Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

פאלו, יש פה 2 שקראו לזה מפורשות רצח.

הוא לא כתב ״רצח״ הוא כתב ״כל המערכת רוצחים״.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, falou כתב:

הוא לא כתב ״רצח״ הוא כתב ״כל המערכת רוצחים״.

מה?

בפירוש אור קרא לו "אדם שנרצח", פרקש רשם פעמיים שמבחינתו זה רצח.

איזה מערכת?

פורסם
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

3- במהלך השיט עצמו תיירים התלוננו, כי בניגוד לחברת הקרוזים- הם לא יודעו על הפעילות.

אפשר לסכם את כל הדיון בזה - הם הרסו את החוויה לאנשים ששילמו כסף על זה.

נעזוב את זה שהעובדה שאתה לא מבין למה זה פסול לנסות להפעיל לחץ על הממשלה באמצעות מדינות זרות, מראה על צורת חשיבה עקומה שלך ושל חלק מהמוחים (בוטים שפעלו, כביכול, למען טראמפ לפני הבחירות בארה"ב זה פסול, אבל לייצר לחץ ציבורי או תקשורתי על הממשלה במדינות זרות זה סבבה).

אין שום סיבה שהם יעשו מחאה באטרקציה תיירותית, שאנשים משלמים עליה.

העולם לא סובב סביב המוחים ובעיות הפנים של מדינת ישראל.

רוצים להפגין מול השגרירות בארה"ב, או מול נאום סמוטריץ', או בכל אירוע פוליטי אחר?   ניחא, אבל כאן מדובר על אירוע ועל אנשים שאין להם שום קשר לנושא.

ואני קראתי את הכתבה. זה שהחברה הסכימה לכך לא הופך את זה לבסדר. ארה"ב, ובמיוחד ניו יורק, זה מקומות שבהם הדולר הוא האלוהים. תמורת הסכום הנכון הקפטן היה מסכים לעשות את זה גם אצלו בסלון.

• אהבתי 3

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

איך אמרת לי לפני כמה עמודים? "צה"ל אף פעם לא מטייח". אמרתי לך כבר אז שאתה תמים, מאוד תמים.
הנה יובל, ככה נראה טיוח.

אבל בית משפט זיכה, אתה קורא לו שקרן?

אם כן, איך אתה מצפה מביביסטים לקבל בשקט הרשעה של ביבי? או שאתה מתכנן לצאת לרחובות גם (ואם) אם הוא יזוכה?

בכלל, יש לך אפשרות לעשות סדר מתי דברים הם בסדר ומתי לא עם איזה רשימה?

כי זה נראה שיש לך מוסר כפול בכמה מקרים..

פורסם (נערך)

כנראה שאתה לא מבין את פירוש המילה טיוח.
בית המשפט יכול לפסוק פסיקה "צודקת" ועדיין יכול להיות שהיה טיוח.
טיוח למשל זה כשסרטון "נעלם".
טיוח יכול להיות תיאום גרסאות.
יש הרבה דרכים לטייח ולגרום לבית משפט לפסוק בהתאם למה שרצית.
טיוח לא אומר שבית המשפט משקר.

טיוח זה גם משהו שלא ניתן להוכיח. הדרך היחידה להוכיח שהיה טיוח זה שימצאו את הסרטון  או שמישהו מבפנים יספר את מה שהוא יודע ולא סופר.
אם אתה שואל אותי ככה נראה טיוח יובל. אתה מוזמן להישאר בעולמות התמימות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

מה?

בפירוש אור קרא לו "אדם שנרצח", פרקש רשם פעמיים שמבחינתו זה רצח.

איזה מערכת?

image.thumb.png.f5374c692b3cbe12a1b4c50c0bbb42f5.png

כתבו על המקרה הזה שהוא רצח.

• אהבתי 1

פורסם

הפגנת ענק בנתב"ג, שיבושים בכל הארץ: התוכנית ל"יום ההתנגדות" בשלישי - אם החקיקה תימשך (ynet.co.il)

"הרוב הגדול של אנשינו הם מתנדבי מילואים פעילים, בגילאים צעירים, שתרומתם למערכת בנסיון מצטבר וידע היא אדירה"

אם הם בגילאים צעירים, הם לא מתנדבים, הם משרתים פעילים.

אם הם מסרבים להגיע ומחר תעלה ממשלה שתריץ מהלך שבני הישיבות לדוגמא יתנגדו אליו, זה יתן להם את האפשרות לסרב לשרת גם? או שזה שמור לצד אחד?

כי סייבר וכאלה נשמע סקסי רצח ומביא מלא כסף באזרחות, אבל כמו שראינו בג'נין בסופו של יום הצבא צריך את הלוחם בקצה, ושם יש ככל הנראה רוב אדיר לצד הימני..

פורסם (נערך)

בוא אני אגלה לך סוד. כל מי שמגיע למילואים מתנדב.
אח שלי זומן לקורס נהגי נגמ"ש. לא הלך. עלה למשפט. זה נגמר בקנס של 150 שקל+תשלום על יום מילואים של המשפט. בקיצור יצא ברווח.
מה תעשה להם בדיוק? תכניס את כולם לכלא 😂.
לצערם של מובילי ההפיכה להחליף "לוחם בקצה" דורש 4 חודשים הכשרה. להחליף טייס דרושים כמה שנים... 7+.
שיהיה לנו בהצלחה.

דרך אגב אתה שוב ושוב מנסה למצוא סימטריה איפה שאין.
אם אתה מנצח אותי בשש בש זה דבר אחד.
אם אתה קובע שמעכשיו אתה לא צריך לזרוק קוביה וזז איך שאתה רוצה, ומנצח אותי בשש בש זה דבר אחר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 שעות, David32 כתב:

אין מועאזין

יפה מאוד. אם יש משהו שהעלה לי תסעיף כשגרתי בארץ זה להתעורר ב4 בבוקר עם המואזין. 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

זו דמגוגיה בגרוש.

קודם כל, אף אחד לא אמר ״רוצחים״.

זו המצאה שלך.

מעבר לזה...

מה אתה מתלונן על הדואר?!

לך תעבוד בדואר.

מה אתה מתלונן על התורים בנתב״ג?!

לך תעבוד בנתב״ג.

מה אתה מתלונן על האכיפה של משטרת התנועה?!

לך תהיה שוטר.

אתה לא רציני.

ברור שירו כאן במישהו שלא הגיע לו.

השופטת קבעה שבטעות.

אני מטיל ספק גדול בזה שמדובר בטעות ולא ברשלנות פושעת, אבל אני לא שמעתי את כל העדויות.

לא דמגוגיה ולא נעליים, לא מדובר על דואר, או משטרת תנועה או נתב"ג. מדובר על חברה שמגוייסים לשירות חובה שהוא חובה בגלל שיש אויב שרוצה להשמיד אותנו, אתה לא יכול לחייב חברה לשמור עליך בתוך סיטואציה כ"כ טעונה ומורכבת ואז להתלונן שחלקם טועים בשיקול הדעת. בטח שדברים כאלו יקרו זה ברור מאליו. העניין הוא שמבחינתי אתה לא יכול לדרוש להכניס את אלו שהפלת עליהם את העול לשמרו עלינו לכלא.

ברור שזאת סיטואציה לא אפשרית, אבל מבחינתי זה הרע במיעוטו, כי אני מבין שאין ולא יהיה שלום מול תרבות שמקדשת מוות וגם אי אפשר ממש להיפרד מהם כשהם חיים בתוכנו, אז אני סומך על נדרגים הבכירים במערכת הבטחון שלכולם ידוע שהם לא בדיוק מהחומר של בן גביר שיצמצמו נזקים ויבחרו ברע במיעוטו.

אך יש כאן כאלו שחוש הצדק הפנימי שלהם לא נותן מנוח והם לא מבינים שהם לא חיים במציאות מושלמת או בעלי חשיבה מוטה ולכן באופן צבוע הם דורשים להכניס לכלא את אלו שהם דורשים מהם גם להגן עלינו.

פורסם
לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

לא דמגוגיה ולא נעליים, לא מדובר על דואר, או משטרת תנועה או נתב"ג. מדובר על חברה שמגוייסים לשירות חובה שהוא חובה

אז מה?!

אז הם חסיני ביקורת?

לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

אתה לא יכול לחייב חברה לשמור עליך בתוך סיטואציה כ"כ טעונה ומורכבת ואז להתלונן שחלקם טועים בשיקול הדעת.

אני לא רק יכול, אני חייב. הם לא ״חבר׳ה״ הם חיילים וכשהם מפירים את הפקודות, אני מצפה שייענשו, ואם הם לא מפרים פקודה בלתי חוקית בעליל, אני רוצה שיילכו לכלא. כנ״ל אם הם פועלים באופן פלילי, גם במסגרת תפקידם.ֿֿ

התפקיד לא מקנה חסינות.

לפחות ככה לימדו אותי בטירונות. אולי אתה שירתת בכוח ווגנר ושם זה אחרת.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, Gavrik כתב:

אך יש כאן כאלו שחוש הצדק הפנימי שלהם לא נותן מנוח והם לא מבינים שהם לא חיים במציאות מושלמת או בעלי חשיבה מוטה ולכן באופן צבוע הם דורשים להכניס לכלא את אלו שהם דורשים מהם גם להגן עלינו.

זה שהמדינה מציבה אותך במקום מסויים ונותנת לך נשק זה לא אומר שיש לך חסינות לירות בכל חשוד שהולך קצת מוזר.
באיזה סרט אתה חי? מישהו נתן להם רשיון להרוג? 007 זה כאן?

אתה מדבר על כלא, אנחנו בכלל לא שם. הוא זוכה, לא רק שזוכה הוא הוחתם קבע ועכשיו יוצא לקורס פיקודי. המערכת לא רק שלא זרקה אותו היא שמרה אותו והולכת לתת לו לפקד על אחרים. אם אתה שואל אותי וכן אני רק משתמש בפורום זו בושה.
שאלתי כבר ולא ענית, אתה חושב שאלאור עזריה היה צריך להעינש או לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

ואני קראתי את הכתבה. זה שהחברה הסכימה לכך לא הופך את זה לבסדר. ארה"ב, ובמיוחד ניו יורק, זה מקומות שבהם הדולר הוא האלוהים. תמורת הסכום הנכון הקפטן היה מסכים לעשות את זה גם אצלו בסלון

אז זה פאשלה של חברת השייט ולא של המפגינים.

לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

בסופו של יום הצבא צריך את הלוחם בקצה, ושם יש ככל הנראה רוב אדיר לצד הימני

רוב החיילים בסדיר הם לא לוחמים, וצריך את כולם כי צבא זאת מערכת ולא גופים נפרדים שעובדים לבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדהים איך כולם פתאום כועסים על כך שמתנגדים לרפורמה לא מוכנים לבוא למילואים, בזמן שבמשך עשרות שנים יש מגזרים פטורים משירות כי הם מתנגדים לשרת. 

• אהבתי 6

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום להגיד שהם מסרבים לשרת בגלל הרפורמה שיגידו פשוט שמילואים זה ביטול תורה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...