין על מערכת המשפט ויודעים שיקבלו מכה קטנה ביד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 21 דקות, Coro כתב:

ויש אנשים שמופיעים מול שופט במכנסיים קצרים, חולצת טריקו וכפכפכים כי הם שמים זין על מערכת המשפט ויודעים שיקבלו מכה קטנה ביד.

אז כל העבריינים ששמים כיפה בבית המשפט, למרות שזה לא מקום קדוש או משהו שמצריך כיפה מבחינה הלכתית, זה בגלל שהם מפחדים שבית המשפט ייתנכל להם בגלל שהם לא מהצד הנכון? לדבריך, הכיפה לא משייכת אותם לצד הלא נכון אוטומטית? לא עדיף שיבואו גם הם עם מכנס קצר וכפכפים ואז יתקבלו רק מכה על היד?

• מצחיק 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

כנראה שמדברים על קמלה באופן שלילי זה מאוד מפריע לך אז תודה על ההזדמנות, הנה עוד קצת מידע עליה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

מעולה!

אז כמו שכתבתי, תדאג שרפורמים יוכלו להתפלל בכותל ואז אצטרף איתך למלחמה על התפילה בהר הבית.

שיבואו להתפלל לא לעשות הצגות 

(האמת שאני לא רוצה להגיד מה אני חושב על הרבה דברים שמסביב לכותל)

פורסם
לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

שיבואו להתפלל לא לעשות הצגות

מבחינתי הכל הצגה. רפורמים, חרדים, דת״לים, שיעים, סונים, קתולים ופרוטסטנטים.

יובל אמר בזלזול, ״דתי לפי דעתי״. ואני חושב שזה דווקא כל הקטע. כל אחד והגרסה שלו לדת.

בניגוד למדינות שבהן יש גרסה אחת של הדת ואסור לסטות ממנה, כמו אירן או סעודיה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

לקח לי המון שנים לזהות את התופעה אבל חודש חודשיים לפני כיפור, הטונים של האנשים יורד (אלה שמאמינים וצמים בכיפור) ואחרי שבוע שבועיים חוזרים לסורם.

שמעתי את זה לפני כמה שנים  - שנהיה טובים איש לרעהו לא רק בין ראש השנה ליום כיפור, אלא גם בין יום כיפור לראש השנה

לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

ולתת בוסה למזוזה עם שתי ידיים אזוקות

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

תגידו יא דפוקים,

ערב כיפור ואין לכם מה לעשות אלא לריב למי יש יותר גדול ומי תוקע למי יותר עמוק בעין?

העיקר עוד כמה שעות תבקשו סליחה אחד מהשני ותעצרו את הריבים ל 25 שעות עד שתחזרו למצב רגיל.

לא מתנצל על שום דבר!

לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

"Soft Baby, You're soft" - K.B

אני יודע שאתה מאמין שאתה ליברל, אתה פשוט צריך להודות שאתה אנטי יהדות. זהו.

הוא לא אנטי יהדות, למען האמת אף אחד מאיתנו לא.

האנטי הוא כלפי ההצגות המיותרות האלה והנסיונות לעורר פרובוקציות שכביכול באות להוציא אנשים "אנטי יהדות".

גם יש חשש ממתיחת הגבולות לכיוון הלא נכון שישנה את הציביון של העיר(השכונות) וזה גורם לאנשים לאבד את יכולת ההתנסחות(מה שאתה מבלבל עם אנטי יהדות).

מה אכפת לך שהיא חילונית? לי לא מפריע שבני ברק חרדית.

הולכים לשבת בכיכר דיזנגוף לגלגל את היום, זה השכונה שלנו עושים את זה כל שבת.

מה הצורך להגיע למקום הזה(שאני נמצא בו כל יום) בשביל להעביר איזה מסר לא רלוונטי לאוכלוסיה שהיא בבירור לא אוכלוסיית היעד ולגרום לכולם להרגיש לא בנוח עם הסיטואציה?

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 10 שעות, Potato כתב:

לאוכלוסיה שהיא בבירור לא אוכלוסיית היעד ולגרום לכולם להרגיש לא בנוח עם הסיטואציה?

אם זה היה המצב אני מניח שאף אחד לא היה מצטרף לתפילה, לא? 

• תוכן חדש...