Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, מחר בבוקר האוטו אמור להיות מבצעי, מישהו יכול לעזור עם פתרון לכסא בטיחות לילד באלפא 156 דור ראשון ללא איזופיקס?

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מהשאלה המקורית שלך לא ברור מספיק (למי שאינו מכיר את הכסא ולא יושב לצפות בכל הסרטון...)- האם אתה מדבר על הרצועה האנכית של מושב הבטיחות (זו שמופיעה סביב דקה 3:54 בסרטון שצירפת) ?

אם זה המצב, אני חושש שבאמת אין לך גישה באלפא.

האם רכישת כיסא אחר היא אופציה ?

או, ספציפית למחר:

http://www.youtube.com/watch?v=IJe8u4PkKac דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בוודאי שאופציה, רק שאחרונה. אם אני לא טועה כל כסא יצריך את העיגון העליון מכיוון שחגורת הבטיחות אצלי לא נועלת את הכסא במקומו אלא משאירה שפיל.

כן, הכוונה לרצועה הזו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם אני לא טועה כל כסא יצריך את העיגון העליון מכיוון שחגורת הבטיחות אצלי לא נועלת את הכסא במקומו אלא משאירה שפיל.

.

לא ממש. אצלי יש שני כיסאות מתוצרת רומר שמתיישבים רק על חגורת הבטיחות ללא עיגון נוסף.

הם מעולים.

השאלה היא האם הם נמכרים גם בארץ ובכמה....

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

רומר זה בריטקס, יש כאלה בישראל.

אני צופה שוב בסרטון, אולי פספסתי משהו.

חולגי, ניתן למצוא פתרון במוסך על ידי חירור המדף, אני מנסה להמנע מזה.

Winston S. Churchill -

פורסם

האמת שזה מוזר, כי בדרך כלל זה או איזופיקס יחד עם העיגון האחורי, או עיגון באמצעות חגורת בטיחות בלבד,

לעיתים יחד עם תופסן ברזל שמחבר את שתי הרצועות המקבילות של חגורת הבטיחות, וזה בדרך כלל נעשה בחלק

הקרוב לתופסן המתכת של החגורה(מה שמקליקים).

אני יכול להמליץ לך על בוסטר גב עם רצועות, שמתפקד עד 23 קילו ככיסא

בטיחות ואח״כ הופך לבוסטר גב רגיל. הוא גם זול יחסית וגם עם ציון בטיחות מאוד גבוה.

מדובר באוונפלו מאסטרו, שאאל״ט עולה סביב 350-400 שקל.

החסרון שלו שאין אפרות לכיוון זווית הישיבה, מה שמקשה על ילדים קטנים מידי לישון

בו בנוחות.

פורסם

תודה חברים,

החופש בכסא מטריד אותי מספיק כדי להשמיש את השיטרואן עד לפתרון מניח את הדעת.

אמשיך לחפש פתרונות לאלפא כמובן, המטרה להשאיר אותה כרכב יחיד...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...