Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

הסיטרואן בגדה בי היום בפעם האחרונה, ואני משמיש את האלפא לנשיאת הצאצאית.

אבל, אני לא מצליח לחבר את הכסא

באמצעות חגורת הבטיחות בצורה בטוחה. אין איזופיקס.

סיבה אחת היא שאני לא מצליח למצוא נקודת עיגון לרצועה האנכית שאמורה להכנס מאחורי המושב ולהנעל על לולאה בגב המושב (לולאה מסוימת ישנה, פשוט אין גישה ממשענת המושב לאחורי המושב).

בנוסף, גם כשאני מהדק את חגורת הבטיחות אני לא מצליח להשאיר אותה במצב נעול כדי שכסא הבטיחות לא ירקוד.

עזרתכם תתקבל בברכה, עד יום שישי בבוקר אני צריך פתרון בטיחותי הולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תיאור הבעיה קצת לא מובן. הלולאה לחיבור האחורי קיימת או לא?

יש רכבים שהחיבור הזה נמצא ממש מאחרי משענת הראש, בדרך כלל מכוסה בפלסטיק שנשלף

וחושף את הלולאה. ואתה בטוח שאין איזופיקס?

אם הלולאה הזו נמצאת בגב המושב, זה יכול להיות במרכז שלו, או ברצפת הבגאז׳.

אין גישה דרך הבגאז׳? אם לא אז לחלופין, לקפל אל המשענת של החצי השני של המושב האחורי,

כך שתהיה לך גישה לגב המושב הרצוי.

לגבי חגורה, לא תמיד זה כמו בסרטון. יש מקרים שפשוט אתה נותן משיכה קלה בחגורה,

בזווית מסויימת, וזה נועל אותה. אתה צריך ללחוץ על הכסא בטיחות עם הרגל שלך,

כמו בסרטון, ואז לתת לחגורה לחזור כמה שיותר פנימה, ולתת משיכה שהיא תנעל, ורק אז

להפסיק את הלחץ על הכסא, מה שיגרום לו לעלות קצת ולהשאיר את החגורה נעולה.

פורסם
ואתה בטוח שאין איזופיקס? .

תבדוק טוב באמת. בברלינה שלי זצ"ל, היו איזופיקס חבויים עמוק עמוק. אמנם היא היתה חדשה יותר משלך אבל עדיין מלפני מתיחת הפנים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

חברים תודה, אני מהנייד אז לא יכול לצטט או לפרט.

אושרי, אין הכנה לרצועה עליונה, יש אלתור שאנשים עושים על ידי קידוח במדף תא המטען והעברה של הרצועה דרכו אל לולאה שתכליתה המקורית לא ברורה.

דניאל, אין איזופיקס לצערי, למרות שהסלון הוא כנראה של 156 חדשה יותר (אני למד על זה מנוכחותן של 2 כריות אוויר בצד משענות המושב הקדמיים).

חגורת הבטיחות נמתחת אבל משיכת כסא הבטיחות לצדדים משחררת אותה והופכת את הכסא לחופשי לגמרי, וכאן נכנסת הרצועה העליונה לתמונה בתור מייצבת עד למקרה של מכת תאונה, חו'ח, אז ננעלות חגורות הבטיחות.

חשוב לי מאד לשמוע מבעלי נסיון כאן בישראל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

156 מיועדת לילדים מבוגרים, לא לילדים צעירים :wink: .

מה הבעייה בחיבור הכסא בצורה "קונבנציונאלית" עם חגורת הבטיחות ? אולי בצד אחד היא איננה תקינה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת לא ניסיתי במושב שמאחורי הנהג..

חגורת הבטיחות נראית לי תקינה, אני פשוט לא מצליח להשאיר אותה מתוחה בלי שיש "שפיל" לכסא הבטיחות. תפקיד העיגון העליון הוא להחזיק את כסא הבטיחות במקום בזמן שגרה; בזמן תאונה חו"ח חגורות הבטיחות ננעלות ושומרות על הכסא במקום.

בלי העיגון העליון כסא הבטיחות פשוט זולג ממקומו.

Winston S. Churchill -

פורסם

זה לא קשור לסלון. התושבות מרותכות לשלדה עצמה.

בסלון, לפחות לפני מתיחת הפנים, אין פתחים יעודיים לאיזופיקס. הגישה היא פשוט דרך החריץ בין כרית הישיבה וכרית הגב של המושב.

מיקום התושבות, אם ישנן, הוא על השלדה, סמוך לחיבור בין תא הנוסעים ותא המטען.

מה שאתה צריך לעשות הוא לדחוף לחריץ אצבעות ובתנועת "בוא לפה" לחפש את הבליטה :twisted:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
מה שאתה צריך לעשות הוא לדחוף לחריץ אצבעות ובתנועת "בוא לפה" לחפש את הבליטה :twisted:

ומכיוון שזו אלפא, אז רק בעדינות ועם רגש...

:-D

• תוכן חדש...