Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, oryo כתב:

אני לא לגמרי מבין את ההפניה, בגדול אני מסכים עם רוב עד-כדי כל מה שאתה אומר, אז ... למה אתה מחזיר אותי לשם?

כי גם בעלות הברית פעלו בשיטת ״ננצח ואז נראה״. אני לא חושב שזו גישה בעייתית. כמובן שרק לפעול צבאית ואז (לאחר ניצחון/שינוי אסטרטגי בשטח) לא לפעול דיפלומטית זו כמובן טעות.

לפני 9 שעות, oryo כתב:

לשלוט בפלסטינים לנצח נצחים וגם להחשב לגיבור של הסיפור הזה.

זהו פישוט יתר של סיטואציה מורכבת הנמשכת עשורים ויותר בעלת מאפיינים אתניים, לאומיים ודתיים. התיאור הזה כמובן חוטא למציאות.

לפני 9 שעות, oryo כתב:

שורה תחתונה: It's a shit product, that cannot be sold.

חד משמעית. ולכן ההתמקדות של ישראל צריכה להיות בהגדלת המעורבות של האמריקאים ואחרים באזור. זו הדרך היחידה להבטיח יציבות. (או לחלופין, כמו ש @farkash7 ציין יתחילו ללמוד בבתי ספר פלסטינים ואחרים שהיהוד/ישראליים אינם התגלמותו של השטן וכו׳)

לפני שעתיים, David32 כתב:

אבל מבחינת העולם יש הבדל.

לא יודע. אבל גם אם כן, גם העולם לפעמים טועה.

לפני שעתיים, David32 כתב:

ביחס למי שאתה מנסה לטעון שאתה בחברתו, aka ''מדינות המערב'', אם אתה רוצה לשנות את נקודת הייחוס ל''שכנים'', אז סבבה. אבל אתה לא באמת רוצה לעשות זאת וזה לא יגרור שום דבר טוב

השוות את ישראל למדינות מערביות בהקשר של תשתיות ואז טענת שישראל לא תוכל עם תשתיות כאלה לפעול ל״חינוך מחדש״ של האוכלוסיה הסובבת. אני טוען שההשוואה של התשתיות לא באמת רלוונטית (לעומת משאבים), וגם אם כן, אז יותר נכון להשוות לסביבה אותה מנסים ״לחנך מחדש״.

לפני 49 דקות, פינדר כתב:

יהיה שוב ואקום. מי יכנס?

אין ספק, זו בעיה, ״מישהו״ יהיה חייב להיכנס:

image.png.bbd8b800cbdb1bc293466338aa3e2d65.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לא חושב שזה יותר מסובך מהבעיה בעזה

בעזה יש אוכלוסיה הומוגנית. בלבנון אוסף של עדות ודתות שנאמנים לשבט לפני המדינה.

עזבו את זה שההאשמה היא מגוחכת וכנראה מקורה בחוסר הבנה של הרשתות החברתיות.

מי שחושב שזה בסדר ששר המשטרה פוקד על המשטרה את מי לעצור, שלא יתפלא כשקוראים לו פאשיסט.

IMG_9467.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

דתיים פנאטיים לא מרכיבים את הרוב שם, גם השיעים שנחשבים לבעייתיים ממש לא מאוחדים בתמיכה בחיזבאללה או בדרך שאליה הוא הוביל את לבנון

שמעתי לפני כמה ימים שעשו לפני 100 שנה משאל עם ולפי זה עשו את החלוקה של הנשיא, ראש הממשלה וכו'

לא רוצים לעשות את זה שוב פעם כי לא רוצים להפוך את הסדר ואז השיעים יבקשו יותר תפקידים אם יוכיחו שהם הרוב

ככה שאי אפשר לדעת מה הרוב

ההיגיון אומר שאם הדתיים מביאים יותר ילדים והנוצרים פחות בנוסף להגירה אז אולי כן יש להם רוב 

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

בעזה יש אוכלוסיה הומוגנית. בלבנון אוסף של עדות ודתות שנאמנים לשבט לפני המדינה.

עזבו את זה שההאשמה היא מגוחכת וכנראה מקורה בחוסר הבנה של הרשתות החברתיות.

מי שחושב שזה בסדר ששר המשטרה פוקד על המשטרה את מי לעצור, שלא יתפלא כשקוראים לו פאשיסט.

IMG_9467.jpeg

איך ידעתי שתרוץ להגן על התומכת טרור המסריחה הזאת.

"חוסר הבנה", אתה פשוט משקר לעצמך או שאתה חי מתחת לאיזה בלטה. היא העלתה סרטון רוקדת עם הכיתוב 7.10 והשיר ימים טובים, אין פה מה להסתבך יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

דתיים פנאטיים לא מרכיבים את הרוב שם, גם השיעים שנחשבים לבעייתיים ממש לא מאוחדים בתמיכה בחיזבאללה או בדרך שאליה הוא הוביל את לבנון

שמעתי לפני כמה ימים שעשו לפני 100 שנה משאל עם ולפי זה עשו את החלוקה של הנשיא, ראש הממשלה וכו'

לא רוצים לעשות את זה שוב פעם כי לא רוצים להפוך את הסדר ואז השיעים יבקשו יותר תפקידים אם יוכיחו שהם הרוב

ככה שאי אפשר לדעת מה הרוב

ההיגיון אומר שאם הדתיים מביאים יותר ילדים והנוצרים פחות בנוסף להגירה אז אולי כן יש להם רוב 

פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

השוות את ישראל למדינות מערביות בהקשר של תשתיות ואז טענת שישראל לא תוכל עם תשתיות כאלה לפעול ל״חינוך מחדש״ של האוכלוסיה הסובבת

לא רק חינוך, בהכול כמעט.

זאת גם לא טענה חדשה...

לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

וגם אם כן, אז יותר נכון להשוות לסביבה אותה מנסים ״לחנך מחדש״

למה? 

אם אתה לא מצליח לחנך את אזרחיך, איך 

אתה מצפה לחנך מחדש אוכלוסייה עויינת?

איך אתה מצפה לתת לכולם טיפול רפואי ראוי?

ודיור? ותחבורה?

אני לא חושב שנכון להשוות לסביבה, כשאתה שם את עצמך בעינך באותה הקבוצה של ההכי מפותחות.

אם ישראל הייתה במקום אחר, אולי הייתי אומר שיש מקום להתרחב ויש מה להציע לאחרים. כרגע זה לא המצב וצריך קודם לפתור בעיות חמורות בתוך ישראל. אגב אותו הטיעון יש לי לגבי ההתנחלויות.

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

מבחינתי הבעיה היא שהוא ראה פה ערבייה עושה סרטוו בטיקטוק, והופס היא נעצרת. אסל אם תתקשר תגיד שגנבו לך את האוטו - בהצלחה.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

כמו שאני ידעתי שתרוץ להצדיק את הפאשיזם שלך

ברור, זה היה הדבר הכי צפוי.

את הערבייה עוצרים תוך שניה על טיקטוק, ויהודים שפורצים לבסיסים או עושים דברים אחרים... פחות.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

כמו שאני ידעתי שתרוץ להצדיק את הפאשיזם שלך.

מוכן שתקרא לי פאשיסט עוד 200 פעם רק שהמחבלת תהיה בכלא.

אולי מתישהו תפסיק עם הגישה הלוזרית שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

איך ידעתי שתרוץ להגן על התומכת טרור המסריחה הזאת.

"חוסר הבנה", אתה פשוט משקר לעצמך או שאתה חי מתחת לאיזה בלטה. היא העלתה סרטון רוקדת עם הכיתוב 7.10 והשיר ימים טובים, אין פה מה להסתבך יותר מדי.

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל מסתבר שזה לא נכון. היא העלתה מלא סרטונים של ריקודים כאלה עם תאריך, ובמקרה בתאריך הזה יצא ככה עם השיר הזה. כלומר זה לא חגיגה של האסון.

צריך להודות, בנגביר הורס את המשטרה ועושה בדיחה מהחוק. הבן אדם אפס, לא הועיל בשום דבר ורק הזיק.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

היא העלתה סרטון רוקדת עם הכיתוב 7.10 והשיר ימים טובים,

אני בכלל לא נכנסתי לשאלה אם היא תומכת טרור או לא. רק אמרתי לאחר שראיתי כמה הסברים, שהיא כנראה לא תומכת טרור.

אמרתי שבלי קשר לתומכת או לא תומכת, משטרה במדינת חוק לא מבצעת פקודות של השר הממונה.

אם הגענו למצב שבו השר נותן הוראה ומיד המשטרה עוצרת אזרחית, עם פלאנלית על העיניים ועוד בגלל פוסט בטיק טוק, זה משהו שמאפיין בעיקר משטרים פאשיסטים.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי מתישהו תפסיק עם הגישה הלוזרית שלך

אני מודה שאני לוזר.

הפסדתי את המדינה שאהבתי, לפאשיסטים.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

איך

הבנתי את הפער. אני לא מדבר על הסקייל של בעלות הברית בסוף מלחמת העולם השנייה אלא על משהו הרבה יותר צנוע, למשל שליטה בתכני הלימוד. 

בכל מקרה, אני לוקח צעד אחורה. אני לא חושב שישראל מסוגלת לבדה ״לחנך מחדש״ בלי עזרה משמעותית של בעלות בריתה, הן במישור הדיפלומטי וכמובן במישור המעשי.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

הסקייל

[יא עצלן אני יודע שקשה לצטט מהנייד, שובר אגודלים פה בשביל זה🤣🤣]

אני לא יודע מה זה סקייל בעלות הברית. אני יודע שכרגע אין למערכות בארץ אקסטרא קאפאסיטי ואנחנו לא עומדים בסטנדרטים של מדינות שלקבוצה שלהן אנחנו רוצים להשתייך.

אז סורי, אבל אני לא רואה פה מקום להתפשטות כוחנית על אוכלוסיות עויינות. 

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

ברור, זה היה הדבר הכי צפוי.

את הערבייה עוצרים תוך שניה על טיקטוק, ויהודים שפורצים לבסיסים או עושים דברים אחרים... פחות

איך אתה בכלל מעז להשוות?

היא ערבייה מחבלת והם יהודים פטריוטים..

לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

מוכן שתקרא לי פאשיסט עוד 200 פעם רק שהמחבלת תהיה בכלא.

אולי מתישהו תפסיק עם הגישה הלוזרית שלך.

אתה מכיר אותה?

אתה יודע שהיא גם פרסמה פוסטים של אבל ב 7.10?

איזו עבירה היא עברה?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...