Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

אין שום סיבה לעסוק בפסילת חוקי יסוד עכשיו

מה הופך חוק יסוד לייחודי, כאשר ניתן לחוקק, לשנות או לבטל אותו ברוב של שניים מול אחד? למעשה חוץ מחוק אחד (לא זוכר כרגע מהו) אין שום שיריון לחוקי יסוד. למעשה כל הטריקים והשטיקים שחוק יסוד הממשלה שביבי עשה כדי לסדר לעצמו את הממשלות ב-4-5 השנים האחרונות מראים שלחוקים האלה אין שום ייחוד.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

מה זה קשור?

מה זה ״איזכורים״? מי מאזכר?

שלא ייפסקו עכשיו

אתה יכול להחזיק בדעתך.

למה אתה מצפה לחד צדדיות? אם סמוטריץ לא חושב שמלחמה זו סיבה טובה לסגור את המשרד המיותר של סטרוק, למשל, ולוקח ממני כדי לממן אותה - למה בגצ צריך להכפיף את עצמו להגיון אחר?

אזכורי הנופלים ןהטענה להקרבה לא פרופורציונלית של הציונות הדתית הם חלק מובהק מהתהליך שהם מנסים להעביר את ישראל, ומטרתו למצב אותם כאליטה וגם לחמוק מביקורת. כי הרי איך אפשר לכעוס על מאות מיליונים למשרד מיותר שלהם, למשל, כשהם נהרגים בחזית. 

ובהתאם, תודה. אני זה לא הסיפור כאן. ואם נבחרי הציבור הדתיים מתנהלים כמו בשגרה, או גרוע מזה - שוברים שיאים של ציניות - אז אין סיבה שבגצ לא יציב להם גבול.

וסקרים, עם כל המגבלות המובנות שבהם, מלמדים שהרוב לא עם הרוטמנים והסמוטריצים והלוינים מימלא. אז גם מזה אני לא מאוד דואג.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 36 דקות, falou כתב:

אין שום סיבה לעסוק בפסילת חוקי יסוד עכשיו, כשזה נושא כ״כ שנוי במחלוקת. אני אתבטא בעדינות: זו בושה. זה ניתוק. זו יריקה בפני הלוחמים

שמע, אני זוכר שכל השופרות אמרו "הנה עבר החוק והשמיים לא נפלו ואנחנו לא דיקטטורה" אז מה הבעיה שעכשיו תהיה פסיקה? לא יקרה כלום בעצם, חזרה לנקודת האפס שהייתי לפני החוק שאף אחד לא עשה בו שימוש. תמיד אפשר לחוקק שוב. 

לפני 47 דקות, פינדר כתב:

כבר כתבתי יותר מפעם אחת. עובדים איתי אנשים דתיים לאומיים. חלקם מתנחלים. אחלה אנשים. חכמים. נחמדים. טובים ונעימים. וגם גזענים.

ולא מפריע להם לבחור בגזען כמו בן גביר לשר הממונה על המשטרה. ואין להם בעיה להגביל את הזכויות והחופש שלי, כי יש להם רוב. ולשלוח את הילדים שלהם ושלי למלחמות כי ככה אלוהים אמר.

לא יודע איך אוכל לחיות איתם לאורך זמן.

בגלל זה אני יודע שאין לי עתיד במקום הזה. סרטוני ה-כולנו אחים של חיילים זה נחמד אבל חסר משמעות. זה תמיד מזכיר לי את השכן החרדי שלי (חוזר בתשובה) שהחלום שלו הוא שיסגרו את הרחוב שלנו לתנועת רכבים בשבת. כפי שכתבת, באמת בחור חביב, נחמד, מנומס הכל, אבל כמו כל האנשים עם חבר דמיוני, בסוף יש את הג'וק הזה שמוביל להתנגשות שאי אפשר להתמודד איתה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 דקות, teyal כתב:

אני אתבטא בעדינות, כל השיט הזה של עילת הסבירות מעניין ללוחמים את קצה הפופיק.

מעניין אותם באבו-אבוה!

לפחות צריכה לעניין אותם האפשרות שהם יהיו חשופים לתביעות על "פשעי מלחמה"

כשירצו אחרי הכל לטוס לחו"ל ליעדים באירופה, כאלה שלבית הדין הבינלאומי יש בהן שיניים.

עד היום זה לא קרה, כי פסיקות של בית משפט ישראלי מקובלות גם בהאג.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

מה הופך חוק יסוד לייחודי, כאשר ניתן לחוקק, לשנות או לבטל אותו ברוב של שניים מול אחד? למעשה חוץ מחוק אחד (לא זוכר כרגע מהו) אין שום שיריון לחוקי יסוד. למעשה כל הטריקים והשטיקים שחוק יסוד הממשלה שביבי עשה כדי לסדר לעצמו את הממשלות ב-4-5 השנים האחרונות מראים שלחוקים האלה אין שום ייחוד.

את הטענה הזאת טענו כל הזמן שפסלו חוקים רגילים כי סתרו חוק יסוד...

בכל מקרה שאני קורא את הדיון ב2 דפים האחרונים אני מבין את הקצינים הבכירים שלא רוצים להוציא חיילים לבית. מה הם צריכים לקרוא את כל הבולשיט הזה?

במדינה קצת יותר מתוקנת היו מגלים קצת יותר אחריות גם בגץ היה משהה את הפסיקה וגם במערכת הפוליטית היו חושבים 10 פעמים לפני כל פעולה.

בשנה האחרונה היה מצב שבמקום לקחת דיון רציני ועקרוני ולנהל אותו בצורה סבירה היו שתי קבוצות שצרחו בטירוף אחת על השניה.

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

זו יריקה בפני הלוחמים.

יש כאלה שאוהבים יריקות..😂

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לנתונים האלה אין שום משמעות

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הנתון הזה מוצף עכשיו על ידי לא מעט דתיים. אני לא ככ בטוח מה אני אמור לעשות איתו.

נגיד לכם למה יש משמעות לאזכור הזה

בשנה האחרונה כל מחאות "הטייסים  והמילאומניקים" (בכוונה רושם ככה כי זה לא ב "ה" הידיעה) היתה אם אנחנו משרתים, מקריבים, מתנדבים וכו' אז צריך להתחשב בדעתנו. אז אומרים לך יופי, אם גם אנחנו עושים את אותו דבר אז בוא תתחשב גם בדעתנו 

פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

במדינה קצת יותר מתוקנת היו מגלים קצת יותר אחריות גם בגץ היה משהה את הפסיקה וגם במערכת הפוליטית היו חושבים 10 פעמים לפני כל פעולה.

אבל זה העניין, לא היה פסק דין, הייתה הדלפה מכוונת ומכוערת של אנשים שלא אכפת להם מכלום. 

אני צופה עכשיו בעובדה בעדות של האחים, רק מחזק את הטענה שלי של מול אוייב מסוים, רק כדור בראש. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

בשנה האחרונה כל מחאות "הטייסים  והמילאומניקים" (בכוונה רושם ככה כי זה לא ב "ה" הידיעה) היתה אם אנחנו משרתים, מקריבים, מתנדבים וכו' אז צריך להתחשב בדעתנו. אז אומרים לך יופי, אם גם אנחנו עושים את אותו דבר אז בוא תתחשב גם בדעתנו 

אבל זה לא נכון לומר שכל אלה באותה דעה, על אותו משקל אפשר לומר 60% הנופלים האחרים הם בדעה המנוגדת והם הרוב. טיעון חלש ביותר, לא?

על דברים כמו אלה צריך משאל עם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

קודם כל במחאה הזו השתתפו לא מעט דתיים.

שנית, אני בטוח שאתה יודע ש 400 איש הם מדגם קטן מאוד וגם בו מדובר על כ 10%.

זה פשוט ניסיון לרכב על דם 

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

את הטענה הזאת טענו כל הזמן שפסלו חוקים רגילים כי סתרו חוק יסוד...

עד כהונות ביבי, אתה יודע באיזה כובד ראש והסכמה רחבה חוקקו חוקי היסוד?

בית המשפט הוא הראשון שירצה לפרש את חוקי היסוד באופן כזה, חוקתי.

כשממשלות שמבוססות על חוסר אמון, אי יציבות פוליטית, תחמנות וקומבינה משתמשות בכלי הכמעט קדוש הזה בצורה מופקרת, פרסונלית ומפלגת (חוק נבצרות?!) הן מוציאות את המשמעות ועושות מזה חוק רגיל. התגובה היא בהתאם.

לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

אתה יודע מה, אתה צודק.

רק תבין מה כתבת.

הטייסים והמילואימניקים אומרים שכל מה שהם נתנו - כדי לשמור את אופיה הדמוקרטי של המדינה.

באים הדתיים הלאומיים ואומרים תראו כמה נתנו! מגיעה לנו הזכות לבטל את אופיה הדמוקרטי של המדינה.

ועל זה כל הדיון. כי במדינה כזו, לא דמוקרטית, הסוג הראשון שהפגין לא יהיה מוכן לחיות, בעוד שהסוג השני יכל עד היום לחיות את חייו בלי הפרעה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 8
פורסם
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

אם תשאל את הדתיים הלאומיים על ספירת הכיפות, הם יאמרו לך שאתה מבייש ומבזה את המתים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, פריג'י כתב:

כשממשלות שמבוססות על חוסר אמון, אי יציבות פוליטית, תחמנות וקומבינה משתמשות בכלי הכמעט קדוש הזה בצורה מופקרת, פרסונלית ומפלגת (חוק נבצרות?!) הן מוציאות את המשמעות ועושות מזה חוק רגיל. התגובה היא בהתאם

זה תפקידו של בית המשפט לרסן את הרשות המחוקקת, בכל הקשור לקביעת נורמות החקיקה? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

יש מנגנון ריסון אחר?

הרי כל מטרתה של ההפיכה הוא לחסל כל מנגנון ריסון. ואז יבוא השלב הבא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

יש מנגנון ריסון אחר?

בחירות. 

פשרות להשגת קואליציה 

גם אם נניח שאין, למה שהצבא לא ייקח את התפקיד? 

לפני שעה, sperial כתב:

כל מטרתה של ההפיכה הוא לחסל כל מנגנון ריסון. ואז יבוא השלב הבא

בו נבדיל אין דעה ופרשנות לדיון עקרוני

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...