Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהפיליפס RQ עושות את העבודה הכי טוב!

הייתה לי אחת במשך 4 שנים ולאחרונה קניתי את הדגם החדש- RQ1280 ואני מרוצה עד השמיים!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכונות של בראון נראות לי יותר טובות - אך מעולם לא ניסיתי, כי הן יקרות משמעותית מפיליפס. בינתיים אני עם סכין לצוואר, ומכונה לשאר הפרצוף.

לא בדקתי לאחרונה, אבל ההתרשמות שלי היתה הפוכה, כלומר שמכונות העילית של פיליפס משתוות או יקרות מאלה של בראון. נכון לעכשיו יש לי מכונה שהיא בפסגה של בראון ועלתה לי $200.

פשוט גם סכומים כאלה הם לא מעט כסף (עבורי, לפחות).

עכשיו לא הבנתי: אתם ממליצים על תלת ראשי או על רישתית אחידה, יעני ראש אחד מוארך?

ותודה לכולכם.

האמת היא שאתה צריך להתנסות, כיון שלכל אחד עור ושיער שונים.

עם זאת - אם אתה הולך על שיטת בראון אל תקנה מכונה זולה עם רשת אחידה אלא מכונה עם ראש משולב - שנראה כמו שתי דבשות. למעשה יש בראש זה שני שילובים של רשת וסכין (מה שגוזר את הזיפים) ובאמצע יש מתקן לחיתוך של שערות יותר ארוכות. בדגמים הזולים יש רשת וסכין בודדים, והן מגלחות פחות טוב.

ושתי הערות:

אבא שלי משתמש בשתי נכונות - גם בראון (הוא נאמן להם כבר כ-60 שנה) וגם פיליפס - עיקר הגילוח עם הבראון ותיקונים של זאזורים מסויימים עם הפיליפס.

ופיליפס נפוץ במיוחד בארת מסיבה לא טכנולוגית - אלא מסיבה אחרת לגמרי: הרבנות מכשירה את הפיליפס, לבראון אין הכשר של הרבנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שילמת 470$ למכונת גילוח :?::screwy:

לא שילמתי 470$ אלא פחות מכך אבל זה לא העניין כי ציינתי שיש דגמים נמוכים יותר עם אותה איכות גילוח במחיר נמוך יותר.

לי היה בא להתפנק ולקנות את הדגם הכי חדש, מותר לי, לא?

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני יודע דבר אחד פשוט-לפני כן היתה לי מכונה אחרת ששחטה לי את הפנים בכל גילוח מחדש במשך חודש (שכנעתי את עצמי שאתרגל) עד שזרקתי אותה לפח ועברתי לג׳ילט מאך 3....

היום אני נהנה לעמוד מתחת לזרם החם באמבטיה, לשים ג׳ל גילוח ולהתגלח מתחת לזרם מבלי לקבל סימנים אדומים, חתכים וכו׳.

תענוג.

פורסם

בסדר, אבל כשאתה אומר בעצמך שאין הבדל באיכות הגילוח בין מה שקנית לבין דגמים זולים יותר באותה סדרה,

זה נראה שהקונה מפנק את המוכר יותר מעצמו.

פורסם

זה שאין הבדל באיכות הגילוח לא אומר שאין הבדלים אחרים- בדגמים הנמוכים יותר המכונה כולה מפלסטיק (אצלי בשילוב עם מתכת), הדגמים הזולים יותר מגיעים בלי בסיס טעינה שגם כולל מערכת ניקוי וכו׳).

ומעבר לזה, כל אחד ושיקוליו ידידי.

:wink:

פורסם

יש לי פיליפס, מהפשוטות שיש אותם במחסני חשמל ב200-300 ש"ח. קניתי אותה לפני חמש שנים, בדיוק לפני שבוע כבר התחילה לעבוד חלש שהיא לא מחוברת לתקע.

בסדר, 40 שקל לשנה :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ממליץ על RQ , יש גם ב840 שח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765050

עושה את העבודה, מגלחת צוואר, עם או בלי מים, מספיקה ל3 שבועות ללא טעינה, שקטה, עמידה במים.

כן לא דגם זול, אבל בהתחשב בכך שתשתמש בה יותר מ5 שנים על בסיס יומי, והכי חשוב גילוח יעיל שלא משאיר סימנים אדומים או חתיכות של שערות על השפם ובסנטר, שווה את ההשקעה.

בלי קשר למכונה שתקנה, חובה שיהיה שם קוצץ פאות. מאוד שימושי לא רק לפאות

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קניתי לפני 3 שנים מכונה פשוטה של פיליפס, 3 ראשים ללא טעינה, ללא שטיפה במים, בלי ג'ל גילוח ושטויות אחרות והיא מצויינת. עלתה בסביבות 200 ש"ח אז, שזה נחשב זול. את הראשים שלה אפשר להחליף בלי לקנות את כל התושבת שלהם.

בתקופת הצבא הייתה לי מכונה של פיליפס 2 ראשים שפועלת על 2 סוללות AA. עד היום היא עובדת כמו חדש, רק צריך להחליף לה את הראשים.

לדעתי המכונות הפשוטות והזולות של פיליפס זה בדיוק מה שאתה מחפש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ק

בתקופת הצבא הייתה לי מכונה של פיליפס 2 ראשים שפועלת על 2 סוללות AA. עד היום היא עובדת כמו חדש, רק צריך להחליף לה את הראשים.

גם לי היתה מכונה כזו בתקופת הצבא, העבודה שעשתה היתה נסבלת, לכל היותר. המכונה אבדה במהלך השנים. עם זאת יש להביא בחשבון שני דברים: מדובר בדגם מתחילת שנות ה-80, אני מניח שהטכנולוגיה השתפרה מאז, והסוללוות באותם ימים היו סוללות אבץ-פחם. סוללות אלקליין, אם היו קיימות בכלל, היו נדירות ויקרות. באותה תקופה היתה לי מכונה נוספת, תוצרת סאניו, שפעלה על שתי סוללות AA וגילחה בשיטה הישנה של בראון (רשת וסכין בודד). היתרון היה שמדובר במכונה זעירה שניתן להכניס לכיס, ולא הכבידה עלי יותר מדי, גם כך סחבתי מטען חורג (תקופת לבנון, יציאה הביתה עם שכפ"צ, קסדה ואיפוד מלא).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2 אג' שלי בעניין:

ברשותי כיום מכונת גילוח מדגם RQ1250.

היא נרכשה לפני שנה וחצי. מגלחת מצויין, לטעמי, גם כיום. מנסיוני וככה זה אצלי לפחות- היא מגלחת מצויין על יבש וגרוע על עור רטוב.

מנגד- לחבר שלי יש את אותה המכונה, וביבש הוא לא מצליח להתגלח איתה כמו שצריך, אך על רטוב ועם קצף/ ג'ל/ סבון- היא מגלחת מצויין.

בקיצור- זה מאוד תלוי בעור שלך ובזיפים שלך. יש אנשים שהתוצאות יהיו טובות ביבש ויש שברטוב, ויש עוד הרבה משתנים. אז קצת קשה להמליץ על מכונה טובה חד משמעית ובצורה גורפת.

מכונה שהייתה לי לפני הRQ1250 היא מדגם HQ8250. בכלליות המכונות מהסדרה HQ82xx הן בעלות אותו ראש, רק שהגוף שונה בהתאם לפיצ'רים (חיווי טעינה וכדו'). היא החזיקה אצלי 3-4 שנים והלכה לעולמה אחרי נפילה מגובה של קומה+. לדעתי הייתה מעולה ובאותה הרמה של הRQ1250. יתרונה זה שמכל האיסוף יותר גדול, ומחיר זול משמעותית (בסביבות 550 ש"ח) חוץ מזה קשה לי להצביע על הבדלים משמעותיים ביניהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רמינגטון יצרן ותיק ומוכר. יש לו מכונות בשתי הטכנולוגיות - גם סכין רוטט ורשת בדומה לבראון וגם סכין סיבובי בדומה לפיליפס. עליך לפרט באיזה דגם מדובר.

• תוכן חדש...