Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין אופטי סיל לאופטי קוט?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אוטם צבע מהיר (wowa - wipe on walk away), עמידות לא מזהירה של חודשיים +-, אבל אופציה טובה למי שאין לו זמן להתעסקויות מיותרות, מוצר שאני אישית מאוד אוהב.

וחבל שאתה מקפיץ כל שרשור שקיים, שאלה כזאת אתה יכול לשאול בשרשור שבו מתדיינים איתך כבדרך אגב, מבלי להקפיץ שרשור מלפני שלוש שנים.

"יאללה בירי".

פורסם

אופטי סיל זה אוטם צבע מהיר.. דובר עליו רבות בפורום.(עמידות של מספר חודשים)

אופטי קוט זה ציפוי (עמידות של שנה שנתיים בערך)

פורסם (נערך)

אוקיי, אז אם אני מיישם אופטי סיל כל חודשיים - זה אומר שיש לי אותה הגנה של ציפוי?

ולפני יישום אופטי סיל אני צריך להכין את הפח עם פוליש כמו לפני ישום ציפוי?

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

ההגנה לא קרוב להגנה של ציפוי בשום מצב, לא ביכולת ההידרופובית, לא בהגנה מפגעי זמן, לא בהגנה משמש, לא בהגנה מלשלשת, לא בהגנה (יחסית!) מסווירלים, אם כי לאחרון יש משקל גדול ביכולות המשתמש לשטוף את רכבו.

זה תקף לכל אוטם vs ציפוי.

לפני יישום אופטיסיל יש צורך בפלסטלינה וIPA, לגבי פוליש, רצוי מהבחינה האסטטית אך לא חובה כמו ביישום ציפוי.

האופטיסיל מאוד רגיש למוכנות המשטח מתחתיו, מבחינות נקיון, כך שאם לא תבצע את הנ״ל צפה לעמידות מוחלשת מאוד.

"יאללה בירי".

פורסם

אז אתה אומר שלפני ישום כל גלייז צריך פלסטלינה?

פורסם

זה לא גלייז זה אוטם.

וכן, לפני כל יישום של ״משהו״ שמצריך מריחה, יש צורך בפלסטלינה שתסיר משקעים ותנקה את המשטח.

גם עוזר להיצמדות של החומר לפח, וגם גורם לכך שהלכלוך לא יתנתק אל תוך אפליקטור בזמן היישום, וייצור שריטות.

"יאללה בירי".

פורסם

מה אתה ממליץ לי ליישם על רכב חדש, עבודה של שעות פוליש ניקוי וציפוי, סיפור של 2000 שקל אצל דיטיילנר מומחה, או פלסטלינה ואוטם צבע שאת זה אני יכול ליישם בעצמי, כולל ווקס לאחר מכן?

• תוכן חדש...