Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם זה לא הכי עדכני, אבל בביקורת הזו רמינגטון לא יצאו משהו:

http://www.themarker.com/consumer/1.483179

בגלל האכזבה שלי מפיליפס, עברתי רק לקוצץ זקן (שיכול לקצוץ על "0"). אמנם זה לא גילוח חלק, אבל אני מעדיף זיפים קצרים מאוד על פני צוואר אדום

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באותה כתבה גם הפיליפס לא קיבלו מחמאות - כנראה שהבראון היא המתאימה ביותר לזקנו של הבודק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יודע דבר אחד פשוט-לפני כן היתה לי מכונה אחרת ששחטה לי את הפנים בכל גילוח מחדש במשך חודש (שכנעתי את עצמי שאתרגל) עד שזרקתי אותה לפח ועברתי לג׳ילט מאך 3....

היום אני נהנה לעמוד מתחת לזרם החם באמבטיה, לשים ג׳ל גילוח ולהתגלח מתחת לזרם מבלי לקבל סימנים אדומים, חתכים וכו׳.

תענוג.

אני יודע דבר אחד פשוט-לפני כן היה לי סכין אחר ששחט לי את הפנים בכל גילוח מחדש במשך חודשיים (שכנעתי את עצמי שאתרגל) עד שזרקתי אותה לפח ועברתי ל WetShaving

היום אני נהנה לעמוד באמבטיה, לשים משחת גילוח ולהתגלח מבלי לקבל סימנים אדומים, חתכים וכו׳.

תענוג.

* תיקנתי לך.

ד"א בדיוק צילמתי את עצמי מתגלח לצרכים כאלו ואחרים, אז משתף אתכם בסרטון:

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
ירחמיאל, אתה משעשע אותי :lol:

כל רכישת פיצ'וואקס במאה שקל נלקחת אצלך בשיא הרצינות תוך פתיחת שרשורי התייעצויות ארוכים.

איזה פאנל מומחים הקמת בשביל לקיחת משכנתה ?

מה אגיד, יופי שזה משעשע אותך, בטח עדיף על כסיסת ציפורניים....

כל מי שרוצה יכול ללמוד מחוכמת ההמון, ובפורום יש הרבה חכמים מאד.

כיף לראות את הטוויסט ששרשור מקבל לפעמים והמון מידע שימושי נפרש לעיניך תוך דקות בודדות, אז למה לבקר מישהו עמקן ונברן?

אז הכותרות של ירחמיאל כבדות, מפורטות ולא הומוריסטיות והנושאים בנאליים אבל - לא טוב לא כסף, וכל השאר שגולשים ומחכימים רק מרוויחים.

יוסי

פורסם

את הפיליפס האחרונה שלי קניתי לפני 3 שנים.

430 שקל.

מסדרת ה HQ האחרונה- 3 סכינים עם 3 שורות.

עד היום לא החלפתי כלום והכל חד.

יש לי חברים שמוכנים להשבע שאני מתגלח עם סכין.

היא החליפה פיליפס קודמת ששבקה חיים אחרי 10 שנים, אחרי שכובסה בטעות. (הילד זרק למכונה עם הכביסה..)

הבעיה היחידה שיש לה ביחס למכונות הישנות, שאי אפשר להתגלח ישר על הפנים אחרי יומיים שלא התגלחת.

אחרת, אתה נראה כמו אחד שקירקפו אותו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נצל"ש

יש המלצות למכונה לקיצוץ שיערות אף? , יש מכונות גילוח שיש להן ראש לקיצוץ שיער באף? או שחייב מכונה נפרדת?

או שפשוט ללכת על מכונה ב100 שקלים ושלום על ישראל?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי את זו כבר בערך שנה וחצי ועושה את העבודה מצוין, עדיין עם הבטריה המקורית שמגיעה איתו אפילו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לצערי שיער הפנים שלי צומח סטייל האדם הקדמון כלומר מהר מאוד, עבות מאוד, וקשה מאוד, היה לי פיליפס RQ הדגם של ה1500 ש"ח עם הפיצ'רים את הצוואר היא לא הצליחה לגלח לי, ואת הפנים היה צריך במלחמה.

צריך לבדוק את העניין לעומק ולהתאים מכונה לסוג הזקן, העור והפנים, אני נוהג לרכוש ולהתייעץ עם אליאס מכונות גילוח ותספורת.

http://www.eliashave.co.il/

את הפיליפס RQ קניתי כי ראיתי פרסומות, זה לא ממש עבד, ממליץ עליהם, נסה והווכח.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

גם אני מנצל"ש ומודה לכולם על ההמלצות.

אך אצלי המקרה שונה כי העצלנות בגילוח (בניגוד לדברים אחרים אצלי) היא כרונית - מתגלח פעם בשבוע (בד"כ מחמישי לחמישי,או שישי לשישי)

האם כל ההמלצות תקפות לגבי הנ"ל גם כן? (ואצלי,אחרי שבוע,מצטברת בפנים כמות שיער שחושבים שברחתי מהרצועה :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני יכול לשתף מנסיוני, עברתי כמה וכמה מכונות.

רוב חיי התגלחתי עם סכינים של ג'ילט לדורותיהם, הגילוח היה חלק ונהדר, אבל תמיד סבלתי מפצעונים.

התחלתי לנסות מכונות, הראשונה הייתה פיליפס תלת ראשית שעלתה כ-700 ש"ח בארץ. לא זוכר את הדגם כרגע..

גילוח תחת מים, מאד שקטה ומגלחת מעולה, עד לרמה של סכין, היה שיפור בכמות הפצעונים אבל לא מספיק.

בנוסף היה גירוי ואדמומיות של העור למספר שעות אחרי הגילוח.

סוללה שמספיקה ל5-6 גילוחים ארוכים לפחות.

אז ניסיתי אחת עם FOIL, של בראון CRUZER 4, מכשיר הדגל שלהם דאז (לפני 4 שנים בערך), עלתה 470 ש"ח. גם גילוח רטוב.

דורשת הרבה יותר מעברים לעומת הפיליפס כדי להגיע לגילוח מושלם, אבל זה אפשרי.

מאד רועשת ומווברצת, גם התקלקלה אחרי כמה חודשים (כפתור ההפעלה) ותוקנה באחריות. סוללה מחזיקה 2 גילוחים בערך.

מצב הפצעונים השתפר משמעותית, לא היה גירוי של העור.

אחרי זה קיבלתי מכונה של פיליפס BODY GROOM, שהיא בכלל מיועדת לגילוח הגוף, מהצוואר ומטה.

http://www.amazon.com/Philips-Norelco-BG2040-BodyGroom-Pro/dp/B0037HP9OA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391105511&sr=8-1&keywords=body+groomer

גם היא בגילוח רטוב, עושה עבודה טובה למדי, עדיין פחות טובה מהפיליפס מבחינת מספר המעברים, אבל אפשר להגיע לגילוח מושלם.

רק איתה הגעתי למצב שאין שום פצעונים, העור חלק ונעים. אבל - רק בגילוח רטוב.

היא די רועשת, הסוללה שלה מספיקה ל-2-3 גילוחים, אבל היא זולה ועושה את העבודה מעולה.

לא מזמן החלטתי לנסות עוד מכונה, של פנסוניק הפעם, DUAL FOIL, גילוח רטוב.

http://www.amazon.com/gp/product/B005DKKBTC/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

המכונה הזאת מעולה, שקטה ונעימה, מחזיקה 3-4 גילוחים, אין גירוי של העור, אבל לצערי שוב הפצעונים הופיעו, אם כי בצורה סבירה.

החלטתי לוותר עליה ולהעביר אותה לאבא שלי, וקניתי עוד BODY GROOM חדשה. סוס מנצח לא מחליפים..

בקיצור מהסקר הפרטי שלי, מכונה עם ראשים עגולים עושה עבודה יותר מהירה, אבל במחיר של גירוי העור (למי שרגיש).

מכונה עם FOIL יותר נעימה לעור, אבל קצת יותר רועשת ומחזיקה פחות זמן על סוללה.

ממליץ לבדוק כל דגם שרוצים לקנות בארץ, באמזון, ולקרוא את הביקורות שם, זה נותן מושג מצויין על היתרונות והחסרונות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

אז ניסיתי אחת עם FOIL, של בראון CRUZER 4, מכשיר הדגל שלהם דאז (לפני 4 שנים בערך), עלתה 470 ש"ח. גם גילוח רטוב.

דורשת הרבה יותר מעברים לעומת הפיליפס כדי להגיע לגילוח מושלם, אבל זה אפשרי.

מאד רועשת ומווברצת, גם התקלקלה אחרי כמה חודשים (כפתור ההפעלה) ותוקנה באחריות. סוללה מחזיקה 2 גילוחים בערך.

מצב הפצעונים השתפר משמעותית, לא היה גירוי של העור.

אתה מתאר ניסיון עם מכונות רבות. אתיחס רק לאחת מהן - הבראון.

המכונה שתארת רחוקה מלהיות מכשיר דגל, היא מכונה בסיסית וזולה.

בתחילת השרשור (לפני כשנה) ציינתי שאני משתמש בבראון 790CC (כנאה מגרסא מודמת, בדגמים המעודכנים יש כמה תוספות). למרות שהמכונה מתקרבת לגיל 3 שנים היא מגלחת מצוין. הסוללות מחזיקות 10-15ימים בין טעינות. פעם אחת החלפתי קסטת גילוח (יחידה של סכינים + רשת).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצות על פיליפס. מנסיון של מספר מכונות במשפחה.

ממליץ על מכונה מהסדרה החדשה, אך מהתת דגם הפשוט (גם הכי יעילה מבחינת איכות גילוח, וגם בלי שטויות כמו מסך דיגיטלי שמקפיצים את המחיר).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765050

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

מה שרציתילהדגיש הוא חיי הסוללה הארוכים בין טעינות, ואני די מתעלל במכונה.

ואני חוזר על מה שציינתי כמה פעמים - אין "מכונ הכי טובה" - יש "הכי מתאימה" - לפי מבנה הפנים ואופי השיער. הנאמנות שלי לבראון נובעת מכך שהמכונות מגלחות אותי היטב, בעוד שנסיון קודם עם פיליפס לא היה טוב. הבנים שלי לא סובלים מכונה חשמלית בכלל ומעדיפים גילוח בסכין. מי שקיבל תוצאות אחרות ישתמש במשיר המתאים לפניו. וכמובן שהתקציב משחק תפקיד חשוב.

• תוכן חדש...