Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בקיץ שעבר החלפתי מדחס מפירוק מקורי של סנדן ומייבש מקורי. כמו כן בוצע ניקוי למעבה, המזגן עבד בחודשי הקיץ כמו חדש, כאילו הרכב יצא מהחברה הקפיא ממש. לפני כחודשיים הפעלתי סתם ככה את המזגן והוא לא מקרר, ניגשתי למוסך ונמצא שיש גז 150 גרם במקום 750 גרם. השאלה שלי:

אולי לא מילאו גז כמו שצריך?

האם יש דליפה כלשהי?

נאמר שהמדחס כן תקין.

האם יכול להיות בריחת גז עקב מילוי לא נכון? העניין שהמזגן כן קירר חודשיים שלמים כמו שצריך.

אודה להערכה על מה עליי לצפות, תודה לכולם. גולף 1999 דור-4.

פורסם

בתוך הדש בורד יש שני מאדים, אחד לחימום ואחד למזגן. אין קשר ביניהם.

יש אפשרות סבירה שאם אין דליפה מאף מקום אחר וזאת לאחר בדיקה מדוקדקת אז הדליפה מהיחידה הפנימית.

פורסם

לפי מה שאתה מספר יש לך נזילה איטית מאיזשהו מקום ולכן המזגן עבד בקיץ אבל עכשיו כבר לא, כי מן הסתם הגז הספיק לברוח בזמן שחלף.

יש למלא את המערכת בגז חדש בתוספת זרחן, ולחזור אחרי שבוע למוסך ועם משקפיים מיוחדות הוא יכול לאתר את מקום הנזילה ולתת לך הצעת מחיר בהתאם.

פורסם

אם צריך לסדר את היחידה הפנימית, אין לי בעיה כל קיץ לשלם 150 שח על גז, ושהמזגן יעבוד לחודשי הקיץ. הבנתי שזרחן פוגע ביחידת הקירור לא?

פורסם

בהתחלה המילוי יחזיק בערך חודשיים שלושה אבל ממילוי למילוי זה יחזיק פחוץ ופחות כי הנזילה תגדל ואין מה לעשות אלא להחליף.

אני הגעתי למצב שכל שבועיים כל הגז היה בורח.

פורסם

ראיתי את השירשור שלך, בנוגע להחלפה שלך בגולף, נראה מדהים.

אני מקווה שזה דולף מאיזה צינור או משהו פשוט. לפחות לפי מה שאתה אומר זה יחזיק לי לעוד קיץ.

אגב יש קשר בין בחלפת מדחס מזגן לקלקול היחידה הפנימית? תודה שוב על העזרה.

פורסם

כמו שכתבו, העניין הוא מאיפה הנזילה, כמה זמן יחזיק הגז וכמה אתה רוצה להשקיע.

אצלי הנזילה היה מהמדחס ורצו 1500 ש"ח להחלפתו.

סגרתי איתו על 180 ש"ח לגז וזה החזיק אבל בערך עד הקיץ הבא.

בשנה שאחרי זה לקח ממני רק 160..... ובשנה שעברה 180.

ועכשיו מכרתי את האוטו...

תבדוק מאיפה הנזילה וכמה היא רצינית ולפי זה תחליט מה כדאי לך.

והחלק הפנימי שונה ממהדחס, פחות או יותר כמו מזגן מפוצל ביתי.

• תוכן חדש...