Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כי אתה ב- mode כניעה.

אתה צריך להבים שב-8 החודשים האחרונים נפל דבר בישראל. השילוב של שוד הקופה וחוגק הגיוס מצד החרדים, וניסיון ההשתלטות האלימה של המתנחלים על מערכת המשפט ןועל המרחב הציבורי הם הכרזת מלחמה. ובמלחמה כמו במלחמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, yuvalganim כתב:

הפסיכים שהפריעו להם להתפלל הם לא פחות מסיונרים מהם....אם לא יותר.

בתור חילוני מוחלט דעתי היא שמה שהלך שם נגד המתפללים - איבוד הצפון.

אתה יודע מי אירגן את כל העסק? זה האיש:

image.thumb.png.6142bedd2001f6980bbf5c24e4d2cd24.png

אז כל הכבוד לחברה שפירקו לו את המאחז.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם

אני לא נלחם בבני עמי.

מי שרוצה תפילה בלי הפרדה - מוזמן להקים תפילה ליד שבה גברים ישבו ליד נשים.

אבל מה היה שם? אנשים אתאיסטים לחלוטין, הלכו להפריע לאנשים שהתפללו מרצונם החופשי בהפרדה (ולא הייתה שם מחיצה, דובר המשטרה כבר אישר את זה). הכל היה חוקי לחלוטין ובלי שום ניסיון לייצר פרובוקציה.

מה אכפת לכם שהם רוצים לעמוד בנפרד? מה כואב למישהו?

כשהיה בינואר אירוע של המוסלמים בחוף תל אביב בהפרדה, אף אחד מהחכמולוגים האלה לא הלך להפריע להם כי ידע שהוא יחטוף מכות רצח.

אז הולכים מול מי שקל?

אני לא מצליח להבין את זה

Just now, mikyl כתב:

אתה יודע מי אירגן את כל העשק? זה האיש:

image.thumb.png.6142bedd2001f6980bbf5c24e4d2cd24.png

אני האחרון שיגן עליו. אבל תסתכל על הפרובוקטורים, הם נראים בדיוק כמוהו.

אותו פרצוף נאחס

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 1 דקה, yuvalganim כתב:

ולא הייתה שם מחיצה, דובר המשטרה כבר אישר את זה)

חד משמעית לא נכון. באחד הסירטונים רואים אישה גוררת משטח ההפרדה מחסום כמו המשטרתיים עטוף בבד לבן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

במלחמה כמו במלחמה.

כלומר אתה רוצה מלחמת אזרחים.

לפני 1 דקה, yuvalganim כתב:

אבל מה היה שם? אנשים אתאיסטים לחלוטין, הלכו להפריע לאנשים שהתפללו מרצונם החופשי בהפרדה (ולא הייתה שם מחיצה, דובר המשטרה כבר אישר את זה)

איפה, בדיזינגוף? שם הקימו שם מחיצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

כלומר אתה רוצה מלחמת אזרחים.

לא אני רוצה. זה נכפה עלי. כנראה חלק מתהליך ההפיכה שאנו חווים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נכפה עליך ללכת לצעוק על אנשים שמתפללים נכון? (לא אתה אישית)

אפשר להיות מטומטם מוסת שמונע מפחדים שמטפטפים לו בערוצי התקשורת ואפשר להפעיל קצת מחשבה עצמאית ולא להפוך כל דבר למלחמה.

כל המחלוקת היתה על הקמת מחיצה ברחוב, שהקימו המפגרים עם הכיפות, אבל המפגרים החילונים תקפו את אלה שבאו להתפלל גם במקומות בהם לא היו בכלל מחיצות.

לא צריך להיות אדיוט שימושי של ההסתה הזאת. מי שמחפש מלחמות מוצא.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אפשר להיות מטומטם מוסת שמונע מפחדים שמטפטפים לו בערוצי התקשורת ואפשר להפעיל קצת מחשבה עצמאית ולא להפוך כל דבר למלחמה.

ואפשר להיות מטומטם שעוצם עיניים ואומר זה גשם, בזמן שמשתינים לו על הראש.

מי שפתח במלחמה זה החרד״לים.

אפשר להיכנע בלי קרב ואפשר לנסות ולהילחם.

אבל אתם פה גיבורים נדיבים שמוחלים על כבודם של אחרים. מה אכפת לכם אם בעוד שנה נשים כבר לא יוכלו לעבור שם, כי זה פתאום מקום תפילה?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, yuvalganim כתב:

אני האחרון שיגן עליו. אבל תסתכל על הפרובוקטורים, הם נראים בדיוק כמוהו.

אותו פרצוף נאחס

ומה ציפית? תואילו בטובכם לפרק את המחיצה? אחרי 2 ערכאות שיפוטיות: בית המשפט מחוזי ועליון?  אנחנו מזמן לא בקטע הזה ולא אחים. נגד כוח חייבים לפעול ביותר כוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ואפשר להיות מטומטם שעוצם עיניים ואומר זה גשם, בזמן שמשתינים לו על הראש.

מי שפתח במלחמה זה החרד״לים.

אפשר להיכנע בלי קרב ואפשר לנסות ולהילחם.

אבל אתם פה גיבורים נדיבים שמוחלים על כבודם של אחרים. מה אכפת לכם אם בעוד שנה נשים כבר לא יוכלו לעבור שם, כי זה פתאום מקום תפילה?

את המלחמות במפירי סדר תשאיר למשטרה. אם כל אחד שמרגיש שמשתינים לו על הראש וילך לחפש לעצמו צדק במוקדם או במאוחר לוחמי צדק אחרים יאכילו אותו בדיסה שהוא עצמו בישל. זה מה שאתה רוצה? זאת הסביבה שאתה רוצה לחיות בה?

הרי המשטרה כבר הורידה להם את ההפרדות, איזה תועלת יש בללכת ולצרוח ולזרוק דברים על אנשים? התמונות האלה זה בדיוק מה שהזעירה הזה תכנן להשיג.

פורסם (נערך)

@SlowRide ההסתכלות שך כל כך צרה. יש כאן חבורה שמנצלת מצב של ראש ממשלה עלוב שנסחף עם כל משב רוח, ומנסה להשתלט על המדינה. פעם תפילה במעוז החילוניות, פעם סירוב להעלות ילדה לאוטובוס בגלל מכנסיים שלא מוצאים חן בעיני הנהג, פעם דרישה לשחרור אחד הרוצחים הנאלחים בתולדות המדינה - ואתה אומר "מחיצה"? קודם כל שיאפשרו אורח חיים חילוני עם תחב"צ בשבת, נישואין אזרחיים ובלי חיפושים בכליהם של חולים ומבקריהם. ועל זה תוסיף את התנהגות החרדים. זו בהחלט סיבה להניף את דגל הליברליות. וכנראה שמול אלימות אי אפשר לפעול בלי כוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מדבר בסיסמאות.

מה שאתה אומר זה מותר לעבור על החוק ולפעול באלימות כי מישהו עושה משהו שלא מסתדר עם האמונות והדעות שלך.

מחר אני אלך לשדוד חנויות בבני ברק כי אני מרגיש שגונבים ממני ומעבירים תקציבים לחרדים. זה נשמע לך נורמלי?

פורסם

יש אנשי "רק ביבי", יש אנשי "רק לא ביבי", ואתם אנשי "רק לא דתיים". הכנסתם לעצמכם לראש שכל מי שחובש כיפה הוא פנאט דתי שרוצה להשתלט לכם על הילדים.

צאו מהסרט, אתם לא לוחמי צדק, אתם לא באמת רוצים פה מלחמת אזרחים, וגם הצד השני לא רוצה מלחמת אזרחים.

על כל זעירא שאתם זועקים פה יש אלף קיצוניים מהצד השמאלי שאנשי ימין התריעו עליהם ואתם ציקצקתם, אז יאללה, אפשר להתקדם.

תפסיקו להיות אידיוטים שימושיים של האנשים האלה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הכנסתם לעצמכם לראש שכל מי שחובש כיפה הוא פנאט דתי שרוצה להשתלט לכם על הילדים.

לא כל מי שחובש כיפה.

כן כל מי שמקים גרעינים תורניים בלב ערים חילוניות. הרי הם בעצמם אומרים את זה.

מה כל כך מסובך פה, שאנשים מלומדים, מהנדסים וכו׳ לא מצליחים להבין?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...