Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב הגשמים החזקים, והאגמים החדשים שנוצרים בכבישים בעומקים שונים

עלתה לי שאלה,

כל הגיפים והפרטיות שנוסעות בשלוליות בעומקים של החלון של הרכב?

זה יכול ליצור בעיה?

האם בכל זאת לא כדאי לכנס לעומקים שכאלה?

ף

פורסם

שלום אייל, כל האנשים שנכנסים לשלוליות (בשביל ה''כיף'') לדעתי מקדימים את דרכם למוסך ו/או להחלפת חלקים ולבזבוז כסף.

אני בטוח שעוד כמה יגידו לך את זה, אך אתה צריך לנסות ולהימנע מלנסוע בשלוליות ובמים כמה שיותר, גם אם זה דורש לבזבז עוד

3 דקות.

כיום ברכבים יש מגוון מערכות חשמליות שלא אמורות לגעת במים.

למכוניות החדשות יש סוגי ''הגנה'' שונים מפני המים אך רצוי שלא!

אני באופן אישי, אף פעם לא נכנס לשלוליות אלא עם יש משהו דחוף (שדרך אגב קרא רק פעם 1 אחת).

לא פעם ראיתי/שמעתי על מקרים בהם אנשים נתקעו באמצע השלולית כאשר נכנסו מים למנוע ולאחר מכן הפסידו יום עבודה שלם

בשביל להזמין גרר ולבדוק מה קורה עם הרכב.

אז המלצה אישית שלי, תנסו להימנע מלהיכנס לשלוליות שגובהן מעל לגובה ''שלושת רבעי'' הגלגל.

בתודה, אני :)

פורסם

מעבר לתקלות חשמל שונות (אותן ניתן לפתור בדרך זו או אחרת) קיימת סכנה של נעילה הידרוסטטית של המנוע.

בחלק מהמכוניות פתח יניקת אוויר ממוקם יחסית נומוך. מעט מעל גובה הגלגל.

אם המנוע יונק מיים, זה יכול לגרום לנעילה הידרוסטטית ולהרס של המנוע.

נעילה הידרוסטטית-מצב של הגעת מיים לצילינדרים.

את המיים, בניגוד לאוויר אי אפשר לדחוס ולכן נשברים טלטלים, בוכנות וכו'.

פורסם

הגיר מלא שמן, אם מים יכולים להכנס אז השמן יכול לצאת, אז אם הגעת למצב שאתה פוחד שמים יכנסו לך לגיר, המים הם הבעייה הכי קטנה שלך.

פורסם

רכבים חדשים, שלוליות עד הטמבון בערך לא צריכות להפריע (כמובן שבנסיעה איטית), מכיוון שהגומיות והחשמל והכל טרי וחדש, אטום כמו שצריך, ובדרך כלל לא התערבה יד אדם חאפרית.

רכבים ישנים, סכנה גדולה יותר, חיבורי חשמל לא תמיד אטומים כמו שצריך, גומיות יותר יבשות מרכב חדש, יד אדם נגעה בדרך כלל וביצעה שינויים בחשמל, ולכן לפעמים ישנם חוטים וחיבורים חשופים.

רובם גם עברו תאונות, ולו הכי קלות, מספיק שפאנל קטן נסדק או נשבר ולא החליפו אותו, יכול לגרום להרס של הרבה דברים.

נסיעה בשלולית שמגיעה מעל הטמבון כבר יכולה ליהיות קטלנית, כי אם נכנסים מים לפילטר אוויר, זה כבר קטלני מאוד.

מסוכן מאוד גם כן לכל החשמל.

ג'יפים, כבר יותר ממוגנים, חלקם עושים שנורקל לפילטר אוויר, חוץ מזה הם הרבה יותר עמידים מרכב רגיל.

בקיצור, להמנע כמה שיותר, הניקוזים במדינה שלנו לא משהו, אנחנו לא רגילים לגשמים כל כך מרובים, כמו שרגילים אליהם באירופה ובאמריקה.

(שהייתי בתאילנד, במזל גדול רק יום אחד היה בו מונסון, חציתי עם הקבוצה כביש, וכל השארלק והסחלה והזבל צף בגובה המותן, תאמת זה חוויה).

הרכב שלי גם קיבל מכה מהגשמים האלה, לוח שעונים משתגע (בקוואליר), למרות שיש סיכוי שזה צירוף מקרים.

כל מקרה, אני גר בב"ש, אצלנו המצב די טוב, לפי התמונות בחדשות זה קטסטרופה, אם הייתי גר באיזורים האלה, הייתי שם את הרכב במקום גבוה, ומתנייד במוניות או רכב מושכר. (תקלות חשמל ומים בכללי זה הסיוט הכי גדול).

פורסם

אני הייתי משתדל להימנע משלוליות שגובהן יותר מחצי גובה הגלגל. ניחא האגזוז שע"י גז קבוע שורד, אבל פילטר האוויר ממוקם בד"ק בגובה הפנסים או מעט מתחת לזה, ברכבים מסויימים הוא אף נמוך יותר. גם גומיות האטימה שבתחתית הדלתות עלולות שלא להחזיק אם הרכב לא חדש ואז אתה מסתכן במים בתוך הרכב.

אגב אני חושב שחיישני החניה שבפגוש האחורי גם כן לא ממוגנים מים ועלולים להינזק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...