Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במודעה הבאה בפייסבוק:

555413_106419642870942_456227826_n.jpg

א. היכן מתקינים את זה בדיוק ?

ב. כמה זה עולה ? למישהו יש קישור לEBAY?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

יש גם בעלי אקספרס

שימו לב שההתקנה היא אגרסיבית , יש לקדוח חור בפח של הדלת .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם אפשר להחליף את התמונה למה שרוצים.

זה יכול להיות הלהיט הבא אצל הערסים- לשים תמונות של חברות שלהם ולכתוב איזו הקדשה בסגנון "נשמה חיים שלי"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי חבר עם הדבר הזה ברכב. נראה לא רע, עם הסמל הנכון :-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא חייב לקדוח בפח, ניתן בחלק מהרכבים לקדחו בדיפון הפלסטיק.

את האמת זה מזעזע.

זה נראה כאילו בעל הרכב שונא את המותג הזה ומרגיש צורך לדרוך עליו לפני שהוא נכנס לרכב.

יש האומרים שרכבים מתייחסים לבעליהם כמו שבעליהם מתייחסים אליהם, זה נאמר בעיקר על אירופאיות אבל אני הייתי נזהר גם עם אסייתיות במקרה הזה.

פורסם

לגבי היכן מתקינים את זה- שאל את הערס הקרוב למקום מגוריך.

ולגבי המוצר עצמו, כשחושבים על זה טיפה, זה לא כזה גרוע. אור כשהדלת נפתחת זה תמיד דבר טוב.

על החלק הפנימי של הדלתות שלי שמתי מחזירי אור כדי שיראו את הדלת שעומדת להיפתח.

מה שכן, זה פיתרון עארסי יותר מדיי לטעמי. הייתי שם שורה של לדים וזהו. אפשר גם לבחור את הצבע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל אחד והטעם האישי שלו.

אני חושבת שכן צריך לקדוח בפח הדלת על מנת שרמת הגימור תראה סבירה.

אם ידביקו את זה על הדיפון של הפלסטיק זה זה יראה חובבני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אי אפשר להדביק את זה על הדיפון. החלק נראה כמו מצלמת רוורס- סוג של גליל. אין מנוס מלקדוח. אני עדיין טוען שאין כל צורך לקדוח בפח אלא בדיפון בלבד. ברכב הקודם התקנתי פסי לדים כמו שהוצע כאן לפני כן, לדעתי יותר יפה ופרקטי במקום להדביק מחזירי אור.

פורסם

אני מאזור עפולה הזמנתי זוג כזה לאוטו. עם התקנה זה בערך 300 שח. ראיתי את הדברים האלה בחו"ל וניגנבתי, אז הזמנתי :)

דרך הגב קוראים להם streetstamp

פורסם

המקום בו קודחים אינו מקום בעייתי ולא נראה לעין, גם בימים גשומים לא צריך להוות בעיה.

לדעתי הדבר היחיד שצריך להוות בעיה הוא פירוק/החזרה של הדלק והחיווט של החשמל.

אם בעל מקצוע לא יודע לפרק ולהחזיר את הדלת למקום עם הקליפסים אז העבודה תראה "חפיפניקית",

והדלת כמו לאחר תאונה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...