Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב היקר בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אפשר לקבוע לנסיעת מבחן?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קח אודי R8 עם קיט טורבו, תצפה אותה בזהב, שים יהלום ענקי על ידית ההילוכים ותמכור בחמש מיליון דולר. גם תשבור את השיא וגם תציע ביצועים והתנהגות יותר טובים.

הרכב הזה הוא עוד קישוט לנסיכי המפרץ, כמו הפאטק-פיליפ פלטינה ויהלומים במהדורה סופר אקסלוסיבית או סירת המירוץ עם מושבי עור התנין והג'קוזי עם ברזי הזהב. אין לרכב הזה שום ערך מוטורי במחירו הנוכחי.

פורסם

זה אולי הרכב החדש הכי יקר (וגם אני לא בטוח) אבל בהחלט שישנם רכבים ישנים ואקזוטיים יותר שנמכרים במחירים של פי עשרות מזה אז שלא יקפצו מעל לפופיק עם כותרת מפוצצת שפשוט לא נכונה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני מניח שהם התכוונו שזה הרכב הכי יקר בעולם באופן סדרתי. כלומר, בהחלט יש פרטים של רכבי אספנות שנמכרים ביותר, אבל הם יחידים במינם, ואתה לא יכול להיכנס לסוכנות של פרארי ולקנות 250GT. לעומת זאת, אתה כן יכול להיכנס לסוכנות לייקן ולרכוש לעצמך 50 מכוניות, שכל אחת עולה 3.5 מיליון דולר.

אגב, אני די בטוח שאם ניקח איזה רולס רויס, היא יכולה לעבור את הסכום הזה, למרות ששוב, הרולס רויס מיוצרות באופן מותאם לדרישות הלקוחות שלהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...