Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול טויטרים של הרץ וחיברתי אותם ישירות לוופרים בלי קרוסים והם נשמעים צועקים מדי ביחס לוופרים.

ניסיתי להוסיף קרוסים ושמתי את הקרוסים על מצב -2 db אבל הם עדיין צועקים מדי,

איך אני אמור לכוון את הטוויטרים בנפרד ואת הוופרים בנפרד? אם אפשר בכלל.

המערכת שלי:

פיונייר DEH-8350

הרץ HSK165

הרץ HT24

JBL GTO1004

פורסם

מה זה הגברה אקטיבית?

ולמה זה מעבר לרמה שלי?

עריכה:

קראתי קצת על הגברה אקטיבית והבנתי למה זה לא לרמה שלי.

אבל אני רוצה להבין איך בדיוק אני יכול לכוון את הטויטרים,

אולי יש קרוסים טובים יותר שיהיה לי קל לכוון דרכם את הטויטרים?

פורסם

רק עם קרוס אקטיבי תוכל לכוון את הטוויטרים.

מעבר לזה אין לך שליטה עליו חוץ מהDB בקרוס המקורי והטרבל בHU.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תנסה לשנות זווית של טוויטר. לנסות לכוון אותו אפילו לשמשה קדמית אולי גם להרחיק אותו כמה שיותר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

התשובה שאתה מחפש היא LPAD מיד אחרי הקרוס ממש בסמוך לטוויטר

LPAD הינו מנחת שמורכב משני נגדים והוא ישתיק את הטוויטרים מבלי להשפיע על נקודת החיתוך של הקרוס, למען האמת - הוא כן ישפיע כי מה שהוא יעשה בעצם זה שהוא יגרום לקרוס לראות את ההתנגדות של הLPAD במקום את זו של הרמקול - ותזוזת העקבה של הLPAD (התנגדות) היא ה-ר-ב-ה יותר יציבה מזו של הטוויטר.

זה עדיין לא מעגל זובל אבל מאוד קרוב לשם בתוצאה הסופית.

מנסיון ארוך טווח עם בניית מעגלי LPAD לטוויטרים - זה עובד פנטסטי!

תריץ חיפוש כאן על הודאות שלי שמסבירות איך לבנות LPAD ומאיפה להביא מחשבון LPAD - מדובר בהשקעה של גרושים, כל חנות אלקטרוניקה בארץ שמוכרת נגדים - ואתה מסודר.

אני בדרך כלל מנחית טוויטרים ב6 DB, אני משתמש בשנים האחרונות ברמקולים של HAT אבל האופי בינם להרץ הוא בעל דמיון רב ולכן אני מאמין שגם כאן הנחתה של 6DB לא תהיה גסה מידי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קניתי אתמול טויטרים של הרץ וחיברתי אותם ישירות לוופרים בלי קרוסים והם נשמעים צועקים מדי ביחס לוופרים.

מה הסיכוי שהם עדיין לא נהרסו?

מתחדשת*

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, מה בדיוק חשבת כשחיברת אותם ישירות בלי קרוס?

הזדמנות טובה לקנות טוויטרים של מורל? :-P

פורסם

אני חיברתי אותם עם הקרוס שלהם dx100 וכיוונתי אותם בhu ועכשיו שומעים בהם מעולה.

אז תודה בכל מקרה לכל מי שניסה לעזור.

• תוכן חדש...