Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין שני הרכבים הללו. הסוזוקי עולה כ-100 אלף שקל אוטו חמוד, אם כי קצת לא מאובזר וקטן יותר. אוהב את הישיבה הגבוהה אבל הייתה לי הרגשה שהוא מעט נוקשה ובורות מאוד מורגשים. האיי-30 במבצע עם "חבר" כך שעולה כ-118 אלף שקל. יותר מרווח יותר חזק. אנחנו זוג עם ילד ואולי עוד אחד בעתיד. חשוב לי בטיחות, דלק ושיהיה אמין וזול לאחזקה. אשמח לייעוץ

פורסם

לגבי דלק אין הפשר משמעותי.

לגבי אמינות קוריאה עשתה מהפכה בייצור רכבים ורכבי קוריאה היום אמינים מאוד.

אחזקה אין הרבה הפרש גם אבל צמיגי הסוזוקי יותר יקרים כי מידות הצמיג יותר גדולים ( חתך 16 לא 15).

במקום שלך הייתי רץ ליונדרי I30 כי הוא כלפי שציינת יותר מרווח,נוח,חזק וזריז.

בהצלחה .......

פורסם

ההפרש במחיר הוא שיקול שלך והחלטה שלך בלבד.

18 אלף ש"ח לי אישית היו משנים את התמונה, בתנאי שסוזוקי מתאימה לדרישות.

הבעיה היחידה שאני רואה עם סוזוקי, ואני מכיר את הרכב - במידה ותצטרך להכניס עגלת תינוק גדולה, הבגאז' עלול לא להספיק לכל עגלה. הבגאז' לא מספיק עמוק בגלל מדף תחתון (מין ארגונית לכלי עבודה).

סוזוקי לא מככבת בליסינג, בניגוד ליונדאי - זה צפוי להשפיע לטובה בנושא ירידת ערך.

אם אהבת את הישיבה הגבוהה, וקורת A רחבה המיוחד של SX4 לא הפריע לך, אני לא רואה סיבה לשלם 18 אלף נוספים על יונדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם שני ילדים אין בעיה להסתדר בריו או יונדאי I25.

העניין הוא לא רמה אלא למה אתה מתחבר יותר, וSX4 יותר מהנה.

אני לא מתמצה במחירים, אבל אם ההפרש בין ריו אוטומטית לסוזוקי SX4 לא גדול, SX4 לטעמי עדיפה (גם אני אוהב ישיבה גבוהה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה SX4 מיושנת מאוד, עבר זמנו והוא עומד לפני החלפה בקרוב מאוד.

ה I30 החדשה עולה על הסוזוקי בכל אספקט , ואם יש ילדים ועגלות אז האפשרות ל I30CW עדיפה לחלוטין על הסוזוקי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הסוזוקי אכן מיושנת יותר.

לנו יש I30 (הדגם הקודם), אנחנו עם שני ילדים 2 כסאות בטיחות ועגלה ומסתדרים יופי, הרכב מרווח והכל נכנס.

אישית אני חושב ששווה לך לשקול בחיוב את ה-I30 מבין השתיים.

פורסם

שתי האופציות שהעלית שונות בתכלית.

הסוזוקי גבוה אבל עם תא מטען ומרווח אחורי מצומצמים.

היונדאי משפחתית יותר, מרווחת יותר, חדישה יותר ובטוחה יותר.

יש גם פער לא מבוטל בעלויות.

כנראה שההחלטה תיפול על טעם אישי.

תעשה נסיעות מבחן ותחליט.

כל אחת מהאפשרויות טובה בפני עצמה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ה-SX4 עודכנה ב-2010, עם מנוע חזק משמעותית מהקודם.

בניגוד לכותבים הקודמים לא הייתי פוסל את דגם 5 הדלתות למשפחה, אבל בודק אותו עם העגלה. לעומת זאת דגם ה-4 דלתות הוא בעל תא מטען ענק, שווה בנפחו לזה של ה-i30CW (הפרש של 10-20 ליטר).

חסרון גדול של ה-SX4 למשפחה עם ילדים - אין אפשרות לבטל את כרית האויר הימנית-קדמית באמצעות המפתח, מה שמחייב הושבת הילדים מאחור בכל תנאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן, יש לי את האיי-30 הישנה. אחלה אוטו חוץ מצריכת הדלק

מה צריכת הדלק שאליה אתה מגיע?

חיסרון נוסף לסוזוקי הוא ציונים נמוכים במבחני ריסוק, לי אישית זה הכי חשוב.

פורסם

היאריס קטנה משמעותית (לפחות בהשואה ל-SX4).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...