Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדב, הראשון (רנו) שבסרטון הראשון לא היה כזה נוראי, התנועה איטית והרי אתה חייב להאט בכל זאת, המשכת לנסוע יחסית מהר כש-10 מטרים מולך התנועה זוחלת. הוא כנראה צפה שאתה לא תגביר מהירות.

אם היית נוהג ברכב כבד\משאית וכו' שצריך לתכנן את מרחק הבלימה שלך, הייתי מתעצבן יותר על הרנו הזה.

נכון שעדיין לקח לך את הזכות, אבל זה לא היה 100% אשמתו, הבנת את הכוונה שלי?

פורסם (נערך)

זאת טעות שהוא הניח (נכון) שתוכל לבלום ולתת לו להשתלב אבל לא כדאי להתעצבן כי נתקלים בזה הרבה :-(

סרטון ראשון שלי, מישהו שחושב שמספיק לאותת בלי לבדוק לפני מעבר נתיב

[video=youtube;ufyur-apKSk]

עריכה אחרונה על ידי dvirr
פורסם

יש משהו מאוד מרגיע בסרטונים שלך. פחות הקטע הזה שאתה כמעט נהרג בגלל איזה אידיוט, אלא יותר זווית הצילום הפתוחה. זה נראה נורא נחמד עם שדה הראייה הפתוח הזה. אני יכול להסתכל על זה שעות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מתווכח לגבי האיתות, אבל אין לי ספק שמבחינת נהג הואן היית בשטח מת בשעה שיצאת לעקיפה וסיכוי טוב שלא ראה אותך במראות. והתחושה - שיתכן שנובעת מתכונות הצלמה - היא שהמהירת שלך מוגזמת לתנאי הדרך. אבל, כאמור, יתכן שיש כאן אשליה אופטית.

אייל, מה שקרה כאן הוא בדיוק מה שאני טוען הרבה לגבי רוכבי דו"ג - הם אינם מבינים את שדה הראיה של נהג הרכב ארבעה גלגלי והפרש של חצי שניה בזמן הסטיה הוא ההבדל בין להיות נראה ללהיות בלתי נראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

eyal , אתה מסתכן יותר מידי כשאתה מנסה לייצר סרטון. תגובה על הפנים בקריאת כביש ובלימה.

אל תעלב, זו דעתי האישית כרוכב.

אל תהיה צודק תהיה חכם

פורסם (נערך)

לא הבנתי, אתה טוען שאני מחפש סיכונים כדי שאוכל אחר כך לפרסם סרטונים?

אתה אמיתי?

דרך אגב, לא היה פה סיכון אפילו לרגע מצידי מכיוון שברגע שקלטתי שהוא עובר נתיב, האטתי בעדינות ולרגע לא היה מצב שבו הרגשתי בסיכון.

זו גם הסיבה לעדינות התגובה שלי איתו. אם היה פה איזשהו אירוע שסיכן אותי בצורה ממשית, הוא היה נעצר בצד אחר כבוד וחוטף.

הפעם ניגשתי אליו בגישה החינוכית. מעניין אם בפעם הבאה יבין שהאיתות הוא הדיבור שלנו בכביש והמראות הן לא קישוט שבולט מצידי הרכב.

ספיריאל - 125 סמ"ק בעלייה לא יכול לייצר יותר מדי מהירות במיוחד שבדיוק יצאנו מכיכר. אני מאמין שמדובר במדובר במהירות של 40-50 קמ"ש.

מבחינת שדה הראיה, אני נוטה שלא להסכים איתך במאת האחוזים. נהג שמשתמש במראות ויודע לכוון אותן לא יגיע למצב שכזה במיוחד שלא יצאתי לעקיפה כשהייתי מטר מאחוריו אלא לפחות עשרה - חמש עשרה מטרים הפרידו ביננו ברגע שיצאתי לנתיב השמאלי והיה לו אפשרות לראות אותי בקלות.

הרי אני גם רוכב באופנוע וגם נוהג ברכב לא מעט ולכן אני מודע להבדלים ולמוגבלות בשדה הראיה בשני כלי הרכב הנ"ל ולכן אני בטוח שאם הוא היה מחפש, הוא היה רואה אותי במראה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

vogel, זה אולי נראה כך בסרטון, אבל בפועל הוא היה על הבלמים, והיה במרחק גדול יותר ממה שזה מרגיש מהרכב, הכל בסדר - חוץ מהבחור שאם היה מאותת היה מונע הרבה כאב ראש, הבעיה היא לא שהוא עבר נתיב, אלא שהוא לא סיפר לאף אחד שהוא מתכנן לעשות את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ענק!!!

אני אישית חולה על הסרטונים של instant justice ואני רואה המון כאלה ביוטיוב, פעם ראשונה שאני נתקל בסרטון הזה :)

שמע, תודה רבה על שעה של הנאה, הרצתי instant justice ביוטיוב - הנאה צרופה :)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני תמיד מתפלא מחדש כשאני רואה רוכב אופנוע כבד נוסע בלי ביגוד מגן. מאיפה האומץ?!

קטנוע עירוני ניחא, אבל אופנוע כבד על כביש מהיר? צריך ביצים גדולות או שכל קטן, מעניין מה יש לרוכבים כאלו :?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אולי הוא מנסה להתחמק מלולאות הדריכה של הגאטסו (שכנראה לא קיים במקום)?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסרטון האחרון אין כל התיחסות לסימון הצהוב (נת"צ).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...