Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן שלי נועלת צמיגי דאנלופ SP490 בני שנתיים ועומק חריצים תקין (30 אלף ק"מ לערך). בדיעבד לא הייתי קונה אותם כי חשבתי שאני משלם על איכות.

כאשר הכביש רטוב כל זינוק בעליה הופך למאתגר והצמיגים מאבדים אחיזה. אני מסוגל להתגבר על זה אבל אני לא נהג יחיד ברכב ואני חושש מיכולת הבלימה שלהם

האם יכול להיות משהו אחר חוץ מאיכות הצמיגים שיכול לגרום לתופעה? הפרונט כוון לפני מספר חודשים.

בכביש יבש התופעה אינה קיימת

אם מן הראוי להחליפם, מבקש המלצה על צמיגים 195 65 15 לאוטו בתקציב מוגבל (הייתי שמח לסגור ב350 שח לצמיג). האוטו מספיק ישן אז אפשר גם קוד מהירות T

פורסם

במידה הזו יש לך צמיג מצויין במחיר של 400 ש"ח לצמיג כולל מע"מ והרכבה- ContiPremiumContact 2.

אוחז, שקט,נוח ופשוט תמורה מצויינת למחיר.

יש מצב לרבייעיה תיסגור מחיר נמוך מ400.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
המגאן שלי נועלת צמיגי דאנלופ SP490

אמרת הכל.

גם כשהצמיגים האלה היו חדשים לחלוטין הם היו דרעק. בושה שהשם דנלופ מתנוסס עליהם.

יצא לי לנהוג מספר פעמים במגאן II של חבר עם הצמיגים האלה. אפילו על כביש יבש לחלוטין האחיזה שלהם אפסית.

החלפת צמיגים ובדיקת הפרונט בהחלט יתרמו לאחיזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כאשר הכביש רטוב כל זינוק בעליה הופך למאתגר והצמיגים מאבדים אחיזה. אני מסוגל להתגבר על זה אבל אני לא נהג יחיד ברכב ואני חושש מיכולת הבלימה שלהם
גם אני התקנתי רביעיית דנלופ SP490 שנה שעברה וחוויתי את אותה סכנת נפשות, כמעט בכל רמזור הרכב היה חופר במקום, בירידות לים המלח התחת של הרכב היה נזרק באגרסיביות והגלגלים הקדמיים היו מתעוותים ללא רחם ומאיימים להפגיש אותי עם גדר הבטיחות. אחרי שנה של פחד על הכביש ו-20 אלף קילומטר כל רביעיית הצמיגים הציגו סימני התייבשות (סדקים על דופן הצמיג ובין החריצים) ומצאתי בזה תירוץ מהיר כדי לקנות רביעייה חדשה ממקור אחר. החלפתי לצמיג טיוואני שמיוצר בסין (KENDA) והיום אני יכול להגיד שהצמיגים הסינים הללו עולים בעשרות מונים בכל פרמטר שקיים מול הזוועה הזאת שקוראים לה דאנלופ SP490.

האם יכול להיות משהו אחר חוץ מאיכות הצמיגים שיכול לגרום לתופעה?
לא. רק לפי השם של הצמיגים אפשר לדעת שהם האשמים. אצלי כשהם היו מותקנים ברכב היו 4 בולמי זעזועים חדשים מקוריים, בוצע כיוון פרונט, הוחלפו גומיות ישנות שנמצאו בכל חלקי המתלה, הוחלפו 4 צלחות ורפידות בלימה והצמיגים הללו פשוט הפכו את הנהיגה על הרכב לסיוט מתמשך. כמו שכתבתי מקודם, מאז שעברתי לצמיגי KENDA שהם נחשבים לצמיגים סבירים יחסית הצלחתי לקבל בחזרה את השליטה בהגה תרתי משמע.
פורסם

במידה הזאת קשה למצוא צמיג מחברה מובילה שיעלה 350 ש"ח.

תחפש אולי FALKEN ZE912, שיהיו קרובים לתקציב.

הם מספיקים לכל רכב משפחתי ולנהיגה רגילה.

SP490 באמת לא מומלצים, אני לא יודע אם הם עדיפים על צמיגים סיניים למיניהם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחדשתי ברביעיית קונטיננטל אקו 3 והאוטו נוסע יותר בשקט.

האחיזה כנראה יותר טובה אבל לא ירד בינתיים גשם כדי לוודא

היות והדאנלופים נשחקו לא סימטרי, בצעתי ישור פרונט והוא היה פחות מ25 דקות לפני הישור ו6 דקות אחריו. המאזן אמר שזה היה בסדר גמור אבל יותר ישר עכשיו.

מה הגבול שישור פרונט באמת נדרש?

• תוכן חדש...