Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, Pika007 כתב:

קודם כל, אין לך מושג איך נראה היום שלי ומה היו ההשלכות של זה מבחינתי. ובהחלט יש השלכות. אני עדיין בסדר עם זה.

שוב, יפה לך, רק שיש אנשים שזה ממש לא בסדר מבחינתם ולדעתי לשים עליהם פס זה לא משרת את המחאה.

לפני 29 דקות, Pika007 כתב:

לשיטתך מה צריך לעשות?

להפסיק להתעלל אחד בשני זו התחלה יפה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, stx כתב:

מנסה להגיד בזה כמה דברים:

הראשון, תשובה לשאלה שלך מה מצפים שתעשה.

השני, להסביר שיש השלכות גם ללשבת בבית ולא לעשות כלום - וראוי שכל אחד יחשוב עם עצמו מה הוא חושב שההשלכות האלו יהיו ואם הוא מוכן לשאת בהן.

אני לא בקיא במי ארגן מה ואיך תואמו ההפגנות אבל הבוקר הייתי בצומת, עמדו לידינו שוטרים, שמרו על הסדר וכשהגיע הזמן להתפנות - כולם התפנו.

שוב, אנרכיזם זה לא.

אני לא בעד חסימת כבישים, אבל כרגע זו הצורה שהמחאה לובשת, ולמיטב הבנתי - היא לפי החוק.

אם מישהו רוצה לקרוא לזה צביעות, מוזמנים ואני אתייחס לזה, פשוט לא כרגע.

דבר שלישי, יש לי ציפיות מנציגי הציבור שאני שלחתי לכנסת וברור שהם לא בקואליציה. אבל מצד שני, אני מקווה שאנשים שכן הצביעו לממשלה הזאת מסתכלים על המעשים שלה ומשווים אותם מול הציפיות שלהם - את הפיתות של בן גביר, את המינויים הלא ראויים, את ההתבטאויות של אמסלם, את סדר העדיפויות המעוות - חוק דרעי, הפיכת היעוץ המשפטי למשרות אמון - וכל זה בחודשיים!

הממשלה הזאת היא לא ימין על מלא ולא ימין בקטנה.

כימני, אני לא מבין איך אפשר לתמוך בה.

1. כמישהו שהצביע לבן גביר, מסכים איתך לחלוטין שהוא נכשל. לא מעניין הפיתות לא פיתות (למרות שזה שינוי מרענן), מעניין אותי בעיקר שלא שינה הוראות פתיחה באש, לא קידם הצעות חוק להורדת ההתלהבות של המחבלים לצאת לבצע פיגועים, ובעיקר שלא מנע מחברי מפלגתו לפלוט שטויות. החברת כנסת שהלכה לחסום שוטרים הייתה צריכה להיות מפוטרת באותו רגע (בלי קשר לזה שהשוטרים יצאו טיפשים עם המניעת חופש תנועה שלה כי בסופו של דבר היא ח"כ).

אממה, אין לי יותר מדי התלהבות מהצד השני גם. אני רק רואה איך לפיד מגביר את השנאה ומלחמה בין האזרחים במדינה, במקום לטפל בזה מתוך הכנסת. ליבגני, פינדר ו-STX אין כוח אמיתי לשנות משהו (למרות שגורמים לכם לחשוב שכן), ליאיר לפיד יש. אם היה הולך לבית הנשיא בלי איומים לא היינו פה. היחידי שעוד מתנהג פה נורמלי זה גנץ, אבל גם אותו לפיד וחבריו ניטרלו מהר מאוד. 

פייר? היחידי כרגע שאני אשקול לתת לו את הקול שלי בבחירות הבאות זה גנץ. כל האחרים פשוט גרועים או מחרחרי ריב (ובראשם לפיד).

2. יופי שהתפנית עם שאר המפגינים, אבל לפי פריצת המחסומים בתל אביב והמהומות לא כולם כמוך.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

כמישהו שהצביע לבן גביר, מסכים איתך לחלוטין שהוא נכשל.

חכה ל100 ימים, לך תדע איך הוא יהיה בשומר חומות 2.0

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

חכה ל100 ימים, לך תדע איך הוא יהיה בשומר חומות 2.0

מבחינתי אחרי אירועי חווארה שהראה חוסר שליטה מוחלטת זה נכשל. יש אירועים שאי אפשר להחליק עליהם.

אותו דבר היה עם בר לב, שלא זכר מה המצב של המחבלים אחרי האירוע.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

סוף יש מישהו על הרכבת שנלקחה לו הזכות לחופש התנועה.

בתור אלה שמדברים כל היום על שיעורי אזרחות, לא רשום בשום מקום שהזכות למחאה של המפגינים עולה על חופש התנועה של כל שאר.

הזכות לביטחון נגיד כן מקבלת עדיפות על הזכות לפרטיות, בגלל זה כל מאבטח שעבר קורס של 6 ימים יכול לפתוח לי את התיק/תא מטען בכניסה לקניון. זה גם משהו שמוגדר בחוק. אבל עצירת רכבות ותנועה? לא.

בסוף כל ההרצאה הזו על זכויות, יש לך תשובה לשאלה ששאלתי כבר שלוש פעמים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתי אחרי אירועי חווארה שהראה חוסר שליטה מוחלטת זה נכשל. יש אירועים שאי אפשר להחליק עליהם.

אותו דבר היה עם בר לב, שלא זכר מה המצב של המחבלים אחרי האירוע.

אתה מבין שאתה סתם יוצא עכשיו על הממשלה, תן לה את ה100 אחרי זה תגיד מה שאתה רוצה.

עוד יותר לצאת בכזו נחרצות?

עזוב אני בתור לא מצביע קלאסי של הממשלה הזו, רוצה שהיא תצליח כי היא באה עם כל מיני הצהרות. כי אם היא תצליח אז כל המדינה מרוויחה.

נ.ב.

לא מאמין שצריך לשכנע אותך לחכות..

תחכה לרמאצן שמתחיל החודש 

יום רביעי - 22 במרץ, עד ערב: יום חמישי - 20 באפריל

אחרי זה נחזור לפה לדון? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

100 ימים של חסד יכולים להפסק באמצע אם יש יותר מדי טמטום.

חוסר משילות, חוסר בפעילות התקפית נגד טרור, הצעות חוק מטומטמות (דרעי 1, דרעי 2, בונים פה טרילוגיה של שר הטבעות), התעסקות בחוק חמץ במקום איסוף נשק, אמירות מטומטמות על עצירת הריבית. חלאס.

@פינדר איזה שאלה? כשאני רואה שאלה תיאורטית שלך או של יבגני שסתם באה להטריל אני כבר מדלג.

לעניין אחר:

הכל יצא משליטה: מפגינים האשימו את ציפי שביט בניסיון דריסה (msn.com)

ציפי שביט הביביסטית 😄

פורסם (נערך)

נראה שמודעות זה לא הצד החזק של המפגינים בתל אביב היום.

מהדיווח של כאן חדשות - "ציפינו שהמשטרה תאפשר לנו לחסום את איילון, כמו בכל שבוע" או "אנחנו חיים במדינת עולם שלישי, שהמשטרה מתייחסת ככה למפגינים" (בתגובה לפיזור המפגינים שחסמו כבישים והתפרעו).

ככה זה כשאנשים מתרגלים שהכל מותר להם ואין ענישה/הרתעה - חוסמים כביש/רחוב שבוע אחד, רואים כי טוב, ואז שבוע לאחר מכן חוזרים על התעלול או אפילו משתדרגים לכביש מרכזי/איילון, ואז כשהמשטרה מתחילה פתאום לעשות את העבודה שלה הם מופתעים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

100 ימים של חסד יכולים להפסק באמצע אם יש יותר מדי טמטום.

חוסר משילות, חוסר בפעילות התקפית נגד טרור, הצעות חוק מטומטמות (דרעי 1, דרעי 2, בונים פה טרילוגיה של שר הטבעות), התעסקות בחוק חמץ במקום איסוף נשק, אמירות מטומטמות על עצירת הריבית. חלאס.

אני אפסיק לשכנע אותך בעניין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, stx כתב:

השני, להסביר שיש השלכות גם ללשבת בבית ולא לעשות כלום - וראוי שכל אחד יחשוב עם עצמו מה הוא חושב שההשלכות האלו יהיו ואם הוא מוכן לשאת בהן.

אני לא בקיא במי ארגן מה ואיך תואמו ההפגנות אבל הבוקר הייתי בצומת, עמדו לידינו שוטרים, שמרו על הסדר וכשהגיע הזמן להתפנות - כולם התפנו.

שוב, אנרכיזם זה לא.

יש לזה השלכות על התחושה שלך אולי אבל לא על מי שמקבל את ההחלטות. אם אתה חושב אחרת, זכותך. כמו שכבר כתבתי, אני לא נגד ההפגנות, אני לא חושב שהמפגינים ברובם אנרכיסטים. אני רק נגד זה שאנשים חושבים שמותר להם לדרוס אחרים כדי להפגין. וזה שהמשטרה נותנת לאנשים לחסום כבישים ציבוריים, זה ביזיון. מחר יתנו להם להפסיק את החשמל ואולי גם את המים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

הכל מטומטם במדינה הזו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

אני אפסיק לשכנע אותך בעניין.

הלוואי שאבוא עוד חודשיים ואגיד וואלה צדקת.

הבעיה שאפילו על חברי המפלגה אין לו שליטה, וזה מעיד על כשלון. אין שום סימן של תהליך אפילו.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה שאלה? כשאני רואה שאלה תיאורטית שלך או של יבגני שסתם באה להטריל אני כבר מדלג.

זו לא הטרלה ולא שאלה תיאורתית:

ציטוט

הרפורמה עוברת כמו שרוטמן ולוין רוצים. בעוד שנה הממשלה מעבירה חוק שכל הפגנה של מעל 100 אנשים דורשת אישור של השר לביטחון לאומי.

השר לא מאשר הפגנות של מי שהוא מגדיר כאנרכיסטים.

מי יוכל להגן על זכותם של אנשים להפגין?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

ככה זה כשאנשים מתרגלים שהכל מותר להם ואין ענישה/הרתעה 

נראה דווקא שמודעות זה לא הצד החזק שלך אם יומיים אחרי שחבריך למחנה יצאו לשרוף כפר ערבי בעידוד נבחרי ציבור, הדוגמא שלך לאנשים שחושביפ שהכל מותר להם זה מפגינים בתא.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

אם הייתי אשה בהריון? לא יודע, אני לא אשה בהריון אז אין לי שום דרך לדבר או להביע דעה כאחת.

2023, מוזמן להגיד שאתה מזדהה ככזה.

לפני כשעה, פינדר כתב:

הם עמדו כך שהדלת לא תוכל להיסגר, והרכבת לא תוכל לצאת.

200.gif

באמת.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...