Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לקרוב קרוב משפחה קרתה תאונה ביום שישי (לכולם שלום) והרכב הושבת.

קרוב המשפחה אשם בתאונה.

מאחר ומדובר ברכב קצת שונה מהרגיל ועם מספר תוספות הוא רוצה לרכוש את שרידי הרכב מחברת הביטוח.

לאחר שיחה קצרה עם השמאי,הוא טוען שזה בלתי אפשרי, עם קצת לחץ והתעקשות הבנו כי יש לצאת למלחמה עם חברת הביטוח ע"מ לקנות את השרידים.

האם יש איזשהו חוק,הסכם או תקדים משפטי לגבי זכות ראשונים על השרידים?

מישהו יודע או יכול להמליץ על דרך התנהלות עדיפה?

בתודה מראש, גידי.

פורסם

מישהו?

משהו?

מחר צריך להתחיל ההליך עם חברת הביטוח.....זקוק לעזרת המומחים, או כאלו שהיה להם מקרה דומה.

תודה

פורסם
שלום לכולם

קרוב המשפחה אשם בתאונה.

מאחר ומדובר ברכב קצת שונה מהרגיל ועם מספר תוספות הוא רוצה לרכוש את שרידי הרכב מחברת הביטוח.

לאחר שיחה קצרה עם השמאי,הוא טוען שזה בלתי אפשרי, עם קצת לחץ והתעקשות הבנו כי יש לצאת למלחמה עם חברת הביטוח ע"מ לקנות את השרידים.

בתודה מראש, גידי.

למה הוא לא הוציא כל התוספות לפני,

פורסם

רדיו דיסק שאינו מקורי של הרכב זכותו המלאה של בעל הרכב לפרק.

ומה הבעיה לפרק רדיו דיסק? יש מין "מפתח" כזה שמחלץ אותו, ומוציאים 2-3 חוטים. זה הכל.

ייתכן שכן תידרש להשאיר רדיו כמו המקורי שהרכב הגיע איתו או שווה ערך.

גם זכותך המלאה לפרק דיבורית לפלאפון למשל. או גלאי רדאר, או GPS או כל אביזרים אחרים שהתקנת שאינם חלק מהרכב כפי שנמכר לך ע"י היבואן.

על איזה עוד תוספות מדובר?

אין שום סיבה לריב על השרידים ולהתעסק איתם בכלל בשביל לפרק רדיו.

פשוט להתעקש להגיע לרכב כדי "לקחת ציוד אישי" ולקחת מה שצריך. זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למען האמת כשאני עברתי תאונה לפני כחודשיים, המגרש שאליו נגרר הרכב לא הסתכל בכלל על מה אני עושה ברכבי ועד כמה שאני יודע יכלתי גם לפרק את השמשות, באם מדובר במקרה אישי או לא אין לי מושג.

פירקתי רדיו דיסק, דיבורית בלוטות', רמקולים יקרים, כל הערכה של תיקון הגלגל שבאה OEM עם הרכב.

מאמין שיכלתי לפרק עוד דברים אפילו באם הייתי רוצה, בעל המגרש לא ראה אפילו מה לקחתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הוא יכול לחתום לביטוח על ויתור ולקחת את הרכב. נכון שאם השמאי קבע שזה אובדן גמור הוא מחוייב לשלוח הודעה למשרד הרישוי על השבתת הרכב אבל זכותו של בעל הרכב ללכת לשמאי עפ"י בחירתו שאולי יתן שמאות אחרת.

פורסם
ומה הבעיה לפרק רדיו דיסק? אין שום סיבה לריב על השרידים ולהתעסק איתם בכלל בשביל לפרק רדיו.

נדמה לי שכוונת המשורר היתה שבניגוד לרדיו דיסק, התוספות שיש ברכב הן לא תוספות שאפשר לפרק בצורה מיידית - כך אני קראתי את המשפט.

:-)

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם

קרוב המשפחה אשם בתאונה.

בתודה מראש, גידי.

תלוי איזה תוספות יש ברכב ,צור איתי קשר טלפוני מחר בבוקר אנסה לעזור לך לפני שי יה מאוחר מדי .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...