Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הרכב הוא פיג'ו 206 XS, הרכב מרגיש קשיח במיוחד בכבישים משובשים, פסי האטה ובורות (מרגישים כל בור וסדק בכביש). מוסך גבע טענו בבדיקה שהבולמים תקינים, והמליצו להוריד מידה בגלגלים למרות שהם במידה סטנדרטית, האם זה באמת הפיתרון או שיש סיבה אחרת שהרכב מרגיש קשיח כל כך?

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב הזה לא צריך להתרסק בכביש משובש,סה"כ זהו רכב די נוח,נסה לנהוג ברכב כזה אחר לצורך השוואה.

אורן

פורסם

ומה לחץ האוויר בצמיגים.

גירסאת הXS היא גרסת סמי-ספורטיבית.

המתלים שלה קשיחים באופן משמעותי בהשוואה ל206 רגילה ובהחלט הנסיעה בה לא מאוד נוחה (גם לי יש כזו).

פורסם
צמיגים.

מה הדגם הספציפי של הצמיגים על הרכב ?

איציק

בריג'סטון 15\55\195 my01 85v

BT 579651

הלחץ שהסתובבתי איתו הוא מה שהיה בהגדות יצרן 2.4\2.4 PSI, המוסכניק המליץ לי להוריד קצת ועכשיו אני על 2.3 קדימה ואחורה.

פורסם
בריג'סטון 15\55\195 my01 85v

BT 579651

הלחץ שהסתובבתי איתו הוא מה שהיה בהגדות יצרן 2.4\2.4 PSI, המוסכניק המליץ לי להוריד קצת ועכשיו אני על 2.3 קדימה ואחורה.

בני כמה הם??

פורסם

אני מציע לך להגיע למוסך ושייבדקו בצורה יסודית את הפרונט של הרכב, משולשים,בול גוינט,כריות בולמים,מוט מייצב,בולמים,וכו.

אני מהמר שהבוקסות במשולשים אצלך גמורות.

• תוכן חדש...