Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל במופע "בעל הבית השתגע" בכל החזיתות.

מעניין אותי אם בחיזבאללה לא מסוגלים להגיב, לא רוצים להגיב או שנכפה עליהם מלמעלה לא להגיב.

אנחנו יודעים שארסנל שלהם גדול בהרבה, הם מסוגלים להמטיר פה 1000 רקטות ביום לאורך זמן, עד לרגע זה אנחנו רואים בין 30 ל 100, והעצימות הנמוכה של המתקפות שלהם מאוד מפתיעה אותי.

הייתי מת לדעת מה הסיבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

אבל כמו שזה נראה כרגע, בהחלט הפחידו אותנו יותר מדי ממה שיש בלבנון. מקווה שאנחנו לא באופוריה יותר מדי עכשיו.

תראה, אי אפשר להתווכח שאם לדוגמה ב-8 באוקטובר חיזבאללה היה פותח במתקפה מתואמת (בלי קשר לפלישה או לא) תרחישי האיימים של הרס רב בישראל בהחלט שהיו מתרחשים במידה זו או אחרת. כפי שישראל שגתה לאורך השנים הפעם חיזבאללה הוא זה שטעה ובענק. הוא איים בלי סוף מתוך המחשבה שישראל מפחדת ממלחמה כוללת, ואי אפשר להאשים אותו לאור התנהגות המדינה מאז לבנון השנייה, אבל האיש שנחשב לזה שמבין הכי טוב בישראל ובחברה הישראלית פשוט לא השכיל להבין שמשהו באמת השתנה כאן.  כמובן שברגע שחיזבאללה קצת יתאפס על עצמו אני מניח שנחטוף במדיה זו או אחרת, אבל זה כבר יהיה רחוק מאוד ממה שהוא היה יכול. צריך לזכור שבסוף זו כנראה החלטה של איראן אם לשמור על מה שנשאר או לאבד את הנכס היקר הזה שלה. 

בקיצור, זה מסכם את הטעות של נסראללה:

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, Pika007 כתב:

מעניין אותי אם בחיזבאללה לא מסוגלים להגיב, לא רוצים להגיב או שנכפה עליהם מלמעלה לא להגיב.

אנחנו יודעים שארסנל שלהם גדול בהרבה, הם מסוגלים להמטיר פה 1000 רקטות ביום לאורך זמן, עד לרגע זה אנחנו רואים בין 30 ל 100, והעצימות הנמוכה של המתקפות שלהם מאוד מפתיעה אותי.

הייתי מת לדעת מה הסיבה

או שהשמידו להם את היכולות הבאמת מסוכנות או שהאיראנים לא מוכנים להסתכן כי זה יכול להגיע לפתח דלתם מהר מאד אם המצב מחמיר ואין להם שום הגנה אווירית ששווה משהו. להם לא מתאים עכשיו מלחמה עם ישראל, הם רוצים להמשיך בפרויקט האטום שלהם בשקט.

לפי מה שרואים בערוצים של הערבים, הלך הרוח אצל השיעים בלבנון זה שאיראן נטשה אותם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 49 דקות, Pika007 כתב:

הייתי מת לדעת מה הסיבה

הם היו מסוגלים*

בשביל לירות כמות כזאת צריך תיאום מראש, ואין להם איך לדבר אחד עם השני. מכשירים עם סוללה לא באים בחשבון, וכשהם נפגשים הם חוטפים פצצות חודרות בונקרים.

מה שרואים פה זה מטחים של 5-10 רקטות שאפשר לירות במהירות.

אם נוריד את הרגל מהגז הם יוכלו להשתקם ולירות ככה, כרגע פחות.

תחשוב גם שכל הפצצה של צה"ל זה פחות ופחות רקטות זמינות.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

הם היו מסוגלים*

בשביל לירות כמות כזאת צריך תיאום מראש, ואין להם איך לדבר אחד עם השני. מכשירים עם סוללה לא באים בחשבון, וכשהם נפגשים הם חוטפים פצצות חודרות בונקרים.

מה שרואים פה זה מטחים של 5-10 רקטות שאפשר לירות במהירות.

אלו ספקולציות, לא הייתי ממהר לדבר בכזה בטחון. לכן אמרתי שאני תוהה.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 36 דקות, ch28566 כתב:

תראה, אי אפשר להתווכח שאם לדוגמה ב-8 באוקטובר חיזבאללה היה פותח במתקפה מתואמת (בלי קשר לפלישה או לא) תרחישי האיימים של הרס רב בישראל בהחלט שהיו מתרחשים במידה זו או אחרת.

משתדל לא להגיב כאן בשרשור אבל האמירה שלך תפסה לי את העין.

אם נסראללה היה מצטרף ב7 באוקטובר - אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה כאן.

ב8 באוקטובר - גבולי.

ב9 באוקטובר - לא היה נשאר חיזבאללון אחד. היינו טובחים בהם. עד כדי כך היינו ערוכים על הגדר. לא סתם הוא לא ניסה.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

שביל לירות כמות כזאת צריך תיאום מראש, ואין להם איך לדבר אחד עם השני. מכשירים עם סוללה לא באים בחשבון, וכשהם נפגשים הם חוטפים פצצות חודרות בונקרים

מספיק לשדר הודעה ברדיו תתחילו לשגר מה שיש.

לפני 5 דקות, taranta כתב:

היה קור מה שהיה קורה בכל יום אחר 

אף אחד לא נייד כיפות ברזל ואף אחד לא הסיט כוחות מגבול הצפון. שם דווקא אנחנו ערוכים יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

אלוקים אדירים, מה יהיה עם היצורים הללו.

image.thumb.jpeg.345ede6dab152dd5e1a41faff13d1c8f.jpeg

למה אני צריך לחטוף שבת על חיסול נסראללה?

לפני 7 שעות, ניקו פ. כתב:

האמת שלא רק ערבים. הרבה מהסכמי השלום הגדולים הגיעו כשצד אחד הוא בעמדה של כוח. בן סלמאן כצב שהוא חושב שנורמליזציה דווקא יכולה לקרות רק עם הצד הדמוקרטי, שזה מעניין, אבל נחיה ונראה. 

מה שכן יש לנו הזדמנות פז לפרק את מה שאיראן בנתה לנו 40 שנים על הבול, זו הזדמנות שלא תחזור, חייבים לנצל אותה בעיניי ואני חושש שביבי הלוזר לא יעשה זאת. 

רשמתי פה נראה לי, השמאל יותר מילטנטי והיה כבר נמצא בביירות, ואם לא ביירות אז היה מגיע עד לקו 1701. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

היה קור מה שהיה קורה בכל יום אחר

אתה לחלוטין טועה באמירה הזו. כל פיקוד הצפון היה בהיסטריה מוחלטת, מה שקרה בדרום היה קורה בעוצמה דומה בצפון, והצבא שלנו בעל השמיכה הקצרה היה נקרע בין 2 חזיתות.

אני משער שבדרום ניקוי השטח ממחבלים במקום לארוך ימים בודדים היה נמשך שבועות, ומספר הרוגים של 5 ספרות במתקפה הראשונית ונגזרותיה.

ועכשיו, במצב כזה, מי היה עוצר את כיבוש הרמה על ידי הסורים? וירי איראני למרכז הארץ?

התערבות של האמריקאים היתה יכולה לשנות את התמונה, רק שמניסיון עבר, סביר שהיו שומרים מרחק ולא מתערבים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה המטרה להכניס את סער עכשיו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 33 דקות, taranta כתב:

ב8 באוקטובר - גבולי.

שים לב שהחרגתי את נושא הפלישה והתמקדתי בנזק מתקיפה מאורגנת ומתואמת של טילים ורקטות. אני חושב שיש כאן לא מעט אופוריה ושכחה שחמאס ירה, פחות או יותר, כמעט את כל הרקטות שהיו לו גם בזמן הכניסה הקרקעית אז האופוריה שזהו, לבנון כבר לא תפיל בניינים בתל אביב היא בהחלט אופוריה ובהחלט מוקדמת מידי. כרגע אנחנו תלויים במה יחליט הצד השני בנושא הזה. 

פורסם

אפס ועוד אפס שווה אפס. 

באמת שאין מילים, כמה עלוב נפש אתה צריך להיות שאחרי שבנאדם מחרבן לך בפה אתה אפילו לא טורח לצחצח שיניים. 

Screenshot_20240929_114858_Chrome.jpg

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

לשרוד עד 2026. כלומר, סליחה. לשרוד לנצח. עד שהבן ירש אותו.

מדהים איך אפשר לעבור מhigh לlow כל כך מהר. יום אחד הורגים את נסראללה ומשתקים את חיזבאללה. יום אחרי טסים ב-200000 קמש להחריב את המפעל הציוני מבפנים, כשבוודאות הסיכוי לועדת חקירה ממלכתית, קבלת אחריות כלשהי, מחיר, משהו, למלך ביבי יורד ל-0 אבסולוטי, ואנחנו צפוים להמשיך ו"להנות" ממנו ואישתו המיוחדת עוד שנים ארוכות, לראות את דירוג האשראי ממשיך לקרוס כדי שנממן חרדים וכדי שלוין יריב כמו ילד הכאפות שהוא עם שופטים. וכמובן שכבונוס - לא שגדעון סער הוא איזה ליברל גדול - המשיחיים ישמרו על הכוח שלהם, בזמן שביבי ינגב עם סער את התחת ויאשים אותו בכל דבר שלא יעבוד.

ומילא ביבי. אי אפשר לבוא אליו בטענות. אבל מה לעזאזל חושב לעצמו סער?! שמהשניים וחצי מנדטים שלו הוא פתאום יטוס להיות היורש של ביבי? איכס. פשוט איכס.

עריכה: לול. מעשה פטריוטי. צחקתי בקול רם. תודה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

אפס ועוד אפס שווה אפס. 

באמת שאין מילים, כמה עלוב נפש אתה צריך להיות שאחרי שבנאדם מחרבן לך בפה אתה אפילו לא טורח לצחצח שיניים. 

Screenshot_20240929_114858_Chrome.jpg

איפה שיש שני אפסים כולם מחרבנים 

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, taranta כתב:

ב8 באוקטובר - גבולי.

ב9 באוקטובר - לא היה נשאר חיזבאללון אחד. היינו טובחים בהם. עד כדי כך היינו ערוכים על הגדר. לא סתם הוא לא ניסה.

היינו מגלים כמה עלובה ההגנה בארץ, ברגע האמת.

הגדר עם ירדן לא קיימת, זה לא מסובך מדי, פשוט צריך להשקיע..

כנ"ל הגבול הצפוני, יש מקומות שאין גדר.

האיו"ש זה מסובך מדי בשביל חלק מהעם אבל לפחות לסגור פרצות ולעשות פטרולים.

לגבי הגנה אזרחית - מזמין את כולם פה לעשות תרגיל - לבדוק אם קיים צח"ש (צוות חירום שכונתי), האם קיימת נקודת שיטור כלשהיא, כיתת כוננות.

מה הגודל שלהם. אני מאמין שסדר גודל מינימלי צריך להיות 10 אחוז מסך כל התושבים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...