Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס 2003 2.0, הלך החיישן נקישות במנוע, עלות 1000 ש"ח כולל מע"מ וכולל עבודה

האם המחיר מוצדק ? ומה התפקיד של החיישן ? על מה הוא משפיע והאם חשוב להחליף אותו ?

פורסם

לפני שאתה מחליף אותו יש לבדוק מספר דברים.

תחילה לנקות את המגעים בקונקטור של החיישן.

וגם לבדוק התנגדות לחיישן ולהשוות לנתוני היצרן.

יתכן והחיישן שלך תקין אך המנוע מצלצל ומי שבדק את הרכב מפרש את זה כחיישן תקול כי זה מה שקורה כמעט בכל המקרים ברכב הזה.

תפקיד החיישן הוא להאזין לקולות המנוע ולזהות צילצולים(דטוניציות) ובהתאם לקדם/ לאחר הצתה.

פורסם

הייתי אצל מוסך מורשה הטוען שהחיישן תקול, אני מניח שהם עשו את מה שאמרת, לא ?

ואמרו לי שחבל על המאמץ לנקות כי הוא נמצא מעל הפילטר שמן מנוע ...

מוסכים לא מורשים יכולים להתחבר עם המחשב למאזדה, אולי אני אבדוק אצל מישהו אחר, היום אי אפשר לסמוך על אף אחד כל אחד רוצה לעשות קופה \:

פורסם

אם מדובר בחיישן קראנק אז העלות הגיונית.

לי הוחלף לפני כמה ימים במוסך לא מורשה (אבל מקצועי) בעלות של 900 ש"ח

פורסם

נסה לחכות לתדלוק הבא אם זה אפשרי, ותדלק בתחנה אחרת, (מומלץ 98 ) ואז תבדוק מה קורה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הבעיה שבמוסך אמרו שאני אמור לשמוע רעשים מהמנוע והאמת אני לא שומע כלום הרכב נוסע חלק כמו שתמיד נסע

המנורה הופיעה כשהיה שטפונות לפני מספר ימים בנהריה עליתי על שלולית מים ...

• תוכן חדש...