Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעמק קורן קח את הלייק שלך.

אולי עכשיו כשיאירי יצעק על אבא מקרוב ולא בשיחת וואצאפ אבא יזוז יותר? או שאין סיכוי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

תהיה הקלה על כניסת סיוע הומניטרי, דלק וגז לצפון הרצועה ועזה או שישראל תעמוד על שלה? בקיצור, או שישראל תתקפל עוד קצת או שההסכם מבוטל. הערכה שלי - ישראל תתקפל וכמו שרשמתי ב 23:30 ישחררו את החטופים.

מה צריך לעשות? לומר תודה רבה ולהתקדם הלאה. לתת להם להתחנן להפסקת אש. 

image.thumb.png.7df93fbef26523e38532b8a1abfdf9ce.png

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/hji6d51rt

תקשורת בשירות האויב.

מחבל של חמאס חוסל. יופי.

מה הכותרת? "קרא לאיש שב"כ אפס".

לא חסר הרבה שזה יתורגם ברשתות הערביות ל"חיסלו אותו סתם". מת לדעת מה עבר לעורך בראש.

לפני 2 דקות, asix כתב:

תהיה הקלה על כניסת סיוע הומניטרי, דלק וגז לצפון הרצועה ועזה או שישראל תעמוד על שלה? בקיצור, או שישראל תתקפל עוד קצת או שההסכם מבוטל. הערכה שלי - ישראל תתקפל וכמו שרשמתי ב 23:30 ישחררו את החטופים.

image.thumb.png.7df93fbef26523e38532b8a1abfdf9ce.png

מקווה שיעמדו על שלהם פעם אחת.

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

ארצות הברית, קטאר, ומצרים נתנו ערבויות לעסקה הזאת, מי מהם יוכל לעצור אותך אחרי המשחקים האלה? למי מהם בכלל תהיה מילה?

אני לא מדבר על מחר בבוקר. אני מדבר ברמה המאוד כללית. לישראל אין יכולת לפעול בלי אישור אמריקאי.

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

ומערכת יחסים הולכת לשני כיוונים, אנחנו צריכים את ארצות הברית אבל גם הם נהנים מהיחסים איתנו.

אנחנו תלויים בהם אפילו בשביל שכיפת ברזל תמשיך לתפקד. 

היכולת של ישראל למוטט את החמאס תלויה ברצון של ארה"ב. 

כן יש לנו בעיה לכבוש את עזה בשבועיים, ולראיה, זה לא קרה. כי ארה"ב לא מרשה לנו לעשות את זה כמו שאולי היית רוצה. מכאן, אולי, נגזר שגם יש לנו בעיה לכבוש את עזה בחצי שנה, כי אף אחד לא יאפשר את זה.

לא יודע מה יהיה. מקווה שכן נגיע למציאות בה חמאס לא שולט ברצועה, כי נראה שזה כן הופך לאינטרס שהוא לא רק ישראלי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמה נקודות:

- כל עיכוב כזה קונה לחמאס עוד יום של הפסקת אש ועוד הקלות.

- אין לישראל שום בעיה צבאית למוטט את החמאס ולהעלים אותו מעל פני האדמה. כארגון וכרעיון.

אבל בשביל זה צריך מנהיג.

ואין לנו.

ישראל שמונהגת על ידי חדל האישים סגול השיער ושותפיו לקבינט המצומצם (כן, גנץ ואייזנקוט) לא תבצע זאת כי היא פוחדת ממה שיבוא אחר כך, כי הפתרון של האנשים האלו לכל בעיה הוא לעשות רעש בלי לתכנן כלום, ואז להתקפל אחורה ולתת לצד השני מה שהוא רוצה כדי שיהיה בשקט.

ולא, אני לא מתכוון לפוטין או אסד, ממש לא.

מנהיג.

כזה שיכול לצייר לעצמו את היום שאחרי, ולרתום את ההנהגה העולמית להגיע לשם.

זה אומר בעיקר להבין שמדובר בפרויקט של 20 שנה וזה אומר לשלוט על החינוך שם, זה גם אומר לחסל בלי פשרות (ובעיקר בלי דיבורים) את הנהגת חמאס. גם באירופה וגם בארצות ערב. כן, זה בעיקר אומר שיכעסו עלינו.

זה אומר להרתיע את האויב.

ישראל של אחרי בן גוריון לא מצליחה לקבוע מה ילמדו בבתי הספר של המגזר היהודי. זה למה מדובר במקרה אבוד.

כשראש ממשלה דואג להקיף עצמו בחסרי יכולת, הוא לא מנהיג. הוא אפס.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, פריג'י כתב:

כשראש ממשלה דואג להקיף עצמו בחסרי יכולת, הוא לא מנהיג. הוא אפס.

ובשביל זה החזירו את יאיר נתניהו לארץ.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מדבר על מחר בבוקר. אני מדבר ברמה המאוד כללית. לישראל אין יכולת לפעול בלי אישור אמריקאי.

היכולת של ישראל למוטט את החמאס תלויה ברצון של ארה"ב. 

כן יש לנו בעיה לכבוש את עזה בשבועיים, ולראיה, זה לא קרה. כי ארה"ב לא מרשה לנו לעשות את זה כמו שאולי היית רוצה. מכאן, אולי, נגזר שגם יש לנו בעיה לכבוש את עזה בחצי שנה, כי אף אחד לא יאפשר את זה.

לא יודע מה יהיה. מקווה שכן נגיע למציאות בה חמאס לא שולט ברצועה, כי נראה שזה כן הופך לאינטרס שהוא לא רק ישראלי.

למדינת ישראל יש המון יכולות לפעול גם ללא עזרה או קבלת אישור מארה"ב.

* בהשמדת הכור העיראקי וגם הכור הסורי פעלנו ללא קבלת "אישור" או חיוך בקריצה מארה"ב.

* במלחמת לבנון הראשונה חיל האוויר תקף והשמיד את כול המערך טילי הקרקע בלבנון ולאחר מכן גם הפלנו לסורים 90 מטוסים. אתה חושב שישראל חיכתה לארה"ב בכדי לקבל אישור לתקיפות האלה ?

דרך אגב אם לא ידעת במלחמת עירק כאשר נפלו סקאדים על ראשינו קיבלנו מהולנד טילי פטריוט יחד עם הצוותים להפעלת הטילים ככה שיש עוד מדינות שיכולות לסייע לישראל בתקופת המלחמה.

* ברור שאנחנו רוצים לקבל את העזרה הכלכלית וגם את תמיכתם אבל לא כול דבר עובר דרך מערכת אישורים של ארה"ב.

לפני 52 דקות, יבגניפ כתב:

קיים איש אחד בשם מוטי שפר מהנדס ומומחה לפיתוח טילי יירוטי אשר טוען שכיפת ברזל זה אחיזת עינים ותאכל'ס הכיפה לא מיירטת שום רקטה או טיל אלא רק את עצמה.

דרך אגב יש לו פרופיל בפייסבוק שהוא מסביר מבחינה טכנית וגם דוגמאות שכיפת ברזל לא מיירטת כלום.
לי קשה להאמין להסברים הטכניים שלו שזה נכון.

למידע נוסף על מוטי שפר ראה קישור מצורף.

https://he.wikipedia.org/wiki/מרדכי_שפר

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מצחיק 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 20 דקות, מרק10 כתב:

למדינת ישראל יש המון יכולות לפעול גם ללא עזרה או קבלת אישור מארה"ב.

* בהשמדת הכור העיראקי וגם הכור הסורי פעלנו ללא קבלת "אישור" או חיוך בקריצה מארה"ב.

* במלחמת לבנון הראשונה חיל האוויר תקף והשמיד את כול המערך טילי הקרקע בלבנון ולאחר מכן גם הפלנו לסורים 90 מטוסים. אתה חושב שישראל חיכתה לארה"ב בכדי לקבל אישור לתקיפות האלה ?

דרך אגב אם לא ידעת במלחמת עירק כאשר נפלו סקאדים על ראשינו קיבלנו מהולנד טילי פטריוט יחד עם הצוותים להפעלת הטילים ככה שיש עוד מדינות שיכולות לסייע לישראל בתקופת המלחמה.

* ברור שאנחנו רוצים לקבל את העזרה הכלכלית וגם את תמיכתם אבל לא כול דבר עובר דרך מערכת אישורים של ארה"ב.

קיים איש אחד בשם מוטי שפר מהנדס ומומחה לפיתוח טילי יירוטי אשר טוען שכיפת ברזל זה אחיזת עינים ותאכל'ס הכיפה לא מיירטת שום רקטה או טיל אלא רק את עצמה.

דרך אגב יש לו פרופיל בפייסבוק שהוא מסביר מבחינה טכנית וגם דוגמאות שכיפת ברזל לא מיירטת כלום.

למידע נוסף על מוטי שפר ראה קישור מצורף.

https://he.wikipedia.org/wiki/מרדכי_שפר

די נו, לא הבאת פה ברצינות את מוטי שפר עכשיו.

פורסם
לפני 22 דקות, מרק10 כתב:

גם לי. אז למה בעצם אתה מעלה את זה אם אתה לא מאמין לו?

נראה שהאיש עשה הסבה ממדען לקונספירטור מסיבה כלשהי

וזקנתו מביישת את נעוריו...

פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

די נו, לא הבאת פה ברצינות את מוטי שפר עכשיו.

לדעתי שווה דיון נפרד. בכול זאת מדובר על מהנדס מומחה בפיתוח טילי יירוט וחתן פרס ביטחון ישראל.

פורסם (נערך)

אם לא מהיירוט- אז מהיכן נופלים חלקי פלדה  מהאוויר? (לא של המיירט)  :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, BoazB11 כתב:

גם לי. אז למה בעצם אתה מעלה את זה אם אתה לא מאמין לו?

לשמוע עוד חוות דעת.

לפני 2 דקות, hwgeek כתב:

אם לא מהיירוט- אז מהיכן נופלים חלקי פלדה חלודים מהאוויר? :-).

כאשר המיירט של כיפת ברזל לא פוגע במטרה לאחר פרק זמן מסויים הוא מתפוצץ באוויר וחלקים ממנו נופלים על הקרקע.

אני לא מבין בטילים ומיירטים מעבר למה שנכתב באתרים השונים לכן לשאלות אפשר לפנות אל מוטי שפר בדף הפייסבוק שלו. תתפלא אבל לפעמים הוא עונה לשאלות.
אני שאלתי אותו בעבר שאלה טכנית וקיבלתי תשובה מאוד ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
Just now, מרק10 כתב:

לדעתי שווה דיון נפרד. בכול זאת מדובר על מהנדס מומחה בפיתוח טילי יירוט וחתן פרס ביטחון ישראל.

זה לא שווה שום דיון נפרד. הבן אדם חטף כנראה דמנציה וזה כל הסיפור.

הנה כיפת ברזל בפעולה, בוידאו שמאפשר לראות גם את הרקטות ולא רק את המיירטים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כן אני מכין, אבל מוצאים חלקים בקוטר גדול יותר שלא ניראה של המיירט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...