Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשאר במרכז ותיסע לעבודה כל יום. לא סיפור ומשאיר אותך בציוויליזציה. שלא תעז לחשוב על לעבור לירושלים או לאחד היישובים, אתה תמות בעודך בחיים.

ראה הוזהרת!

:wink:

אני גם מסכים וגם חולק על האמור לעיל.

מסכים: כי אני נגד חלוקת ירושלים. צריך לתת לפלסטינים את העיר הזאת בשלמותה, וגם לשלם להם בתמורה לכך אם הם נורא מתעקשים.

חולק: כי אם תמשיך לגור במרכז, אתה בהכרח תמצא את עצמך מידי בוקר נוסע בכביש 1, שהוא דווקא די סבבה, אבל הסבבה נגמרת ברגע שנכנסת לשער הגיא. אל תשכח גם שהעבודות לשדרוג הכביש אמורות להתחיל אם לא התחילו כבר, מה שאומר שבמשך השנים הקרובות צפויים שם עומסים מבהילים.

הטעות הבסיסית שלך היא שמצאת עבודה באיזור המקולל הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיפשתי על איזה עבודות אתה מדבר, וזה באמת נראה לא סימפטי (בלשון המעטה), אבל לפי מה שאני הבנתי הבלאגן האמיתי אמור להתחיל לקראת סוף 2013, אז יש לי זמן עד אז.

וכשאתה בוגר חסר ניסיון, אתה תלך לעבוד גם בטול כרם כדי לצבור ניסיון רלוונטי במקצוע.

פורסם
אבל לפי מה שאני הבנתי הבלאגן האמיתי אמור להתחיל לקראת סוף 2013, אז יש לי זמן עד אז.

אתה מבין שאתה מדבר על לכל היותר עוד 11 חודשים מהיום, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין כמו לראות כמה האנשים מהמרכז שונאים את ירושלים, וכמה הירושלמים כ"כ גאים בעיר הזאת (גם אם הכל פה חרא).

"אנחנו זן נדיר, ציפור משונה" :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני ממש לא שונא את ירושלים, והיא נראית לי אחלה עיר (לא כמו תל אביב, אבל עדיין).

הסיבה היחידה לכך שאני מעדיף לגור בקרבה לאזור המרכז היא שאני לא מכיר אף אחד באזור ירושלים, ומבחינתי לנסוע עם רכב לעבודה במשך חצי שעה עדיף ויותר נוח מאשר לנסוע בערב חצי שעה לכל כיוון כדי לצאת עם חבר לאיזה פאב או סתם לשבת אצל חבר.

פורסם
אין כמו לראות כמה האנשים מהמרכז שונאים את ירושלים, וכמה הירושלמים כ"כ גאים בעיר הזאת (גם אם הכל פה חרא).

"אנחנו זן נדיר, ציפור משונה" :lol:

מסכים איתך. רק אנשים משונים אוהבים את הירושלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשמע, שנים הייתי צריך לנסוע לאיזור מהמרכז.

שנה אחת החלטתי ל"התפנק" - השכרתי יחידת דיור במבשרת ציון. לא הפסקתי לחכות לרגע שאחזור הביתה למרכז.

ראשון זה לא 30 דקות מנווה אילן. זה יותר כמו 45.

ממודיעין זה זה פחות וזה 15 דקות מראשון. אבל כמו שאמרת זה תקוע - זה לא במרכז ולא קרוב מספיק לעבודה - לא שווה את זה.

אם אתה משכיר בראשון תחפש באיזורים שהם קרובים יותר ליציאות של 431.

אם אתה משכיר בירושלים לך על מרכז העיר - יש שמה כמה מקומות בילוי - המון סטודנטיות. :twisted:

פורסם
אם אתה משכיר בירושלים לך על מרכז העיר - יש שמה כמה מקומות בילוי - המון סטודנטיות. :twisted:

שבורחות מירושלים ברגע שנגמר השבוע.

מי שנשארת היא בדר"כ סטודנטית נוירוטית מבצלאל שקבורה בלימודים בסופ"ש.

אל תעשה את זה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ראשון זה לא 30 דקות מנווה אילן. זה יותר כמו 45.

ממודיעין זה זה פחות וזה 15 דקות מראשון. אבל כמו שאמרת זה תקוע - זה לא במרכז ולא קרוב מספיק לעבודה - לא שווה את זה.

אם אתה משכיר בראשון תחפש באיזורים שהם קרובים יותר ליציאות של 431.

דווקא בדקתי באתר של וייז בימים האחרונים, ועושה רושם שניתן להגיע מאזור מזרח ראשון לנווה אילן בכ-35 דקות (הדרך חזור לוקחת פחות מחצי שעה) במידה ואין עומס על הכביש.

ואני בדיוק עושה מחקר בין חברים על מוקדי העומס בראשון בשעות הבוקר והערב.

שבורחות מירושלים ברגע שנגמר השבוע.

מי שנשארת היא בדר"כ סטודנטית נוירוטית מבצלאל שקבורה בלימודים בסופ"ש.

אל תעשה את זה!

דווקא קיבלתי רושם שונה על הסטודנטיות מבצלאל. לחיוב כמובן.

פורסם

וודאי,זה בהחלט נכון, גרתי עם כאלה ואירחתי וביקרתי הרבה אחרות, אבל לך תתפוס אותן בהגשות.

בלי קשר, אני לא ממליץ לך לעבור לירושלים, חשוב על חלופות אחרות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני משונה, ירושלמי, ואני מתעב את העיר ואת רוב יושביה.

+1

גם אני ירושלמי בהכחשה!

לפותח השרשור... בתור ירושלמי שעבד באזור המדובר תקופה קצרה, אכלת אותה.

אם אתה לא גר באחד מהישובים הקטנים מסביב (מבשרת, הר אדר, שורש, מעלה החמישה..) אין לך שום סיכוי להגיע לשם בתחבורה ציבורית מירושלים תוך 30 דקות.

לרוב אפילו ברכב יקח לך קצת יותר זמן, בייחוד בבקרים שלא נדבר על חזרה הבייתה.

לדעתי זה לא ריאלי לחשוב על להגיע מהמרכז לנווה אילן תוך חצי שעה.

אני חושב שאתה צריך לתקוף את הבעיה מדרך אחרת ולראות איך אתה מפנה לך יותר זמן בבוקר כדי שלא תגיע לעבודה על הלשון בחוץ.

בירושלים יש חיי לילה, לא ברמה של ת"א אבל עדיין, הבעיה היא סופשים,מיום שישי אין כלב ברחוב, כולם בדרך לבית כנסת או חזרה.

ודבר אחרון לגבי סטודנטיות מבצלאל....

קבל אזהרת מסע רישמית, הבחורות שם טוטאל לוס בקטע מפחיד.

אם אתה לא בקטע של שנטי\סמים קלים בשימוש כבד, כל מה שתמצא שם זה מחלות ובחורות מטורללות שיתקשרו אלייך באמצע הלילה ויעשו לך ביקורי "פתע" לא לגיטימים בבית, הרבה אחרי שנפרדתם.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אזור ירושלים לא על הפרק כמו שאמרתי (בין השאר מהסיבה שצוינה כאן - לא בטוח שלהגיע מירושלים לנווה אילן בבוקר יקח פחות מחצי שעה, ולגור בישובים הקטנים מסביב גם לא על הפרק).

ועם איזה סטודנטיות בדיוק יצאתם? סמים קלים ושיחות באמצע הלילה זה עוד מובן, אבל ביקורי "פתע"? עוד מעט תגידו שהוצאתם צווי הרחקה :lol: .

פורסם

מטורללות על כל הראש.

אמנם חלקן זורמות, אבל כבר קרה לי שראיתי פצצה לא נורמלית שהתברר לי שהיא טרנסג'נדר. לשמחתי סיפרו לי את זה מראש ולא בדקתי 'בגבי סטייל'.

יצאתי עם כמות די נכבדת של תלמידות המוסד המדובר, גרתי עם חלקן ואני אומר לכם שלמעט מקרים נדירים מדובר בבלאי.

שני השקל שלי, שרלוונטיים לשנות התשעים העליזות.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...