Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא מרחם עליה. גם לא פינדר. פשוט היא לא באמת חשובה. היא ילדה צעקנית, לא מעבר. גרטה טונברג מינוס הספקטרום פלוס זה שהיא ערביה. זה הכל. היא לא מחבלת, היא לא עושה שום דבר מהותי. המעצר שלה נחמד לרוח הציבורית, במיוחד בקרב הציבור היותר מתלהב וגזען, וזהו. אין בו שום נזק לתשתיות טרור, כי היא לא חלק מהן, אין בו תרומה לביטחון המדינה, ואין בו באמת הרתעה כי אף אחד בשטחים לא יתחיל לאהוב אותנו פתאום או לפחד בגלל שעצרו אותה. זה לא שהיא תקבל מאסר משמעותי על עבירה כזאת.

ההרתעה מושגת באמצעים אחרים לחלוטין, והם די מפחדים עכשיו, בצדק, וכדאי שיישארו כאלה. אבל עצם העובדה ששר לבטחון לאומי מוצא לנכון לצייץ על שטויות מראה על המיקוד שלו ועל מה שחשוב לו, במיוחד בזמנים כאלה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אם חצי מהם היו פותחים את הפה נגד חמאס בעזה לא היה חמאס בעזה. מליון איש מול כמה

אם חצי מהם היו פורצים את הגדר ונכנסים למדינת ישראל, בלי אלימות, גם כן היינו בבעיה.

וזה יותר ריאלי מאשר לקום מול החמאס, כי אני בטוח שלעומת החמאס, אנחנו לא נרסס אותם.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה לא מבין שהפוסטים שלה נותנים מוטיבציה למחבל הבא

לא בדקתי אפילו מה היא כתבה כי זה לא מעניין אותי. אבל אני בספק שהיא, במיוחד אישה,תשפיע על דעתו של לאומן מולסמי שמוכן ללכת להרוג ולמות.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

אף אחד לא מרחם עליה. גם לא פינדר. פשוט היא לא באמת חשובה. היא ילדה צעקנית, לא מעבר. גרטה טונברג מינוס הספקטרום פלוס זה שהיא ערביה. זה הכל. היא לא מחבלת, היא לא עושה שום דבר מהותי. המעצר שלה נחמד לרוח הציבורית, במיוחד בקרב הציבור היותר מתלהב וגזען, וזהו. אין בו שום נזק לתשתיות טרור, כי היא לא חלק מהן, אין בו תרומה לביטחון המדינה, ואין בו באמת הרתעה כי אף אחד בשטחים לא יתחיל לאהוב אותנו פתאום או לפחד בגלל שעצרו אותה. זה לא שהיא תקבל מאסר משמעותי על עבירה כזאת.

ההרתעה מושגת באמצעים אחרים לחלוטין, והם די מפחדים עכשיו, בצדק, וכדאי שיישארו כאלה. אבל עצם העובדה ששר לבטחון לאומי מוצא לנכון לצייץ על שטויות מראה על המיקוד שלו ועל מה שחשוב לו, במיוחד בזמנים כאלה.

היא חשובה. מאוד.

כי שוב - החשיבה שלכם היא מערבית, אתם מאמינים שרק לפגוע בתשתית טרור פיזית זה חשוב. 

הבעיה של ישראל היא ברשתות החברתיות.

כל תומך טרור שמעלה פוסט, כל מחבל שמצלם את עצמו שורף דגל ישראל, כל צייצן שמשתף פוסט של החמאס חייב לשלם על זה ומהר. כל אחד כזה מעודד את המחבל הבא. 

אתה יכול לזלזל ב"רוח הציבורית" ולטעון שזה רק מעמיד את ה*** "לציבור ה"גזען", אבל העובדה היא שזה מרתיע, וזה חשוב מאוד.

אם זה היה בא על חשבון פעילות מבצעית אחרת, כמו מעצר של איזה בכיר פת"ח שמריץ פיגוע, היה אפשר לדבר על סדר עדיפויות, אבל יש סד"כ כל כך גדול של לוחמי צה"ל באיוש שאפשר וצריך לטפל גם וגם.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, RK כתב:

גרטה טונברג מינוס הספקטרום פלוס זה שהיא ערביה

אני חושב שלגרטה דווקא יש הרבה השפעה. לאנשים כאלה יש קהל שמקשיב להם בדיוק כמו המטיפים במסגדים.

עזוב את זה שפיתמר מנצל את המעצר שלה כדי לצבור פופולריות, ציפית ממנו לפחות מזה?! הדביל היה היה הולך להצלטם בטיקטוק ליד גופות של מחבלים אם זה היה עוזר לו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, David32 כתב:

לא בדקתי אפילו מה היא כתבה כי זה לא מעניין אותי. אבל אני בספק שהיא, במיוחד אישה,תשפיע על דעתו של לאומן מולסמי שמוכן ללכת להרוג ולמות.

היא אחת מהסמלים של המאבק הפלסטיני. הילדה הקטנה (הלבנה גם צריך להגיד), שעמדה מול קצין צה"ל וסטרה לו.

יש לה השפעה.

עריכה:

להבדיל אלפי הבדלות, תראה כמה כוח אנחנו שואבים מכל סיפור קטן על ילדה ששמה לאבא חוסם עורקים, ילד שהתקשר למשטרה והציל את ההורים שלו או ילד בן 8 שהכניס את אחותו בת ה-6 לארון ואמר לה להיות בשקט.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אני חושב שלגרטה דווקא יש הרבה השפעה. לאנשים כאלה יש קהל שמקשיב להם בדיוק כמו המטיפים במסגדים.

כי היא לא ערביה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אם חצי מהם היו פורצים את הגדר ונכנסים למדינת ישראל, בלי אלימות, גם כן היינו בבעיה.

וזה יותר ריאלי מאשר לקום מול החמאס, כי אני בטוח שלעומת החמאס, אנחנו לא נרסס אותם.

ממתי לפרוץ גדר זו לא אלימות?

אי אפשר לרסס מליון איש גם אם אתה 30 אלף חמאסניקים שאהידים על קוקאין. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאלה שאומרים שאין לתמימי כוח:

ריאל מדריד אירחה את עאהד תמימי (ynet.co.il)

"

ב"מארקה" דווח שתמימי היא סמל עולמי בשל פעילותה החברתית למען הפלסטינים והווידאו בו סטרה לקצין הכה גלים בעולם. לפני שלושה שבועות, דווח בסוכנות הידיעות הטורקית אנדולו שישראל לא מאפשרת לתמימי ולבני משפחתה לחצות את הגבול ולעבור לירדן. "

תתעוררו כבר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, RK כתב:

אבל עצם העובדה ששר לבטחון לאומי מוצא לנכון לצייץ על שטויות מראה על המיקוד שלו ועל מה שחשוב לו, במיוחד בזמנים כאלה.

הכ"חניק העיראקי מצייץ על הבלונדה הערביה עם העיניים הכחולות, בשביל להדגיש שזה מאבק של שחורים נגד לבנים.

פורסם
לפני 10 דקות, RK כתב:

אלה שני קוים מקבילים.

היא תריכה להיעצר ולשלם והטרוריסטים צריכים להיות מחוסלים. זה לא אחד במקום השני.

מה שכן, פיתמר מחפש את הכותרת במקום את המהות. במקום זה היה צריך לצייץ חיסלנו X או פגענו ביכולתY אבל או מטומטם מידי בשביל זה.

לפני 1 דקה, omerkot כתב:

הכ"חניק העיראקי

הלו, כורדים זה לא עירקים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

היא תריכה להיעצר ולשלם והטרוריסטים צריכים להיות מחוסלים. זה לא אחד במקום השני.

לא אמרתי שהיא לא צריכה להיעצר, אלא:

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

מה שכן, פיתמר מחפש את הכותרת במקום את המהות. במקום זה היה צריך לצייץ חיסלנו X או פגענו ביכולתY אבל או מטומטם מידי בשביל זה.

בדיוק זה.

הוא מתמקד, מאז ומעולם, בכל מה שלא חשוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

לא אמרתי שהיא לא צריכה להיעצר, אלא:

בדיוק זה.

הוא מתמקד, מאז ומעולם, בכל מה שלא חשוב.

"זה לא מה שאמרת:

ההרתעה מושגת באמצעים אחרים לחלוטין, והם די מפחדים עכשיו, בצדק, וכדאי שיישארו כאלה. אבל עצם העובדה ששר לבטחון לאומי מוצא לנכון לצייץ על שטויות מראה על המיקוד שלו ועל מה שחשוב לו, במיוחד בזמנים כאלה."

מסכים איתך לגבי ההתמקדות של פיתמר שהיא מיותרת, אבל מההודעה שלך אפשר להבין שאין באמת צורך לעצור אותה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר מרחם על מי שהוא לא אמור לרחם

מוזמן להראות לי איפה כתבתי שאני מרחם עליה.

אני מרחם עלינו שיש לנו שר שזו הגאווה שלו. שהצליח לעצור נערה מתבגרת שכתבה פוסט באינסטגרם.

אה שכחתי, הוא גם מינה את הצל אליאסי (שהיה עובד רסר בקריה) לראש כנופיית משמר אזרחי או משהו כזה.

אני בטוח שגם זה תורם לתחושת הביטחון של תושבי תל אביב.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

תתעוררו כבר

תתעורר אתה.

כמו שהסיפורים שהזכרת הם לא באמת המוטיבציה הבסיסית של חיילי צהל, כך גם של מחבלים לא מתבססת על איזו ילדה שסתרה לחייל ואז ישבה בכלא.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

הצליח לעצור נערה מתבגרת

היא גמרה להתבגר מזמן. היא בת 22.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...