Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אני מנצל"ש:

אני משתמש במכונה של פיליפס HQ7120 כבר יותר מ-7 שנים (לא מאמין שהיא עולה היום יותר ממה שעלתה לפני 7 שנים).

פעם הייתי משתמש בה (בצבא) לגילוח כל הפנים. כיום אני משתמש בה רק לגילוח הלחיים והצוואר.

הבעיה שאני כנראה רגיש באיזור הצוואר (או שזה בגלל המכונה?), וכמעט תמיד אחרי גילוח כל הצוואר שלי אדום עם פסים אדומים (כאילו הלכתי מכות עם המכונה).

אני מתגלח תמיד גילוח יבש (לא סובל להתעסק בכל הקצף גילוח/ג'ל או כל דבר אחר. אם זאת ההגדרה של גילוח ברטוב).

יש למישהו המלצה על מכונה שתחיה בשלום עם הצוואר שלי?

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל ממליץ לך לעבור למכונה עם foil, גם לי היה גירוי בצוואר עם הפיליפס וזה נעלם כשהחלפתי מכונה.

גילוח רטוב זה פשוט תחת מים, במקלחת.

הרבה יותר נוח בעיניי, אין שום לכלוך, מפחית את הגירוי בעור, למה לא בעצם?

תבדוק את הפנסוניק שכתבתי עליה, משהו בסגנון הזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין לי ממש אפשרות להתגלח תו"כ מקלחת, ולכן אני מעדיף לא לבנות על גילוח רטוב.

אבדוק את עניין ה-foil, תודה!

ד"א, יש למישהו המלצות למכונה עם foil שלא מבוססת על גילוח רטוב?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הגילוח הרטוב הוא אופציה ולא חובה. כלומר כל מכונה שאפשר להתגלח איתה על רטוב, אפשר גם על יבש.

כדאי לבחור מכונה כזאת לו רק בשביל האפשרת לנקות אותה תחת זרם מים ולא עם מברשת..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עדכון על תגובתי הקודמת בשרשור:

עברו חודשים מאז, ונוספה לה מכונת בראון 760 שזהה ל790 בראש אך ללא השטיפה האוטומטית והחיווי הדיגיטלי. קיבלתי אותה מתנה.

אז אפשר לומר שיש לי גם את פיליפס RQ-1250 ו- בראון 760 ששתיהן נכון להיום מסדרות הדגל של החברות הנ"ל.

שתיהן מעולות, ושתיהן מספקות תמורה מלאה למחיר מבחינתי.

ההבדלים? הבראון מהירה יותר, ומתמודדת יותר טוב עם זיפים בני יום יומיים. אבל אם מנסים להתגלח עם זיפים ארוכים מדי- העסק נהיה כואב שכן היא תולשת אותם באכזריות.

הפיליפס פחות מהירה, אך היתרון שלה הוא שהיא מתאימה לעצלני הגילוח, ואני עצלן גילוח לשעבר- היא לא תתלוש לכם את השערות אם יהיו ארוכות מדי, ואני אומר מנסיון של פיליפס מסדרה נמוכה יותר ששם כן היה תולש שערות. מצד שני, היא פחות מתאימה לזיפים בני יום. נניח שזיפי יום שלישי ואילך היא מתמודדת טוב. לפחות ככה המצב אצלי.

שתיהן לא פוצעות לי את הצורה, בעוד שמכונות פשוטות יותר היו גורמות לי להיראות מדמם נא. ולכן לדעתי הן שוות את המחירים שלהן.

מנסיון של המשפחה, עוד מכונה טובה זה פיליפס מסדרת 82xx, האיקסים מסמנים תת דגם בהתאם לפיצ'רים. זו היתה סדרת הדגל הקודמת שלהם לפני הגעת הRQ-1250, לדעתי גם היא מומלצת ובמיוחד לחיילים בגלל מחירה הנמוך יחסית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...