Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני, הלוואי והכל היה פשוט, אתה לא יודע כמה נזהרים.

אייל, הטענה שלך לא מחזיקה. מצטער.

הטעון המרכזי שלך הוא שהארגונים הם אנטי ישראלים, וכהוכחה אתה מביא את הטעון שמקבלים כסף מגרמניה.

מעולה. גם ניצולי שואה מקבלים כסף מגרמניה. ומדינת ישראל קונה ממנה את הנשק הכי יקר שיש לצהל.

אז מסתבר שגם ניצולי שואה וגם מדינת ישראל ככלל פועלים נגד... מדינת ישראל.

איך אתה פותר את זה? מסביר שאני לא יודע "כמה נזהרים".

צר לי לאכזב. מעבר לזה שאלו הן ספקולציות, לוגית, אין בסיס לטענה שלך. ומספיק לכתוב גם ש-"אתה לא יודע כמה שוברים שתיקה נזהרים" כדי לראות את זה.

שוגיפלקס, בוא נמשיך להתמם.

אין הבדל בין "תומך בארגון X" לבין "שתול שפועל כאן מטעם מדינות וגופים זרים".

ממש אותה האמירה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני שוב טוען עובדות - אתם לא קוראים את הכתוב.. כי קשה לכם להכיר במציאות.

המדינות באירופה התומכות ב שוברים שתיקה - הם מדינות שבעבר בהסכמים חשאיים.

תמכו בארגוני הטרור הפלסטיניים מפחד שהטרור יפגע בהם.

רשמתי ועבור אחורה אחורה.

עיקר הבעיה היא - אירגונים אירופיים מהשמאל, פרו-פלסטיניים השוללים את קיום מדינת ישראל.

הם התומכים הממנים והקשורים ל ארגון שוברים שתיקה.

ורשמתי לך אישית - יבגני, נכון שלא ידעתה זאת.

ולא עניתה על-כך, גם עכשיו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שוגי,

אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין: ,

לבין להגיד: "זה X. X הוא תומך בשוברים שתיקה. X הוא שתול. X הוא בוגד."

זה נשמע לך אותו דבר?

[/color][/right]

איפה כתוב שהם בוגדים?

678356301000100490582no.jpg

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אם ידעתי? לא, לא ידעתי. ו..?

איך זה הופך את מה שאתה כותב לפחות רלוונטי למשהו או למישהו?

הצעתי לך כבר שלוש פעמים: פנה למפקד חיל הים. דרוש לסגור ולהשמיד את הצוללות מגרמניה. לאחר מכן דרשום להקים ועדת חקירה פרלמנטרית על ניצולי השואה שקיבלו כסף מגרמניה - הם שתולים.

כמו כן, מציע לך מידית לפעול למען ביטול מורשת בן גוריון בתרבות הישראלית. הוא היה השתול הראשון, כשהסכים לקבל פיצויים מגרמניה.

זה באמת באמת לא כזו טענה קשה לוגית:

גם אם גרמניה היא לחלוטין מדינה אנטי ישראלית (וגם איטליה ואחרות), זה לא אומר שכל מי שמקבל מהן כסף בישראל הוא אנטי ישראל.

אבל מעבר לזה, אם היא הייתה כ"כ אנטי ישראלית, היא לא הייתה מוכרת לנו את הנשק המתקדם ביותר שיש לנו בערך.

תכתוב עד מחר ש"נזהרים". באמת התיאוריות חצי קונספירטיביות האלו מאוד הגיוניות... הם רוצים להשמיד אותנו ומוכרים לנו צוללות פגומות. אבל עלינו לא יעבדו. אז אנחנו נזהרים.

די, נו.

"

איפה כתוב שהם בוגדים?"

בוא נמשיך להתמם. מה היא הגדרה המילולית ל-"בוגד"? איך היית מכנה אדם ש-"פועלים במימון ממשלתי זר נגד מדינת ישראל"?

ביום שבו אפילו נפתלי ואיילת מבינים שנחצה כאן גבול, לא חייבים להתווכח ולהתמם בכח.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
איפה כתוב שהם בוגדים?

שמע, לא רוצה להישמע כמו שמאלני מתנשא, אבל זה הופך לויכוח ברמה נמוכה.

מה זה שתול? שתול זה שם אחר למרגל? לסוכן זר? מילה אחרת לבוגד?

עכשיו זה מובן? או שצריך גם להוסיף איורים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

השיטות של שני הארגונים - שוברים שתיקה וזו ארצנו - בזויות בעיני.

מדהימה אותי ההתחסדות של התנפלות רק על אחד מהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם גרמניה היא לחלוטין מדינה אנטי ישראלית (וגם איטליה ואחרות), זה לא אומר שכל מי שמקבל מהן כסף בישראל הוא אנטי ישראל.

אבל מעבר לזה, אם היא הייתה כ"כ אנטי ישראלית, היא לא הייתה מוכרת לנו את הנשק המתקדם ביותר שיש לנו בערך.

תכתוב עד מחר ש"נזהרים". באמת התיאוריות חצי קונספירטיביות האלו מאוד הגיוניות... הם רוצים להשמיד אותנו ומוכרים לנו צוללות פגומות. אבל עלינו לא יעבדו. אז אנחנו נזהרים.

ואני בכלל חשבתי שהם תומכים בטרור בסתר כדי שיוכלו למכור לנו נשק יקר להתגונן ולעשות עלינו קופה לטווח הארוך. :lol:

די עם בולשיט קונספירטיבי. כל עוד לא מדובר במדינות אויב או בגופים שמטרתם המוצהרת היא השמדת ישראל, לא צריכה להיות עם זה בעיה.

חוץ מזה, ישראל לא מוכרת נשק להודים ולסינים ואנערף למי עוד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יפה, הכל אינטרסים.

אבל לחבור לאויבי ישראל ולהגיד שאתה אוהב ישראל, זה מצחיק ומעורר תמיהה.

לכן הפעולה של שוברים שתיקה מגעילה.

אם לא היו חוברים ומקבלים תמיכה מארגוני שמאל השוללים את קיומה של ישראל, אחת היא.

והיו פונים לעם בישראל בדרך הגונה, ברצון.

אבל כל עוד זה לא כך - הם איכסה..

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הפעולה של שוברים שתיקה מגעילה כי הם פרסמו שקרים על חיילי צה"ל בחו"ל.

מעבר לזה אין קשר בין זה לבין המימון שלהם, כל עוד הוא לא מגיע מגופים עויינים במוצהר. תן הוכחה חד משמעית שהם קיבלו כסף מגוף שהצהיר במפורש שישראל דינה מוות. איזה מדינה מערבית לא תתרום לארגון זכויות אדם? כבר הסבירו ב2 העמודים האחרונים מדוע זו קונספירציה מגוחכת ביותר ועצוב לראות איך אנשים משתכנעים בקלי קלות כשמכניסים קמצוץ פחד לתבשיל.

אם לדעתך גרמניה ואיטליה עוינות את ישראל, אז הנה רעיון בשבילך לחרם: מעכשיו אסור לקנות פיאט, אלפא רומאו וVAG.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אני שוב טוען עובדות - אתם לא קוראים את הכתוב.. כי קשה לכם להכיר במציאות.

המדינות באירופה התומכות ב שוברים שתיקה - הם מדינות שבעבר בהסכמים חשאיים.

תמכו בארגוני הטרור הפלסטיניים מפחד שהטרור יפגע בהם.

רשמתי ועבור אחורה אחורה.

עיקר הבעיה היא - אירגונים אירופיים מהשמאל, פרו-פלסטיניים השוללים את קיום מדינת ישראל.

הם התומכים הממנים והקשורים ל ארגון שוברים שתיקה.

ורשמתי לך אישית - יבגני, נכון שלא ידעתה זאת.

ולא עניתה על-כך, גם עכשיו.

אייל.

מצטער, אייל, אבל לוגיקה זה כנראה לא הצד החזק שלך.

טענה א: מדינות מסוימות באירופה תמכו בעבר (עשרות שנים) בארגוני טרור פלסטיניים בהסכמים חשאיים

טענה ב: אותן מדינות באירופה תומכות כעת בשוברים שתיקה

טענה ג: ארגונים אירופיים פרו-פלסטיניים השוללים את קיום מדינת ישראל תומכים גם הם בשוברים שתיקה

עכשיו בוא נראה:

טענה א: לא ראיתי שום הוכחה לה. תיכף תגיד שההסכמים היו חשאיים ולכן לא ראיתי. אם כך - גם אתה לא יכול להוכיח שההסכמים אכן קיימים (לחילופין - שלח לי לינק שאחכים). בנוסף, מדובר על שנים רבות אחורה. כבר הסבירו לך עם הדוגמא של גרמניה למה זה חסר הגיון.

טענה ב: מדובר במדינות. מדינות עושות המון דברים. טובים ורעים. אתה לא יכול לטעון שאותו גוף במדינה המסוימת תומך גם בארוני טרור וגם בשוברים שתיקה. ואם אתה טוען כך - תוכיח.

טענה ג: תן דוגמא בבקשה. או שזו סתם הייתה אמירה כללית וחזרה על הטענה הראשונה שלך?

בכל מקרה, איך שלא תסובב את זה, אתה לא יכול להגיד שמתוך טענה א וטענה ב נובע ששוברים שתיקה זה איכסה. תמצא בבקשה טענות יותר קוהרנטיות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפעולה של שוברים שתיקה מגעילה כי הם פרסמו שקרים על חיילי צה"ל בחו"ל.

אפשר להוריד את החלק של הבחו"ל. אם הם פרסמו שקרים אז צריך לגנות אותם על זה. ההתעסקות המוגזמת עם חו"ל נובעת מתוך איזו אובר-פטריוטיות אמוציונלית ואין לה שום ערך אמיתי.

וכמובן, בנאדם נורמלי צריך להיות מסוגל להפריד בין מקרה ומקרה ולראות את התמונה כולה. בנאדם נורמלי לא מסתכל על שתיים וחצי עדויות שגויות של הארגון ואוטומטית מבטל אותו לחלוטין (או יותר גרוע - טוען שהוא בוגד, שתול וכולי). בנאדם נורמלי אומר "יש פה ארגון זכויות אדם שמפרסם עדויות. רובן נכונות, מיעוטן לא. כלומר רוב הזמן הוא עושה עבודה טובה, ובמיעוטו של הזמן הוא שוגה".

לעומת זאת, צריך להיות בנאדם לגמרי לא נורמלי בשביל לחשוב ש"אם תרצו" הם בסדר.

אבל כנראה שלא נותרו יותר מדי אנשים נורמלים בארץ, כי ביבי וממשלתו עושים כ"כ הרבה רע וכ"כ מעט טוב, והם עדיין איתנו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אובר פטריוטיות? עשה לי טובה. אתה רוצה לומר שאם היו משקרים רק פה זה היה מזיק לתדמית המדינה באותה רמה?

פורסם

אני רוצה לומר שכל נזק שהם אולי עשו בחו"ל הוא כאין וכאפס לעומת הנזקים שההנהגה שלנו עושה לנו בחו"ל, אז בבקשה לשים דברים בפרופורציות.

גם אם הם הצליחו להשפיע על כמה אנשים, אתה חושב שיש לזה משמעות כשמדובר על מקבלי החלטות? או שאתה באמת חושב שלאנשים רגילים שגרים בחו"ל אכפת כ"כ מישראל. כי תן לי להרגיע אותך - לא באמת אכפת להם. ואם אכפת להם - אז הם כבר החליטו ואתה לא תשנה את דעתם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה קשור לנזק שההנהגה שלנו עושה? נזק זה נזק. בוא נוותר לכל הפושעים הקטנים כי יש מאפיה.

• תוכן חדש...