Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה להשקת GMC Half-Ton 1001 1965

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנה להשקת

GMC Half-Ton 1001 1965

אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה 10 בספטמבר בשעה 17:30, בו יושק רכב GMC חצי טון 1001 משנת 1965 מתוצרת ארה"ב.

ג'נרל מוטורס קורפוריישן היא כיום החברה הגדולה בעולם לייצור מכוניות והשם GMC מופיע רק על רכב מסחרי, משאיות, רכב שטח ואוטובוסים, השם מוכר בארץ מאז ומתמיד כמו האוטובוסים של אגד ודן משנות החמישים.

להתרשמות ולהנאתכם מצורף צילום של דגם תואם של הדגם , כמו כן פרטים נוספים נתן למצוא באלבום העשור בעמוד 114.

האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב.

מר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש , יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית.

להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה. הלז לא יישבר על הצבע הטרי של מכונית האספנות אלא ייפתח לשמחת המשתתפים.

לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש.

בעלי רכב מסוג טנדר GMC ושברולט , ורכב שברולט ככלל אספנות מתבקשים להגיע לא יאוחר מהשעה 16:00.

לפרטים נוספים:

אירית בורג, מזכירת מועדון החמש, במשרד המועדון - 7318818-03

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

להתרשמות ולהנאתכם מצורף צילום של דגם תואם של הדגם , כמו כן פרטים נוספים נתן למצוא באלבום העשור בעמוד 114.

?! איפה התמונה המובטחת?

פורסם

TROLL לא הצלחתי להבין כיצד השקת רכב האספנות ביום ששי קשור בכלל להשקה של השבי בנתב"ג למאט יום ההשקה

האתר הזה מיועד לנושאי רכבי אספנות ולא ללוח מודעות כללי בנושאי מוטוריקה ולסתם קשקשתאות מפרי עטתך כפי שמופיעים מפעם לפעם

פורסם

אני מאוכזב מההזמנה.

ההזמנה צריכה לכלול מידע היסטורי על הדגם שמושק, בצירוף תמונה. לא קשה אבל עושה הרבה הבדל.

יש הערכה לכמה כלים כאלה קיימים בארץ ?

ואת שאר השאלות שלי אני כבר אשאל את בעל הרכב ביום שישי...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון שלום,

ההזמנה במקור נשלחת בדוא"ל לחברי מועדון החמש כולל תמונה, עותק מההזמנה (מלל בלבד) אני מכניסה לפורום, אשמח לשלוח לך בדוא"ל את ההזמנה המקורית, מכיון שזוהי הזמנה אני משתדלת לא להכניס יותר מדי מלל, בכל מקרה תוכל לשמוע קצת יותר בנאום של נחום קדמיאל יו"ר המועדון ביום שישי מחר בהשקה

חג שמח

אירית

מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

כרגיל ארוע על רמה גבה

היה כף ונחמד לפגוש חברים רבים שבאו לחגוג את השקת רכבו של יורם וכן לחגוג את הרמת הכוסית לשנה החדשה

שתהיה השנה הבאה שנת השקות פוריה ומשמחת לבב אנוש

• תוכן חדש...