Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב קיבלתי דוח חניה במקום שבו נאסרה חניה בצד אחד של הרחוב (ככל הנראה בגלל שיפוצים שמבוצעים במקום)

השלט הוצב בצורה רשלנית כשפניו לכיוון המדרכה עם נטיה כלפי החזית דבר שמקשה מאוד לראות אותו....

(אני מצרף את הדו"ח ואת התמונה)

ראו בתמונה סוג של משחק "איפה אפי?" נראה אם חדי העין יצליחו לזהות את התמרור.

האם לדרוש ביטול הדו"ח או לדלג ולבקש להישפט? (או בכלל להיות פראייר וללכת לשלם על המחטף הזה)

תודה מראש

חניהדוח.jpg

חניהתמונה.jpg

פורסם

האם זה רחוב חד סיטרי?

אם כן אני אשמח לראות צילום של אותו איזור הפעם מהנתיב הימני נתיב פניה לרחוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרחוב הוא רחוב חד סטרי באופן זמני.

בד"כ מדובר ברחוב דו סטרי שהתנועה בו מתאפשרת בשני הכיוונים.

בגלל שיפוצים בכביש נסגר כיוון תנועה אחד והרחוב הפך לרחוב חד סטרי

כעת התנועה היא בכיוון אחד בלבד, הכיוון ממנו אני מגיע בכדי להיכנס לרחוב.

צירפתי דיאגרמה שציירתי ביד, החצים המודגשים - כיוון הנסיעה

איך הנתיב הימני רלוונטי? הוא נתיב חסום, אי אפשר להגיע ממנו עם כלי רכב.

parkingdiagram.jpg

פורסם

לדעתי אתה יכל לפנות אל העיירה שהנפיקה לך את הדוח בבקשת ביטול.

העילה היא שהתמרור לא הוצב במקום נראה לעין.

כמו כן אינו מוצב בכיוון הנסיעה.

*איזה תמרור מוצב שם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכיוון שהדוח לא נמסר ביד והוא מודבק על שמשת הרכב.

העירייה אינה יכולה לדעת בוודאות שהדוח נלקח,

לכן כל דוח הדבקה של עירייה/משטרה ישלח לכתובת של בעל הרכב המעודכנת במשרד הרישוי.

ל'

פורסם

דוקא במקרה הזה לא הייתי מציעה לחכות. לפי מה שאתה מתאר, הבעיה העיקרית של הדו"ח היא שהתמרור מוצב שלא בכיוון הנסיעה, ולדבריך- גם בזוית שפונה במקביל לכביש, כך שאי אפשר לראות אותו מהצדדים. המצב של השיפוצים לא יהיה שם לנצח, ולך תסביר עוד חצי שנה מה בדיוק קרה. אני לא מצליחה לראות כלום בתמונה שלך, ובלי השרטוט לא הייתי מבינה את הסיטואציה, אז דבר ראשון לך וצלם את האיזור מכל הכיוונים ובאיכות טובה (רצוי במצלמה רגילה ולא בסלולרי), פתח את התמונות והגש ערעור. גם ככה לוקח זמן לענות על ערעורים, וגם אם לא יקבלו אותו תקבל ארכה לתשלום הקנס ונדמה לי שגם אפשרות לבקש להישפט. אני מקווה שלא תצטרך להגיע לזה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...