Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני שנה פורד אסקורט 98'. בעליו הקודם לשמחתי התעצל לפתוח את האוטו עם המפתח והתקין לו נעילה חשמלית ע"י אזעקה לא מובנית, אפשר להניע ולנסוע גם בלי השלט, פשוט האוטו יצפצף כמה דקות. משחק ילדים, נחמד.. לא יותר מזה.

העניין הוא כזה, האזעקה הזאת רגישה לתזוזה, משמע אם מישהו יתן לאוטו שלי איזו מכה קטנה, הוא יצפצף, אם מישהו ישען על האוטו ויזיז אותו - הוא יצפצף. מה שמעצבן זה שגם אם אופנוע או רכב ישן שמרעיש עובר לידו - הוא מצפצף. כי הרעש מרעיד אותו!

זה מציק! איך משנים לו את הרגישות?? הדבר היחיד שטוב באזעקה הזאת זה נעילה ופתיחה נוחה. לא באמת מגן מפני משהו

תודה לעונים. אם זה יעזור לדעתכם אז אני אצרף תמונה של השלט אולי מישהו יכיר את הצעצוע הזה חח

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם

צריך לפתוח ולבדוק היכן הותקן הגלאי זעזועים - יש עליו פוטנציומטר שבעזרתו ניתן לכוון את רגישות הגלאי.

אם אין לך כח להתעסק עם זה - תן לחשמלאי\מתקין מערכות לכוון.

פורסם

עקבתי אחרי החוטים מהסירנה עד איזה חלק שממנו יצאו המון חוטים, ומשם עקבתי, מצאתי כפתור שלא עושה כלום בטח מקולקל ולעולם לא היה בשימוש לשום צורך. חזרתי לחלק הראשי, עקבתי אחרי חוטים אחרים והגעתי למנורת בקרה של של האזעקה. ואז. אז עקבתי אחרי עוד חוטים שהובילו אותי בקשיים רבים למקום המסתור של החיישן תזוזות הנוראי הזה!!!!!!!! הורדתי אותו כמעט לאפס ועכשיו... עכשיו יש יותר שקט ברחוב שלי!!

וחשמלאי? פחחח. אז איפה כל ההנאה? ;)

פורסם

ככל הנראה החל מ2017 אזעקה לרכב עם סירנה חיצונית היא לא חוקית.

אני חושב שלגבי רכבים חדשים זה כבר לא חוקי בשנה שנתיים האחרונות והחל מ2017 כל בעל רכב ישן צריך לנטרל את הסירנה.

- אז כדאי שתחפש דרך לנטרל את הסירנה עצמה וזהו

(הייתי בטוח שהופך ללא חוקי החל מ2013 וניתקתי אצלי את הרמקול. בחיפוש קצר נראה שרק החל מ2017...)

:-D

פורסם
מצאתי כפתור שלא עושה כלום בטח מקולקל ולעולם לא היה בשימוש לשום צורך

זהו לחצן שמשמש בדרך כלל לתכנות האזעקה.

כמו כן, במצב שהשלט לא עובד - הוא משמש לנטרול האזעקה (יחד עם העברת המפתח ל-ON).

פורסם

אני חושב שלגבי רכבים חדשים זה כבר לא חוקי בשנה שנתיים האחרונות והחל מ2017 כל בעל רכב ישן צריך לנטרל את הסירנה.

(הייתי בטוח שהופך ללא חוקי החל מ2013 וניתקתי אצלי את הרמקול. בחיפוש קצר נראה שרק החל מ2017...)

זה אזעקת צעצוע, יקח לי 2 דקות לעשות את זה כנראה אני לא מודאג מידי. ועד 2017 המטרה שלי זה להיפרד מאריקה היקרה שלי ולהתחדש במשהו שיוצר אחרי 2005

פורסם

מאיפה הבאת את זה? החוק נכנס כבר ממזמן, סירנה לא חוקית חד משמעית, אפילו שהתקנתי את אזעקת הביפר שאלו אותי אם להתקין סירנה אף על פי שזה לא חוקי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...