Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הנעילה המרכזית ברכב הפסיקה לעבוד גם עם השלט וגם עם המפתח. אני גר בצפון הארץ ומזג האוויר פה היה מטורף.. יכול להיות שהמשאבה נרטבה? איפה היא נמצאת?

תודה.

פורסם

הנעילה המרכזית היא חשמלית ולא פנאומטית לכן אל תחפש משאבה.

בשלב ראשון נתק את כבל המינוס של המצבר וחבר אותו לאחר מספר דקות בחזרה ובדוק האם הנעילה המרכזית חזרה לפעול.

לפני ניתוק כבל המינוס הוצא את המפתחות מהסווי'ץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמו שציינתי, אני גר בצפון הארץ ומזג האוויר בימים האחרונים היה מאוד קר ורטוב.

שמתי לב שמדי פעם היו לי בעיות עם הנעילה המרכזית בימים מאוד גשומים אז אני נוטה לחשוב שאולי חדרו מים למנגנון כזה או אחר באחת הדלתות וקיצרו משהו שקשור לנעילה המרכזית

פורסם

אוקיי. אז צריך לטפל בבעיה של חדירת המים או הסיבה שבגללה נוצר הקצר בכדי למנוע הישנות המקרה.

אולי מרזבי המים סתומים ? האם ניקית בשנים האחרונות את מרזבי המים ברכבך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה מתכוון לחורי הניקוז בדלתות, אז כן. בתחילת החורף הניקוז בדלת האחורית היה סתום מה שגרם באחד הלילות לדלת להתמלא במים עד גובה החלון כמעט. בבוקר כששמתי לב ניקזתי את הבלגן שנוצר שם, יבשתי את הכל וניקיתי את המרזבים.

אני חושד במנעול של תא המטען. יש לי חדירת מים לתא המטען כל פעם שיש גשם, הגומיות חדשות וטריות אבל הרכב עבר תאונה מאחורה בעברו וככל הנראה הנזילה היא מהגומי של החלון (זה לפחות מה שנאמר לי במוסך אחרי שלא הצלחתי לאתר את מקור הנזילה בעצמי) ואין כל כך מה לעשות בעניין.

• תוכן חדש...